icon

Boli ste na dovolenke v Tunise s malými deťmi?

monika76
6. mar 2012

Ja by som chcela vediet či naozaj Tunis je taký ako ho opisujú že je tam veľký problém s vodou .Ked bol niekto poradte bol problém aklimatizovať sa deckám ? aké jedlá ponúkajú ? dá sa aj pre dieťa ktoré bude mat rok a pol.Mám obavy ale zároven sa tešíme 🙂 Ideme do Port El Kantaoui hotel Riviera

katarinajurikova
26. máj 2012

Kocky ,ktore sa este chystate do tuniska kam idete,?ktora oblast?

avenev
30. máj 2012

@katarinajurikova My ideme s rocnou do Mahdie, vraj je tam pekne ciste more

katarinajurikova
30. máj 2012

@avenev huraa ze sa vobec niekto ozval 😀 my MOnastir Palm inn,tak uvidim,niekto chvali ,nieto haniiii... 😒

kikuliak
30. máj 2012

Tak mi ideme do tunisu mahdia, hotel golden tulip mahdia palace. pozrela som recenzie a mal by byť v pohode 😉
@katarinajurikova cez aku cestovku idete?

katarinajurikova
30. máj 2012

@kikuliak cez Koalu 🙂

avenev
30. máj 2012

@katarinajurikova no to je asi pri kazdom hoteli a co beriete ?

katarinajurikova
31. máj 2012

@avenev hihi mam ti napisat cely zoznam ? 😀 😀 😀 😀
Takze asi taky vycuc,ze malemu berieme hotove obedy pre istotu,piskotky,kase inst.,konvicu.Jasne ze lieky vseho typu 😀 a vy co take ? 🙂

avenev
31. máj 2012

to iste akurat tu kanvicu chcem zistit ci tam nepozicaju .Pozeram, ze vy mate uz skoro 2 rocneho, uz ste s nim leteli?My ideme 1.x.

katarinajurikova
31. máj 2012

@avenev Moji neleteli ani jeden...vlastne ani pri mori neboli,cize premiera 🙂 starsi sa uz nevie dockat...urcite mu zoberiem do lietadla nejake piskotky ,cajik,hracky kupim zo dve co este nevidel,keby fakt vymyslal 😀

katarinajurikova
4. jún 2012

Kocky boli ste uz niektora toho roku v Tunise?

katarinajurikova
10. jún 2012

Baby co hovorite na vcerajsiu reportaz na markize o tunise ???
Zase mam o jeden bobek naviac 😀

horana
10. jún 2012

Nevidela, co hovorili?
To uz je sila toto, kam uz ma clovek ist, Grecko hrozia Grexitom a s tym spojenymi nepredvidatelnostami, Taliansko zemetrasenia, Egypt uz vydali vystrahu pre mozne teroris. utoky ze zvazit cestu tam, sa to nejak melie vsade 😖

ress
10. jún 2012

@katarinajurikova Nevieš v ktorom hoteli to boli?

katarinajurikova
10. jún 2012

@ress ved to 😒 ze si nepamätam

katarinajurikova
10. jún 2012

@ress akurat oblast Djerba

adinam
10. jún 2012

CK Tiptravel,hotel ALMAPURA,alebo aj názov Alcantara Thalassa,no otrasné to bolo,hlavne,že na stránke majú taký popis,že máte pocit,že idete do raja 😖 .

tanija133
10. jún 2012

A co sa tam deje v Tunise baby? ten Almapura som pokukovala po nom, ale ideme nakoniec do Turecka...

adinam
10. jún 2012

@tanija133,nemyslím si,že sa tam niečo deje 😉 .Tento hotel nemá dobré recenzie.Pri výbere si treba dôkladne "prelúskať" recenzie 😉

tanija133
10. jún 2012

@adinam jasne ja si citam recenzia a pozeram uplne vsetko....al epytala osm sa na to co sa deje v Tunise, vyssie pisali baby o nejakej reporatzi o Tunise, taks apytam ze co sa tam deje? a ty si potom reagovala o hoteli ALmapura....tak som myslela ze to spolu suvisi.....

