Cyprus, Protaras, Hotel Crystal Springs - skúsenosti

tanickaz
10. dec 2016

10.8.2016 cestujem so 4. ročnou dcérou na 12 dní do tohoto hotela. Recenzie má výborné, ale veľmi rada by som poznala skúsenosti niekoho kto tam bol. Díky, Jana.

acer11
10. dec 2016

Veď už aj ty si tam bola 😁

tanickaz
autor
10. dec 2016

Opravujem, cestujeme 10.8.2017

me
13. jan 2018

Ahoj, prosim ta ako bolo ? Dnes sme ho pozerali, tá pláž vyzerá malá, boli ste spokojní ? Ďakujem

zuzanas25
13. jan 2018

@me ahoj, ja som sice nebola v tomto hoteli ale pracovala som 6 mesiacov v jednom hoteli kusok od tohto a v protarase je jedna z najkrajsich plazi na Cypre - Fig tree bay. A tento hotel vyzera velmi dobre! mesto protaras je uzasne! Bohaty vecerny zivot, vela pre deti a blizko aj do Aya Napy. Ked nasa malinka podrastie tak urcite sa tam vratim.

me
13. jan 2018

Ďakujem

tanickaz
autor
17. jan 2018

@me Pláž je malá, vstup do vody pieskový, ale ďalej sú kamenné platá /v hĺbke cca 1,5 m./ Voda nádherne priezračná, vidieť rybičky a v zátoke má domov jedna veľká korytnačka. Kto chce trošku vlny musí vyplávať von zo zátoky. Lehátka na pláži platené, ale ležať sa dá v nádhernej hotelovej záhrade, kde je miesta habadej a na pláž je to pár schodov.re deti je tam malé detské ihrisko, ale nie sú tam žiadne tobogany. Strava vynikajúca a personál maximálne ochotný. Každý večer detská diskotéka a po nej slušný program. Zloženie hostí rôznorodé /dosť čechov a slovákov/. Bolo tam aj zopár rusky hovoriacich, ale podľa správania sa nedali rozpoznať-maximálne slušní.
V Protarase sme boli len raz niečo pokúpiť, je to kúsok peši. Základné veci, vrátane suvenírov sa dajú kúpiť aj v hotelovom minimarkete. Pri recepcii predávali obdeň šperky a kozmetiku /dalo sa vybrať v rozumných cenových reláciách/. Celkovo sme boli maximálne spokojní.

tanickaz
autor
17. jan 2018

@tanickaz A ešte som nenapísala, že tam pracuje zopár slovákov /v recepcii, reštaurácii aj v v bare pri bazéne.

me
17. jan 2018

veľmi pekne ďakujem, som veľmi sklamaná včera sme boli za agentkou cestovky a už je vypredané, ešte dve izby sú , ale to je málo ideme viacerí, nečakala som to už v januári :( snáď na budúci rok , ale to budeme musieť už v decembri riešiť 🙂