Dovolenka cez croatia.sk

rena1401
7. apr 2014

Dobry den. Mate niekto skusenosti s objednanim dovolenky cez croatia.sk?
Dostala som typ od kamosky, bola s nimi uz 4x. Vraj, su seriozny, ze sa pri rezervacii plati len rezervacny poplatok a na mieste pri ubytovani zvysok. Aj ked kamoska roby na policii chcem pre istotu pocut aj ine mienky. Som znechutena cestovkami a nechcem mat skazenu dovolenku ako za posledne roky!
Dakujem.

winka99
7. apr 2014

a s ktorymi cestovkami si nebola spokojna?
s croatia.sk nemam skusenost, no min. roku sme sli cez adriadatabanka vlastne prvykrat sme sli cez cestovku a nemala som ziadne vyhrady

rena1401
autor
7. apr 2014

@winka99 dakujem za reakciu
nebudem ich menovat. potrebujem cestovku ktora vie poradit, opisat objekt, okolie objektu, mesto, plaze, poradit co pozriet, kam na turistiku, atd, a najdolezitejsie je aky su domaci. minuly nam zakazovali spievat, zabavat sa, zakazovali navstevy... a vecerka o 22:00 !!! 😠
na dovolenku do chorvatska hodime 2-3x rocne. nie sme narocny, manzel zaspi aj na wc-u ci oprety o strom a ja potrebujem cistu kuchynu a nerozpadujuci sa postel. detom je to jedno. nevyzadujeme prepych a luxus, ziadame len aby bolo ciste, bez svab, mravcov, mysou, potkanov a odpornych domaci. chceme len to co objedname a zaplatime aby sme to aj dostaly !!!
vacsina cestoviek any nevie co predava. nezalezi im na zakaznikovi.

monikad77
7. apr 2014

neviem či chcete vyslovene Chorvátsko, ale ja chodím jedine cez Barcatours.sk je to cestovka vyslovene iba pre chorvátsko a má chorvátskeho majiteľa tu na SK

rena1401
autor
7. apr 2014

@monikad77 dakujem za reakciu a ponuku, mam zaujem len o ponuky croatia.sk. tiez ma chorvatskeho majitela tu na SK. mimochodom 😉 podla mojej kamosky 😵 je to 40 rocny sympaticky, charizmaticky a sexi chlap 😀 , ale ja mam zaujem len o dovolenku 😎

horana
8. apr 2014

Boze ludia, aka priehladna reklama akoze nenapadne. Nick registrovany teraz, ma tu 4 prispevky, z toho 3 v tomto fore sa akoze pyta, ale o nicom inom diskutovat nechce nez o tom svojom a ten posledny prispevok v inom fore priamo doporucujuci tuto jej CK.
Akoze mozu byt dobri, o tom potom, aj manzel moze byt sexi chorvat, ale tak osobne neznasam mlzenie a polopravdy, da sa aj priamo povedat: toto mame a myslime si ze sme dobri, lepsi nez ini preto a preto, aj ked to by muselo byt v sufliku reklama.
Ale ved je tu napr. zienka slovenka ktora sa vydala do chorv. zije tam uz nejake tie roky a maju cestovnu ageturku a ponuka tu na mk priamo pobyty, radi mamickam, ale rovno to vybali a nerobi tanecky okolo, tak to si ziska asi viac ludi. Pekne albumy si porobila kde tie strediska blizko co byvaju aj podrobne nafotila, odpoveda na otazky a tak...aj ked zase maju taku oblast z Chorv., kde nas napr. az tak netaha, ale snazi sa zienka a v pravdivych intenciach a to je sympaticke.