tanija133
10. jún 2012

@adinam uz som vyguglila, nejake demonstracie a v noci zakaz vychadzania v meste Tunis....fasa....

adinam
10. jún 2012

@tanija133,no tá reportáž sa týkala menovaného hotela-nespokojnosť dovolenkárov na Djerbe.Ale to som netušila,že zase sa tam niečo deje 😒 .

adinam
10. jún 2012

@tanija133,kde si to vyčítala?Ja som našla len nepokoje z roku 2011 😒

tanija133
10. jún 2012

@adinam ano , mas pravdu, to bolo z roku 2011...tak nic ,sorry.... 😉 aha, tak nejaka nespokojnost , v tej ALmapure? a v com boli nespokojni?

adinam
10. jún 2012

@tanija133,si ma naplašila 😀 ,lebo tam plánujeme dovolenku.S tým hotelom na Djerbe-celkovo hygiena,strava,mravce a hlavne brutálne špinavé more/ale to som aj ja čítala v recenziách/.Inak ma to prekvapilo,lebo na Djerbe sme už boli a 100% spokojnosť z našej strany...

adinam
10. jún 2012

@tanija133,tak som práve našla aktualitu na www.tvnoviny.sk,že vodca al kaidy,vyzýva tunisanov na povstanie,no fakt des! ☹

xsunx
10. jún 2012

ahojky, my sme boli v Tunise minuly rok s dvojrocnou dcerkou, nikto z nas nemal ziadne brusne problemy 🙂 sli sme cez nemecku cestovku (lebo tie nase uz nevedia co by pytali ), boli sme v Mahdii v 5hviezdickovom hotely a bola to najkrajsia dovolenka kde sme boli, boli sme aj v Egypte, sice este za slobodna s manzelom ale podla mna Tunis je lepsi, je vidiet ze bol dlhe roky francuzska kolonia, nie je taky zaostaly ako Egypt plaz nadherna a hotel tiez .... dokonca sme tam stretli tunisana co ma za zenu cesku s dvoma detmi, ziju v Nemecku a chodia do toho hotela uz niekolko rokov a su tam cely mesiac a on tvrdil ze Mahdia je z Tunisu najkrajsia 🙂
inak k tym crevnym problemom, ked ide niekto do 3hviezdickoveho hotela tak co sa cuduje, ja osobne by som pod 5hviezd. do Tunisu a Egyptu nesla

xsunx
10. jún 2012

inak v hoteli sme boli sami Slovaci, boli tam zvacsa Nemci a Rusi, a odporucam ist cez rakuske alebo nemecke cestovky lebo ponuka je ovela lepsia, ponukaju hotely ktore v nasej cestovke nenajdete a za ovela lepsie ceny 🙂

tanija133
10. jún 2012

@adinam uf, no ostava dufat ze turizmus to nepostihne...to vyzyvanie k povstaniu..
Ale tiez som pocula ze Mahdia je naj....

pralinkaaa
10. jún 2012

ahojte boli sme v Mahdii malá mala 22mes, bolo fajne 🙂 jedla normálne ich stravu, ale trošku mala hnačku, par krat hlavne po mlieku tak to sme jej nedávali..ale nič závažné ani bolestivé, proste sa po...la 🙂

flori
10. jún 2012

ahojte,aj my sme boli v Mahdii, spokojnost velka,nadherne plaze,ziadne zaludocne problemy,dcera bola vtedy skolkarka,dovolenku sme si vyborne uzili,priznam sa,ze sme mali hotel 3+,ale hotel nam odporucil veduci v cestovke,recenzie nan su velmi dobre,dost som sa teda obavala,do coho to prideme,ale boli sme milo prekvapeni....minuly rok sme dovolenku stravili v Turecku hotel 5*-krasny,komplex bazenov.....ale Mahdia napriek tomu zostala mojou srdcovkou
@kikuliak mahdia palace je nadherny,ak do Mahdie,tak prave do tohto hotela,je to moj sen 🙂