icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
11. máj 2017

@stanka02 Tento komplex sa nachadza vlastne hned na hlavnej ulici pri ceste.Je to len odbocka par metrov od hlavnej cesty ku vchodu.V okoli su restauracie a myslim aj diskoteka aj ked asi zalezi kam su orientovane okna na izbach.Neviem posudit hlucnost,ale je to v centre kde je najvacsi ruch a zaroven aj obchody kde funguje vecerny zivot tak minimalne do 24.00.Hned kusok odtial cez cestu je Srbska restauracia so zivou hudbou kazdy vecer.To len upozornenie,ulica cerno more je hlavna trieda Kraneva.Vyhodou je,ze k plazi to mate asi tych 500 m .Byval som vacsinou na sukromi a tam je ta vzdialenost k moru trocha vacsia.Chodievali sme okolo denne,ale skusenost s tymto hotelom nemam.Vyzera,ze bazen je v zadnej casti a asi aj tam su orientovane izby,snad by ste mohli mat klud.

doly7
11. máj 2017

Uz ked sa spominali ceny cez CK a mimo minuly rok sme skusili Obzor sukromny penzion bez stravy pre dvoch na noc 22,50 tak,ze za 14 noci 315 eur.Klimatizovana izba,penzion po rekonstrukcii skor rodinneho typu,moznost grilovania,150 m od plaze a v centre Obzoru.Tiche miesto boli sme spokojny preto aj tento rok.Porovnaval som s Kranevom a bolo to lepsie len casto burlive more a cervena vlajka co sa nam v Kraneve nestavalo.Uvidime tento rok.

gondulka
12. máj 2017

@ubosek my nejdeme cez cestovku ale sukromne a cenu mame super, ideme ale bez stravy

bg2014
12. máj 2017

@gondulka a co ty nevies spat🙂☹

gondulka
12. máj 2017

@bg2014 ale viem len som vstavala na sluzobku🙂

bg2014
12. máj 2017

@gondulka👍😢

bulharkaneli
16. máj 2017

V pripade že ešte hladate ubytovanie pre rodinu v Obzore napište mi.
Naš vlastný apartmán 60m2 s kuchynou , pre 2+2 je volný (teda nebudeme tam my 🙂 ) od 20.6 do 6.7
potom v čase od 27 jula do 13.8. a po 24.8.

fotky pošlem v sprave.

gondulka
16. máj 2017

@bulharkaneli mozem poprosit fotky a cenu

bulharkaneli
16. máj 2017

ahoj gondulka , pošlem v správe

stanka02
16. máj 2017

@doly7 Kedze cena sa este znizuje cim je to blizsie k terminu, este som to nerezervovala. Stale zvazujem ci to rezervovat za 240 eur na 4 noci aj s plnou penziou pre 2 dospelakov a 3 deti, alebo riesit sukromie, kolko tam stoji rodinny apartman?

doly7
16. máj 2017

@stanka02 V tomto Ti poradit neviem vacsinou sa to riesi dvoma izbami ani neviem o nejakom apartmane ktory by Vam vyhovoval .Cena s plnou penziou nieje najhorsia len myslim,ze deticky mas male tak by som to skor ratal dvaja dospely na styri dni za 240 plus povedzme este jeden.Co viem apartmany boli vo Vilas Iskar,ale nebol som tam.Znami mali kuchynku a ku komplexu patril aj bazen len dalej od mora.Mna zaujala poloha komplexu Dobrudza ,ze to je dost rusne miesto a vecer dat drobcov spat aby Vas to nerusilo.

stanka02
16. máj 2017

@doly7 Ten ruch mi az tak nevadi, moje deti chodia neskor spavat, kedze manzel pracuje na zmeny a ked chcu vidiet tatina po poobednej, zaspavaju neskor. Na dovolenkach chodime spat neskor a vtedy su uz unaveny a moze sa diat cokolvek a spia.
A kolko ste platil za sukromie na osobu bez stravy? Ja mam taku skusenost, ze ked poviem niekomu kto ma ma ubytovat, ze 2 dospelaci a tri deti, tak mi ich narataju. Dve deti beru, ze ok, no 3 im vadia a tazko sa vysvetluje, ze dvojicky maju 2 roky a aj tak budu spat s nami v cudzom prostredi, minule som mala problem, ze mali 1 rok a kedze su dve ratali im jedno lozko v hoteli, no Rakuska cestovka mi napisala, ze kedze som zakupila zajazd za urcitych podmienok, rozdiel s hotelom doriesia a nedoplacala som, od 2 rokov, uz beru deti 2 az 13 rokov ako rovnako velke. 2 roky do zadu nam zenska, tiez zvysila cenu, kedze mame 3 deti a tiez sme nechceli pre dvojicky postele, mali 7 mesiacov. Ja mam pocit, ze som ako strasiak, ked uvediem, ze mam 3 detio a dokonca z toho dvojicky. Je to taka sranda, kto nezazil, neuveri.