Btw: ta vecierka o 22:00 spominana o 2 prispevky hore nemusi byt zla vec, myslim ze noapak viac mamiciek s malymi detmi ktore sa tu vyskytuu len privitalo, nakolko je to dost hlavna poziadavka aby sa male dietky mohli vyspat, my kym sme mali mensie deti dost sme po tomto atribute pravdeze pasli.

rena1401
autor
8. apr 2014

Ahoj @horana, dakujem ti za tvoju "odbornu" a "znalecku" odpoved. Aby som ta vyviedla z omylu: mam 48 rokov a som vydata za 55 r. slovaka, 3 deti 14, 18 a 19 r. a bohuzial nemame cestovku, ktorej by som robila reklamu!!! K moru ideme zo zdravotnych dovodov. Deti su alergici a maju kozne problemy. 4 prispevok bol vyjadrenie na Kastel Stafilic, kde sme boli v roku 2012. Trety den sme museli opustit chorvatsko. Syn dostal koznu reakciu a asmaticky zahvat. Nikto nam nepovedal, ze je Kastelanka zatoka industrialna zona a ze je znecisteny vzduch a more.

zdroj http://www.kastela.org/portal/index.php?option=...

Ak chces pridavat nepodlozene komentare a utocit, tak preco nezacnes od seba. Tu sa pretvarujes "Boze ludia, aka priehladna reklama akoze nenapadne", "tak osobne neznasam mlzenie a polopravdy, da sa aj priamo povedat: toto mame a ..." Preco nepovies priamo ze mas bazar a predavas detske potreby? Prefikane vsugerujes mamickam: "Niečo z výpredajov a bazárikov ZARA za 2,99 ", 8x "Niečo z výpredajov a bazárikov", "Flaša do školy pre syna", "Flaša do školy pre dcéru", "Plavky pre syna", "Plavky pre dcéru", "Triko pre syna", "Tričko pre dcéru", "Šatky pre dcéru s bolerkom" atd. Je to na tvojom blogu " Čo sa mi páči na jar/leto " https://www.modrykonik.sk/blog/horana/album/co-.... Citujem ta " "Boze ludia, aka priehladna reklama akoze nenapadne" 😠

P.S. Zabudla som sa opytat "Jej, su to fantasticke veci. Kde sa to da kupit?"
Pozdravuj pani Katku (Dovolenka Chorvátsko) a odkaz jej prosim, ze moje znehutenie na Kastelansku rivieru sa nestahuje na jej ponuky. Predpokladam, ze ma ako matka pochopi ked precita tento prispievok. Dakujem

stary_ujco
8. apr 2014

@rena1401 :
Hmmm, vidim to tak, ze sa tu zbehli konkurencne skupiny. Ze pozdravujem a dobre sa bavim 😀

PS: "minuly nam zakazovali spievat, zabavat sa, zakazovali navstevy... a vecerka o 22:00 !!!"
Az ste si chceli robit zurky, chlastat a spievat do rana, to ste nemuseli ist 1000km k moru (od ktoreho ste aj tak boli 2km). Ja byt vasim susedom s malymi detmi, alebo proste clovek, co prisiel k moru zrelaxovat a oddychnut si, tak vam vypustim z motora olej.

horana
8. apr 2014

Reni ked niekto hlada dobru cestovku ci agenturu necha si aj poradit.
Ked chces pocut len o jednej je to ozaj priehladne. Len ta vasa je super, ostatni maju chyby, su nekompetentni, nechces o nich pocut.
Naozaj to vidno, co uz...
Keby si na to isla stylom ze syn je alergik, mame prenho pred/vybrate toto a toto miesto - ake mate ostatni skusenosti?, alebo kde je ozaj ciste more vy kto mate taketo deticky, a btw: ponuka to aj tato cestovka, mate lepsie typy, bolo by to asi menej vidno...

