ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bg2014 Ty to budes mat asi lepsie z tej Tvojej strany a nie od Nadlacu.Asi to bude blizsie.Ja idem od hranice tak,ze pre mna idealne a Ty prichadzas do Aradu z boku nie od Nadlacu tak sa napoj az za.Ale to je len dedukcia.Naco ist pred Arad a napojit sa na cestu od Nadlacu.Smerove tabule tam su tak,ze aj ked Arad urobis cez centrum.
ok tak len dam do navi cislo cesty a ma privedie az na dialnicu
v podstate najhorsia cesta co sa tyka casu je od sibiu po pitesti
ale tam je zasa najkrajsia
Prosim prosim napisat mi kolko vam travels cesta do bulharska cez srbsko dakujem velmi pekne
Ja osobne by som nešla. Mne stačilo raz ísť letecky skoro 24 hodín. A raz som išla autom do Talianka 11 hod a som povedala že viac nie. Pre mna je zbytočne umorenia sa tou cestou.. skôr letecky za 2-3 hodinky a super ležím na plazí.
@diablikovci zabudni ze 2-3 hodinky, ano cisteho letu ano ale prichod na letisko 2 hodky pred odletom samotny let cakanie na batozinu transfer na hotel 7-8 hodin dovi dopo
@bg2014 záleží kde ideš a ako ďaleko je to od letiska.
@diablikovci dnes to je jedno 2-3 hodky ti trva let z KE do BLAvy a nie mimo republiku,
vsade musis byt minimalne 2 hodiny pred odletom ceste na letisko to je uz ta mensia cast, i ked ano ako vravis zalezi kde byvas od letiska ,a cakanie na batozinu moze tiez predlzit cas aj o dve hodiny bez problemov a to nehovorim o moznom meskani letu takze ani nahodou 2-3 hodiny
Myslela som kolko trva cesta do bulharska AUTOM cez srbsko .nesebar .pomoria.sunny beach.
@branoazden
Pomorie cez Srbsko 15 hod
@bg2014 presne , my ideme z MT do Vrutok na vlak z vlaku na letisko , let trva cca 1.5 hodiny kym nas v BG odbavia tak dalsie minuty , potom transfer dalsia hodina . Kebyze je s kym ist autom , tak ideme autom .. Raz ked budeme mat vlastnu rodinu a poriadne auto , tak pojdeme aj my tak autobusom sme boli minuly rok a to bolo strasne nadlho , aj prestavky ku koncu cesty davali uz pomaly hodinove , lebo by sme prisli to letoviska v noci .
@diablikovci Pointa toho vsetkeho je ze toto je diskusia"autom do BG" a urcite su vsetci zvedavy ako ste zanevreli na cestu autom a ake to je vyhodne letecky.Nechajte nam to co sa nam paci a Vy cestujte tiez svojim stylom a nepresviedcajte nas o tom ake to je nevyhodne.6 krat som bol letecky a stacilo.Autu razkazujem ja a urcujem si podmienky.Vy 8 hodin ja 17 hodin a asi byvate vedla letiska ked pisete ,ze na tom zalezi.Dakujem za radu ako cestovat na dovolenku az po precitani Vasho prispevku mi to doslo"no predsa autom".
@diablikovci Este dovetok,napisala si ,ze si isla 24 hodin letecky tak to to auto naozaj nema chybu.Clovek napise pravdu aj ked nechce.
@bulharkaneli
@tritata
no,pozeram, ze sa tu rozobera jedlo...hned ked prideme do BG, tak stale ako prve si davame caca male rybky a sopsky salat.Toho sa nikdy neviem dojest.Musaka tiez super...kalamare detto...zralok tiez super obalovany...ked idem k moru, tak sa snazim jest to co nejem doma ...rada by som tiez vyskusat tie midi pani, to su tusim obalovane skeble...ale, no...bojim sa, ze mi nesadne na zaludok....kazdy mi vravi, aby som neskusala take veci , co som nikdy nejedla, vraj ked si nechem pokazit dovcu, tak nemam riskovat..hm :-/...
@bg2014 Midi som vnimal len uvarene a s citronom na miske,alebo vylupnute a pripravene asi smazenim.Je mi to luto,ale tak ako bg2014 okrem ca-ca z morskych plodov nekonzumujem nic,ale sopsky mozem rano ,na obed,vecer.Viem,ze ovela prichadzam,ale chut ostrej rybaciny aj vona mi vadia.Skor salat a kus steaku.Mozno raz sa odhodlam.
prosim vas poradte neviete nahodou na akej stranke kupim dialnicne znamky madarsku a bulharsku potrebujem
@barbora1nemcova stranku ti povie doly7, potrebujes, aj ro tiez sa da kupit cez net a bulharsku kupis bud hned za hranicou v stankoch alebo na OMV charodejka
pokial ides cez ro ked srb tak to musi niekto iny
@barbora1nemcova www.nemzetiudij.hu a Bg sa da kupit len v Bg edte nepresli na elektronicky system len madari a rumuni.
raz som ochutnal aj krevety aj chobotnice ale nebavilo az ma naplo, nic absolutne nechutne pre mna, bryndzaky 1000 x lepsie