doly7
16. máj 2017

@stanka02 Je to podla komfortu ktory vyzadujete.Pred troma rokmi v Kraneve dvojpostelova izba s WC,sprcha TV 11 eur,k dispozicii vybavena kompletna kuchyna,ale ta bola spolocna pre ubytovanych,domaca tam mala 5 izieb.Minuly rok izba s chladnickou,TV,kupelna bez kuchyne 15 eur a v Obzore izba s chladnickou,TV,kupelna vo dvore posedenie s komplet vybavenou kuchynou a na izbe klima 22,50 eur.Ten Obzor vyhral tak,ze tento rok opat.Kranevo nachvilu vynecham,ale urcite navstivim.Tym padom,ze Vam nevadi hluk tak by som asi bral to co ste nasli.Ste v centre a vsade kusok.Vsetko po ruke.Skuste ci nahodou nenajdete nejake recenzie.

bulharkaneli
18. máj 2017

@stanka02 už nie je to taký problém ubytovať rodinu s 3 deťmi, iba potrebuješ vhodný apartmán, napr. my mame taký apt. cca 60m2 kde máš v spalní manž .posteľ a v obývačke dva rozkladacie gauče. Už len záleží na majiteľa ci Vám bude účtovať 4 alebo 5 osôb. Hotel pre vas už rozhodne nedoporučujem. tam si platíš každú prístelku a mačkáte sa v jeden izbe max.25m2.To už nie je dovolenka 🙂

stanka02
18. máj 2017

@bulharkaneli ono je o tom, ze ubytujucim jedno 2 rocne dieta spiace s rodicmi nevadi, no dve 2 rocne spiace s rodicmi su problem, nie je to o mackani, je to o tom, ze deti su este male a nechcu aj tak spat same v cudzom prostredi. A Vasa reakcia je presne taka ako reakcia ostatnych, ponukate mi manzelsku postel a dva roztahovacie gauce, ja vyuzijem postel a jeden gauc. Naco by mi bol dalsi gauc? Presne toto som pisala, ze ubytujuci sa ma snazia presvedcit o niecom co nepotrebujem. Velakrat sa uvadza, ze deti do 3 rokov bez naroku na lozko zdarma, no ked su dve v rovnakom veku, zase sa to zda kazdemu vela. Prave preto je niekedy lacnejsi hotel, lebo tam mi napisu presne co a ako a cena je fixna, no ked sa ubytujem v sukromi sa mi stale stava, ze ked pridem cena sa zvysi, lebo mam 3 deti a pritom pri rezervovani to uvadzam.

doly7
18. máj 2017

@stanka02 Ak som dobre pochopil @bulharkaneli ponukla apartman a napisala pocet lozok.Ci v nom budete traja alebo piati asi nehra rolu.Apertman ma tiez fixnu cenu na svoju kapacitu.A za tie roky co chodim do Bg urcite aspon pre mna ubyt. na sukromi je priaznivejsie.Mozno je to len zvyk netvrdim,ze to tak musi byt.Na sukromi som si zvolil dlzku pobytu a nemusim kombinovat ubytovanie kvoli dlzke zajazdu.Vsetko ma svoje pre a proti.Vela stastia pri vybere cas je neuprosny a sezona zacina.

simone263337
18. máj 2017

Neviem.ako inde ale asi podobne. Priemerne ubytovanie tj sprcha kuchynka obyvacia cast a nrjaky balkon. Vybava chladnicka sporak miktovlnka tv ale bez klimatiku ale s wifi jedna noc za osobu cca 10euro. Lokalita Primorsko k moru cca 5min pešo

simone263337
18. máj 2017

Moja trasa momentalne asi najlepsia z vychodu
Zdieľaná trasa
Z miesta drienovec na miesto ul. "Zunarita" po ceste M35.

17 h 34 min (1431 km)
17 h 54 min pri aktuálnej premávke

Najvhodnejšiu trasu v aktuálnej premávke nájdete na https://goo.gl/maps/MAKDKJdQi8s

bg2014
18. máj 2017

@simone263337 mozno pre teba najvhodnejsia , zbytocnych 180 km jednym smerom navyse

junovka
18. máj 2017

my chodime povacsinou touto trasou:
https://www.google.com/maps/dir/Košice,+Slovens...

junovka
18. máj 2017

my 2.7 uz odchadzame doPrimorska...hotel Anita...vybavili sme si ho cez www.bgstay.com

bg2014
18. máj 2017

junovka tak to mas zhruba tolko isto ako simone263337 , ja chodim z KE klasicky a robim 1260 km ,https://www.google.sk/maps/dir/Košice/Primorsko...

bg2014
18. máj 2017

blbne aj vam tato posledna stranka??

gondulka
18. máj 2017

@bg2014 nie v pohode

bg2014
18. máj 2017

no neviem pisat do toho okna mam ho velmi velke a nemam tam kolonku pridaj prispevok musim ist na 43 stranku a tam je to uz dobre

junovka
18. máj 2017

@bg2014 vies to este raz sem hodit ten link na tu trasu??...nejako sa mi to neda zobrazit

bg2014
18. máj 2017

vytrim uz sa na tom pracuje
🙂

doly7
18. máj 2017

@simone263337 Tiez si myslim,ze z vychodu ist na Arad je zbytocne,ale asi Vam to vyhovuje.Na Arad chodi skor stred a zapad.Fakt su to kilometre nyvyse.

junovka
18. máj 2017

@bg2014 ano ..ano...spat sa stale vraciame po tej trasy...v podstate aj tou trasou chodime do BG, len kazdy rok si spravime kadejaky vylety po RO, tak nas to niekam odkloni kusok od danej trasy🙂
Inak, aj mne blbe ta stran 44...stale musim ist na 43, aby som vedela dat prispevok :-/