Ako sa dostaneme do Mandre v Chorvátsku?

lorra
22. jún 2012

Chcem vás poprosit o bližšie info,kedže sa chystáme s malým do Chorvátska a nevieme kam velmi ma láka Mandre,lenže potrebovali by sme poradit ako sa tam dostat počuli sme o trajekte ( cena?) alebo sa tam dá íst nejakým mostom.......Dá sa tam nájst ubytovanie aj na blink? budem vdačná za každu odpoved........

romanovic3
24. jún 2012

Ahoj, my chodime do Mandre kazdy rok, lebo je tam klud a ziadny ruch a auta, byvame v dome hned pri mori - idealne pre deti.
Najrychlejsia cesta je po dialnici do Posedarje a potom cez Passky most na ostrov Pag.
Druha cesta (ktorou chodime my - kvoli krasnej ceste popri mori a nakoniec trajektu) je, ze zidete z dialnice v Brinje, pojdete na Senj, potom Sveti Juraj a popri pobrezi do pristavu Prizna a trajektom cca 1/2 hodinu do Zigljenu a ste na Pagu.

audiova
14. aug 2012

romanovic3.ahoj.my sme už tiež boli tento rok na dovolenke.na budúci by sme chceli ísť do mandre.našla som na nete apartmány angelica.ako to tam v mandre vyzerá?myslím pláže ,či je tam kde ísť a tak.čo ťa napadne.Renata

miskap
16. aug 2012

Ahojte, my sme boli v Mandre minulý rok. Veľmi sa nám páčilo, ale bez auta je tam človek stratený. Pláže nie sú veľmi pre malé deti, ale dá sa kde-tu nájsť lepšie miesto. My sme každý deň chodievali na pieskové pláže cca 6 km za Mandre, je ich tam viac- Cista, Svaty duch, Zrce atď. Tam bolo naozaj krásne- čisté more, piesok aj jemné kamienky, dalo sa vybrať, vhodné pre malé deti. A veľmi sa mi páčilo, že neboli žiadne komáre, tak sme nepotrebovali repelenty.
Inak pekný výlet je aj do Pagu, pekné mestečko, prístav, vyhliadka.