Čo so zaplatenou dovolenkou v júli?

cherrinka11
4. apr 2020

Chcem sa opytat,ci je tu niekto, kto uz ma zaplatenu dovolenku na tento rok,budete stornovat zajazd alebo cakat, neviem sa rozhodnut.Dakujem.

elief
4. apr 2020

Cestovka sa mužovi včera ozvala, s tým, že pošlú mail z ponukou čo ďalej, zatiaľ neprišiel, Tip travel

pininka1
4. apr 2020

My čakáme zatiaľ, ale keďže je to Chorvátsko, písala som tam, že čo a ako. Napísali mi že chápu čo sa deje, že akokoľvek budeme chcieť zmeniť niečo nech sa kľudne ozveme

cherrinka11
autor
4. apr 2020

My mame zaplatene Chorvatsko 3.7.
Poziadali sme o prepocet storna ,je to dost..
Vraj mame tiez pockat a ak sa situacia nezlepsi mesiac pred tym by mala vratit celu sumu.Mam ,ale vazne obavy ked zacnu ludia hromadne rusit v juni dovolenky, ci cestovky nebudu pred krachom alebo rovno v nom a nebudu mat financie na vratenie.Cestivja moze skrzchovat zo dna na den.Je ram sice garancny fond,ale ten rucim maslim ken cca 50%.Nechcem nalovat nic zke ba stenu,ale sami vidime,ze asi to tak ryvhlo dobre bebude..a pojde to len doke.Znama co na cestovku ma hlavu v smutku.Ziadna praca, nic sa nepredava.Preto ta dilema.Ozeliet storno alebo byt v neistote..

cherrinka11
autor
4. apr 2020

Prepacte za chyby mam zly telefon a preskakuju mi pismenka uz si dam pozor, no hruuuza😆😆😆

martinka13
4. apr 2020

My máme zaplatené korfu na prelome júl august. Nevidím to ružovo. Predpokladám, že to budú chcieť preložiť. Možno na rok....? Uvidím. Stornovat určite nie.

alias313
4. apr 2020

@cherrinka11 my mame zaplatene Turecko prelom jul/august. Momentálne by nas storno vyšlo 30%. Takže stornovať urcite nebudeme, prišli by sme o dosť penazi, objednávali sme si zájazd 3 rodiny. Poistenie v prípade krachu cestovky máme. A budeme teda len čakať ako sa situácia vyvinie. Ak to bude bezpečné (a cestovka si to dobre zváži) pôjdeme. Ak sa lietať nebude môcť, tak nám budú vrátené všetky peniaze.

kittykat22
4. apr 2020

@cherrinka11 mali sme jun, posunuli sme na jul. Verim ze to dopadne.

hrajka
5. apr 2020

@kittykat22 ihaaa

lenqua_12325
5. apr 2020

Zeny! Nevesajme hlavu. Možno leto, teplo a slniečko posilní imunitu a vírus odíde 😉💞

lenqua_12325
5. apr 2020

My tiež september plánujeme Turecko. Veríme, ze dovtedy bude život v normálne.

lenuliatko84
5. apr 2020

Ja som zrusila

lenuliatko84
5. apr 2020

@kittykat22 v july tobistobdobre nedopadne

marca12
5. apr 2020

@cherrinka11 akoze cakat na co? Neverim,ze sa este najde clovek,ktory nevidi,co sa deje a naivne si mysli,ze budeme toto leto dovolenkovat??? Halo ludia prebudte sa

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@marca12 mas uuplnu pravdu,presne takto to vnimam aj ja.Leto je o par tyzdnov a cestovanim sa virus bude zasa len prenasat.Ja by som zakazala cestovat tento rok koli bezpecnosti.Ak pustia lety tak zasa budu ludia pendlovat hore dole a my tu mozeme mat aj blackout mesiac a nic to nepomoze..Sediet doma sa ma.Bohuzi
al ale jedno leto vydrzime..pri normalnej chripke sa nezatvaraju hranice,skoly.
Vuem ze dovolenka tento rok nehrozi.
Chcela som skor rada aj jed tusim,ze to mi asi nik neporadi.Ci zrusit teraz a prist o 30%,co je akoze za inych okolnosti ok,ale jedze neviem ci nepridem o pracu,ci to risknut a pockat 2mesiace kde je vidina toho,ze by mali vratit plnu sumu.Ale vsetci dobre vidime ,ze situacia sa meni pomaly zo dna na den,z tyzdna na tyzden..ci o dva mesiace budu mat cestovky peniaze na vyplacanie ked uz teraz to rychlo menia zakon aby mohli ludom davat poukazy,o ten ja nemam zaujem ked vobec neviem kam ta nasa ekonomija dojde,ci bude na vyplaty..

kittykat22
5. apr 2020

@lenuliatko84 to nemozes vediet ze to nedopadne.

casavina
5. apr 2020

@cherrinka11 ahoj...som na tom podobne... aka cestovka?

