ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@simone263337
takze uz aj Vam to skoncilo? Zbehlo to rychlo. Ano, spomienka ostane, bolo super
@lucann dialnica je od Miskolc po.Debrecin, Arad az Lugoj, Botevgrad az Burgas. Toto su dialnicne iseky. Rumunsko je ok. V Bulharsku trochu slabsie ale 100vkou v pohode mimo mesto...alrbo aj viac
@majka9993 tak to je super, vdaka za radu, do buducna sa mi to velmi isto zide
@lucann tak dnes som si konecne kupila,Mitsubishi ASX 1,6MIVEC
@janulik660 blahozelam k novemu autu! Nech sluzi bez poruchy najblizsich 30 rokov. Aku farbu ma?
@lucann bielu ,dakujem ,dufam ze nas stastne odvezie aj dovezie z bg
@janulik660 kde a za kolko ste ho kupili, prosím?
@anulienkalenka to bolo predvadzacie 400km najazdene za 16 500
Od roku 2019 E-vinetka v BG
https://www.dnes.bg/index/2017/09/21/ot-2019-a-...
je zaujimave čitat rozne skusenosti a nazory nestrannych diskutujucich. Každý si obhajuje to svoje. Ale je to pravda, každému vyhovuje niečo ineho. Každý preferuje inu značku auta, typ,.....preto máme tolko značiek a predajcov.
Ahojte. Bol niekto v Careve? Mala by som pár otázok, ak by bol niekto ochotný ďakujem
taaak , vsetkym cestovatelom stastne a vesele sviatky prajem,vela darcekov a prijemne cakanie na letnu dovolenku
Zdravím, všetkým šťastné a veselé sviatky prajem. Možno príjemná správa pre cestovateľov smerom na oradeu dnes otvorili v Maďarsku nový kúsok diaľnice od obchvatu Debrecena po Berettyoujfalu cca 23km
ups . Už včera. https://www.dehir.hu/debrecen/szabad-a-sztrada-...
@nera738 cez Rumunsko som este nesiel ale asi budem zvazovat, nakolko za posledne dva roky sa mi zdaju cim dal viacej preplnene dialnicne prechody. Jeden tip : nesnaste sa byt slusny a cakat v rade ale dajte sa hnet do odstavneho pruhu ako turci a priedbiehajte lebo budete predbehnuty hufom turkou, vzdy som slusny a ohladoplny ale tu to ozaj nema zmysel, turci nehladia na nic. Ceny Bulharsko super, lacnejsie jak u nas mozno troska drahsie meso u mora ale velmi chutne, restauracie tiez lacnejsie, grilovane cele kurca v centre 5 euro
@ubosek Nepredbiehas len turkov ,ale aj ostatnych vodicov.A radit spravat sa ako chrapun lebo aj Turci su chrapuni to je na zamyslenie.Preto ,ze Turek ide 200 tak idem aj ja.Presiel si na turecku mentalitu?Ano svojou 200 km rychlostou v noci nikoho neohrozujes ani sam seba tak to bol vyrok dna.Vela stastnych kilometrov a ked budeme takto uvazovat vsetci myslim bezohladne tak s panom bohom kde je ta spolupatricnost soferov na ceste?Na Teba by som sa nespoliehal.Nech sa Ti dari.
@nera738 neviem preco sa stale do mna navaza, ja sa sntim len poradit z vlastnych skusenosti ked sme tam niekolko krat stali v kolone slusne a prednehlo nas 200 aut a aj tak tam bol sami turek, ale kludne cakajte 6 hodin a nechte sa predbiehat, to uz je na kazdom. Spoluptreicnos? Ved to nefunguje ani na slovensku, teraz som na horach, boli zaveje, pomahal som vytlacat 3 auta a okoloiduci sa len smiali a fotili na facebook, pritom som na nich mohol tiez kaslat mam 4x4 ale nedalo mi to ked mali deti v aute a nemohli vyjst
dajte niekto tip na ubytko s bazénom a klimou blízko pri mori pre tri rodiny - kdekoľvek v BG
@simone263337 Od Sofie ides aj po nejakej dialnici cez rumunsko, alebo az v madarsku je dialnica na tej trase kadial chodis? Aka je kvalita cesty mimo dialnice?