A k tomu tvojmu akoze vrateniu odhalenia vies kebyze chcem predat tych par veci urcite si dam zadarmo uplne legalne inzerat sem do bazara alebo aj na mmb, kde ich denne podla kriterii prehladava kopec mamin, nie do osob.albumu ktory nie je ani raz za tych x mesiacov od svojho vzniku aktualizovany a je zapadnuty, ani raz to nespomenula na ziadnej diskusii ani inde, to by som muslela byt fakt na hlavu padnuta.

horana
8. apr 2014

ujco: Ja som konkurencna ak jedine v tom ze nechapem preco v dobe googlu este niekto vobec potrebuje cestovne agentury, ved vsetko sa da najist aj sam, recenzii je plny net aj co sa tyka plazi aj ubytka aj vsetkeho. Ked ma aj niekedy fotky niektorych pritiahnu, alebo daju typy (konkretne za Chorv. som naposledy nasla dobre typy na strankach CK Novalja - bez ich obrazkov by sme napr. na Pagu nenasli na plaz Jadra, nevedeli o nej), ale staci si vziat inspiraciu co sa tyka miesta a o dost lacnejsie si to vybavit sam priamo cez najdeneho majitela ubytko cez net alebo servre ktore zdrzuju adresy ubytovatelov bez naroku na provizie - tzn. ceny maju presne tie co si dal aj majitel.

katkao30
8. apr 2014

Ahoj, cez Croatiu sme boli raz v Chorvatsku ale boli sme maxim.spokoj. Cez telef.som mu povedala čo očakávam, že mám malé deti atď. a čo mi on odporučil som si mrkla na nete a potom sme to len dohodli, zdal sa mi ferovo.

rena1401
autor
8. apr 2014

@stary_ujco
posediet si na balkone, rozpravat a smiat sa, to povazujes za zurky? sme uz stari na to
vitame nove znamosti a ked sme boli blizko k moru tak sa islo ku nam na navstevu. co je v tom zle?
kam sa ide na dovolenku? vypustime olej 😀

rena1401
autor
8. apr 2014

@horana kamoska z policie bola na ostrove Vir (tam sme planovali na dovolenku), oni sa poznaju, ona je poliska a ja som nikto, len obycajny zakaznik, preto tieto otazky.
ale ako uz vravis "urcite si dam zadarmo uplne legalne inzerat sem do bazara alebo aj na mmb..." ked budem velka a budem mat cestovku 😀
@katkao30 dakujem za odpoved, prosim, povedz mi kde ste boli a ake je prostredie, more... dakujem

stary_ujco
8. apr 2014

@katkao30 To si vazne pocitovala potrebu si tu zakladat prave dnes konto, aby si sem tiez pridala svoj prvy prispevok?
Uz ocakavam len druznu debatu dvoch novacikov 😀

katkao30
10. apr 2014

My sme boli na ostrove Vir, to ubytko už nemá v ponuke ale bolo to na začiatku ostrova, domáci boli jeho rodina, odporučili nám taká malú zátoku kde bola pieskov.pláž, ubytovanie bolo čisté, ja som nemala výhrady, v tom dome boli ešte 4 sloven.rodiny. Popozeraj recenzie na ten ostrov, niekomu sa nepáči more, viem že na jednej strane je to také skalnaté a kotvia tam člny, tam sa mi to nepáčilo ale je tam aj mestská pláž kde je jemný štrk, platíš za požičanie lehátko so slnečníkom ale keď sa tam rozložíš na deke tak zdarma. My sme chodili na výlety do Zadaru a Ninu to máš do 30 km. Potraviny sú malé na začiatku ostrova a potom uprostred niečo ako kaufland, ceny ako u nás. Jediný problém som mala s vodou s vodovodu,dáko nás nútila behať na wc tak som si potom nakúpila veľké balenia vody, ale ostatný slováci nemali s tým problém.

rena1401
autor
10. apr 2014

@katkao30 dakujem za odpoved, pozriem si recenzie. vybrali sme si apartman vir10. celkom dobra cena. opytam sa na vodu a na domacich 🙂 . chceme vycestovat v july ak bude vsetko ok priamo v domacich zajedname na august ci zaciatkom septembra. ma niekto zaujem o druhy apartman? ak si zoberieme cely dom mozno dostaneme zlavu 😉

matka44
11. máj 2014

my sme boli s nimi asi 2x a spokojnost