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@casavina Turancar..mali sme ist s autobusom koli mame,ktora sa lietat boji a ma 69rokov,vladtne sme to kupovali koli nej..urcite ju takemu riziku teraz nemozem vystavit,len sa neviem rozhodnut ci pockat do juna ci stornovat teraz s poplatkom.Ako na tom bude cestovka v juni??Uz teraz pripravuju zakon o poukazoch aby nemuseli vracat tolko penazi v hotovosti.U mna poukaz nic neriesi a po tejto skusenosti uz nic dopredu objednavat nebudem.Takto sme vhofili roky a vzdy bolo vsetko ok.Nik za tuto dituaciu nemoze,len sa spravne rozhodnut aby bol kazdy co najmenej skodny.

lenuliatko84
5. apr 2020

@kittykat22 nikdy by som neohrozila seba a moju rodinu tym ze pojdem na dovolenku kde je vela narodnosti v pandemickom obdobi.ano aj ja chodim kazdy rok k moru,niekedy aj viac krat za roj,ale tento rok to vidim na leto na dvore

casavina
5. apr 2020

@cherrinka11 my mame len zalohu zaplatenu v ck hydrotour na jul Turecko a ked som chcela stornovat tak poslali mail ze mame cakat... lenze mne poukaz tiez nic neriesi pretoze iny termin uz nemozem... tak nerozumiem naco mam cakat...

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@casavina vazne ze cakat??No tak to este k nam boli ustretovi,az si vyberieme z tychto dvoch moznosti a v pripade storna mame poslat cislo uctu,na ktore nam do dvoch tyzdnov poslu zbytok penazi.Hydrotour je velka cestovka.

kittykat22
5. apr 2020

@lenuliatko84 v lete nebude pandemia - bude teplo.

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@kittykat22 preco potom ten virus v tele pri horuckach 38 az 39 stupnov sa teplom neznici..je to blbost..to nie je o teple.

kittykat22
5. apr 2020

@cherrinka11 a to mas odkial?

orangiiina
5. apr 2020

@kittykat22 odkiaľ vieš, že v lete nebude pandémia, lebo bude teplo. Keď odborníci a analytici z krízového štábu a vláda nakupujú ventilácie, ktoré chcú mať do júna hotové, lebo predpokladajú najvačší vrchol v júli. Či v júli podľa teba teplo nebude? Kde vy baby na takéto múdrosti chodíte?? 🙄☹️👎

orangiiina
5. apr 2020

@cherrinka11 zrušiť. Je to hrozné, prídete o peniažky, ale ja si nemyslím, že sa bude dať normálne cestovať. Každý den budeš uvažovať a trápiť sa, či to spraviť alebo nie. Nestojí to zato. Veľa ľudí stráca. Mne je viac ľúto takých, čo rušia oslavy, moja sestra svadbu, u nás krst tak skoro nebude, rodím za pár dní, lebo starí rodičia sú až za 3 zatvorenými hranicami a ktovie, či si prvé vnúča uvidia aspon po 3 mesiacoch...sú aj horšie veci, ktoré musia ľudia riešiť.

marca12
5. apr 2020

@cherrinka11 aj my sme takto dopadli. Prvykrat mali ist rodicia k moru,ledva sme ich presvedcili,aby isli s nami a toto by mi ani vo sne nenapadlo,ze bude takato prekazka. My nastastie nikdy dopredu neobjednavame,aspon nemame starosti zo zrusenim,ale mrzi ma to kvoli rodicom. Z hladiska vratenia penazi neviem,co by som robila. Asi by som nespekulovala a aspon nech sa mi cast vrati.
@kittykat22 ale bude aj lete,to mas odkial,ze nebude? Pozri krajiny,kde je uz teraz teplo aj tam je virus

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@kittykat22 a ty odkial??
Ze niekto nieco povedal?Nahovorilo sa toho tolko,virus sa nepyta ci je zima alebo leto,su ludia,ktori prave v lete maju chripku,a tento virus nik nevie ako budecreagivat,su to len fomienky a je to sila,lebo koli chripke nie su zatvorene skoly a hranice.

cherrinka11
autor
5. apr 2020

@orangiiinanas pravdu, velmi ti drzim palce aby ste s babatkom boli v poriadku,musime byt trpezlivi a verit ,ze sa to vsetko dobre skonci pre vsetkych,drzte sa.

lenuliatko84
5. apr 2020

@kittykat22 alen bude,tonlen tak lahko neskonci

mijo53
5. apr 2020

Muselo to prísť