Dovolenka v Bulharsku s deťmi

janet24
23. mar 2012

Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka

jankra5
29. júl 2016

V bulharsku sa mi veľmi páčilo, takže nevidím dôvod prečo nie

lencabu
29. júl 2016

@bulharkaneli ako daleko sú apt. od mora?

bulharkaneli
29. júl 2016

rôzne-teraz je skoro všetko obsadene ale ak mi napíšeš termín cesty ti viem overiť a napísať čo je voľne a ako vzdialene od pláže ,prip. od mesta. 🙂

zuzulienocka75
1. aug 2016

@poleva ... ono asi aj záleží na konkrétnom hotely - pred 2 rokmi sme boli 4* a veru oveľa horšie ako teraz v 3* (už sme doma a boli sme veľmi spokojní - teda až na to more - zhruba od polovice pobytu sme mali riasy, ktoré aj dosť smrdeli ☹). Išli sme bez stravy, ale asi zo 4 razy sme obedovali priamo v hotelovej reštike a varili naozaj chutne - nebol nejaký prehnane obrovský výber jedál, ale bolo to výborné. V našom hotely boli aj Slováci, ktorí tam boli vraj už piaty krát a vždy boli spokojní.

ivetit
2. aug 2016

Moje skúsenosti z Bulharska. Naposledy sme tam boli v roku 2001 a teraz sme išli po 15 rokoch. Boli sme v stredisku Sveti Vlas cca 4,5 km od Slnečného pobrežia. Pláž sme mali peknú upravenú bez rias. More bolo čisté a voda super teplučká. Čo mi prekážalo, boli slnečníky a lehátka na pláži, ktoré zabrali veľa miesta a len úzke pásy free zona. Za slnečníky a lehátka pýtali 8 leva(4 eura) za kus, takže 12 eur (2 lehátka a slnečník na deň), ale keď človek odišiel a nenechal si tam veci, tak pýtali znovu. Ceny v obchodoch cca ako u nás. Reštaurácie, ako kde a čo si človek objednal. Mali sme pizzu, tá vyšla cca 12 leva, rajčinová polievka 2,5 leva, pivo na pláži 4 leva.
Ešte pre nás veľké negatívum, mali sme žaludočné problémy, ale asi sa tam človek tomu veľmi nevyhne, tak nás to držalo 2 dni.

Za večeru čo sme si dali rybacia polievka 1x, pečená ryba s pečenými zemiakmi 1x, veľký obložený mix zeleninový šalát 1x, mušle v mise 1x, hranolky s kečupom a kuracím rezňom na prírodno 1x, k tomu nápoje 1x freš pomarančový džús, 5x pivo, tak nás vyšla cca 50 eur.

Boli sme aj v aquaparku Nesebar, vstupné bolo 40 leva na osobu nad 130 cm. Nesmie sa zobrať žiadne jedlo ani nápoje, všetko sa muselo vyložiť. Kontrolovali na vstupe všetky tašky. 1/2 litra čistej vody tam stálo 2 leva, obed okolo 8-10 leva (ale menšie porcie). Dlhé čakacie doby v bufetoch okolo obeda, nestíhali, čakali sme 3/4 hodinu. Atrakcii bolo dosť, super tobogány, ale dlho sa čakalo, na niektoré aj polhodinu, tak sme chodili, kde boli menšie fronty.

Boli sme pozrieť aj starý Nesebar. Celodenné parkovisko 8 leva. Mestečko sa nám páčilo, pobehali sme uličky krížom-krážom. Je tam aj reštaurácia Praha, kde čapujú plzeň a kofolu a podávajú typické české jedlá. Bol to pekný výlet.
Celkové hodnotenie spokojnosť, oddýchli sme si.

martinella1
2. aug 2016

@ivetit My zas máme skúsenosť, kde sme sa vedeli v dosť dobrých reštauráciach najesť za super ceny. Napr. manžel mal rybu na male s oblohou, zemiaky, ja som mala šašlik, detí palacinky, šopský šalát, s mm sme si dali pivko a mastiku, detí mali džús a zaplatili sme 20 leva, čo je 10 e.....paradička......do Nesebaru sme šli taxíkom za 10 leva(5€), naspäť loďou 20 leva(10€). Vždy sme sa pýtali na dobrú reštauráciu, a naozaj sme boli veľmi spokojní aj výberom, chuťou a samozrejme i cenou. Boli sme na Slnečnom pobreží

mirka078
3. aug 2016

Ahojte, viete mi odporucit prijemny hotel pre deti v Primorsku?tento rok sme boli na Zlatych pieskoch,velmi sa nam pacilo,mali sme kludny hotel a rusne mesto,len pocasie bolo take premenlive.Buduci rok chceme ist nizsie do Primorska.

katka444
3. aug 2016

Prosím Vás boli ste niekto v hoteli Avliga Beach v Bulharsku na Slnečnom pobreží? zaujímal by ma Váš názor na hotel, stravu, okolie, pláž. Ďakujem 🙂

poleva
4. aug 2016

primorsko perla royal - dnes sme došli, ale neodporúčam.-.nepatrí im hodnotenie 5* ale tak 3*
vhodné pre nie náročných klientov

adrianazs
4. aug 2016

@mirka078 dobry vecer my sme boli minulky rok v primorsku hotel perla sun park boli sme spokojny velmi plaz pekna chodili sme na nu cez rieku s lodkou kazdy den maly si uzival aj lodkovanie no necakajte tam neake atrakcie pre deti a animacie tie si deti uziju dost v mestecku kusok od hotela inac hotel cisty my sme mali izbu na druhom poschodi vyhlad na bazen a more krasna velka izba plavajuca podlaha zvlast toaleta a kupelna no iny slovaci maly izby dost hrozne co nam rozpravali inac aj my sme dostalidost taku no ja som na druhy den vybavovala na recepcii a dali nam tuto tak sme boli spokojny s nou strava na all inclusive dost slaba ranajky co ostalo z ranajok davali pocas dna vecera stacila no na all iclusive bulharsko neodporucam aj tak sme chodili vecer von a tam sme si este davali zmrzku palacinky a v restauraciach sa najete dost dobre vsak viete ak ste uz boli v bg inac tento hotel odporucam na nas posobil ticho na tichom mieste tento rok sme boli v kitene tiez dobry hotel lotos izba dobra pekna na najvysom poschodi 5 bez vytahu vyhlad na more s terasou strava len ranajky ale stacili nie je to turecko ako sme boli zvyknuty ani 5 rezort ale citit ten rozdiel neni su to rezorty ako tam ale sme boli spokojny moj nazor bulharsko je tiez krasna krajina velmi sa snazia ku turistom aspon tam kde sme chodili a boli som si vsimla tak asi takto kludne si pozrite aj stranku hotela maju svoju stranku myslim aj hotel perla sun park aj lotos pekny vecer adka este ak nieco kludne mi napiste ip rada poradim

jja
5. aug 2016

Baby este sa vas spytam....ako je v bg vecer? Teplo ci chladno. Mam brat aj dlhe veci? Min.rok sme boli v IT a tam nam v kratkom bola zima...vdaka

martinella1
5. aug 2016

@jja určite si vezmi aj dlhé vecí, my sme mali striedačky, raz bolo tak teplo, že stačili letné šaty aj o polnoci, inokedy som vytiahla sveter

zuzulienocka75
6. aug 2016

@martinella1 ...a dá ísť do tohto miniaquaparku, aj keď nie si ubytovaná v hoteli Kotva?

jja
6. aug 2016

dievcata a ako to je s uterakmi na plaz? brali ste si z domu, ?

martinella1
6. aug 2016

@zuzulienocka75 áno, dá...my sme tam neboli ubytovaní a šli sme, čiže v pohode, stálo to 5 leva za osobu od 15tej a 10 leva (tuším) od rána....

monnaa
6. aug 2016

@jja ja som tiež nevedela,tak som zavolala dopredu delegatke aby som zbytocne nebalila...my sme v 4hv.hotely a veru sú treba,nie je to ako v Turecku

martinella1
7. aug 2016

@monnaa my sme na hotely dostali aj uteráky na pláž, aj niečo také ako plachtu, čo sme mohli používať

monnaa
8. aug 2016

@martinella1 a v ktorom hotely ste boli ? Asi je to rôzne v BG.....nám to v podstate nevadí,akurát treba viac baliť 🙂

martinella1
8. aug 2016

My sme boli v hotely Astra....a áno, je to rôzne, predtým, čo sme boli sme tiež takúto možnosť nemali 🙂

poleva
9. aug 2016

@adrianazs ved práve my sme boli vo vedlajšom hoteli perla royal a tiež slabé jedlo, budúci rok iná destinácia určite

poleva
9. aug 2016

@mirka078 perly si neberte, nie sú to vôbec 5 hviezdičkové hotely, iba na papieri

poleva
11. aug 2016

@zuzulienocka75 ahoj a kde ste boli ?

poleva
11. aug 2016

@popova ahoj no ako bolo ? spokojná ?

popova
13. aug 2016

@poleva No vcelku ano, našli sa chybičky samozrejme nemôžme porovnavat s Tureckom strava bola top ,izby čisté horšie to bolo s plážou kt. bola mestská more vcelku ok .Večerné programi ušli animátori boli milí,voda v bazéne ladová,vnútorný bazén dost dobrý.

florentina1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
florentina1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cruz741
13. aug 2016

2.8.sme sa vrátili z Paradise Beach,Sveti vlas..Zhrniem to: Nezodpovedá to 4*..,za také peniaze som čakala omnoho viac,ale prežili sme to☺...Malá nám hnačkovala a vracala,skončila na infúziách,ja posledný deň..A ako sme došli domov tak postupne ostatné dve deti aj manžel...Netvrdím ze to bolo zo stravy,ale napríklad hygiena pri zmrzlinovom pulte čo bol v rámci all inclusive čistá katastrofa. Takže tento hotel nabudúce už nie😕

bulharkaneli
13. aug 2016

zmrzlinu radšej v lete z pultov nie, iba nanuky - aspoň my takto fungujeme a vychádza nam to bez črevných problémov. A hotelovú stravu teda vôbec , preto chodím iba do apartmánu s kuchynkou.

cruz741
13. aug 2016

@bulharkaneli nabudùce budeme múdrejší..Boli sme s detmi prvýkrát,mali sme all inclusive,čo sme absolútne nevyužili,čiže o rok určite bez stravy alebo iba raňajky..

poleva
13. aug 2016

Paradise beach no ako citam minuly rok hnacky a teraz zas je to aj preto lebo sa tam premelie vela deti ja uz celkovo bulharsko neodporucam