Dovolenka v Tunise - Mahdia

mateska01
10. jún 2013

Bola niektora z Vas na dovolenke v Tunise,Mahdia,hotel Nour Palace...ake mate skusenosti?dakujem 🙂

mskorova
14. jún 2015

@adrianazs súhlasím s tebou, pre deti aj pre lenivcov je to tam ideálne, aj čistučké more, teplúčke, aj v prípade výskytu zlého počasia - za hodinu je krásne, a tie deti na tej pláži neúnavne sa plahočiace a stavajúce pieskové hrady, ...., inak MM workholik na siedmy deň dostane depresiu z ničnerobenia, a chce ísť domorodcom opravovať motorové člny, hehehe 🙂

hasleerka
15. jún 2015

@mskorova dnes chcem ísť kúpiť, čakala som či ešte nezlacnia, ale bojím sa že sa vypredá a doma sedieť nechcem ... deti sa už tešia .. ten termín od 23,6, do 3,7 ... a pošlem potom aj toho môjho pomáhať :D :D

mskorova
15. jún 2015

@hasleerka držím palce až vybavíš , potom sa ozvi,

blondi2
15. jún 2015

Baby tak mi zajtra odlietame do Tunisu, hotel Nour Palace. 16-23.6. @mskorova @hasleerka s vami sa prave obideme. Tesim sa, ale sa aj straaaasne bojim, aby sa tam nic zle nestalo, lebo uz 4 dni nepocuvam od svokry nic ine, len ze aki sme nezodpovedni, ked ideme ohrozit deti do Tunisu.

hasleerka
15. jún 2015

@blondi2 krásne si uži s rodinkou, nenechaj si ju pokaziť svokrinými rečami ...

@mskorova tak sa nestretneme, máme smolu už nie je voľné ...

danulkaja1
15. jún 2015

@blondi2 tak daj potom vedieť ako si spokojná😊

mskorova
15. jún 2015

@blondi2 držím palce, nič sa nestane, užite si to, šťastnú cestu, až vám vyjde počasie, more , a všetko kolo toho, 🙂 🙂 🙂

mskorova
15. jún 2015

@hasleerka škoda, a ja že pokecáme s krajanmi, 😒

mskorova
16. jún 2015

tak pre všetkých čo sa chystajú do NOUR PALACE, písala som priamo do hotela, tak vodný park je zadarmo 🙂 🙂

mskorova
16. jún 2015

@hasleerka
a ozaj neskorší termín si si zajednala, alebo niekam inam, či?

hasleerka
16. jún 2015

@mskorova nemôžeme neskôr , ja musím nastúpiť do práce ... ale zisťovala nám termín od19teho, ale to už medzitým manžel slúbil kolegovi že vezme zanho službu, tak to tiež nemôžeme ... zatial nemáme nič, ešte rozmýšlam iný hotel v mahdii...

mskorova
16. jún 2015

@hasleerka inak krásne bolo vlani aj v tom monastire, aj pred tým keď sme boli v souse, a dobré recenzie boli aj na to LTI mahdia, držím palce až čosi nájdeš

hasleerka
16. jún 2015

@mskorova no ja som sa upla nejak len na tú mahdiu ... ak nevýjde tento rok, tak budúci rok možno už v januári radšej kúpime

klaudia1712
16. jún 2015

ahoj tak ja som bola s priatelom pred dvoma rokmi presne na tomto hoteli a hotel vsetko super bolo vzdy cisto personal mily akurat nam vyslo tak priemerne pocasie co samozrejme nikto neovplyvni inak sme tam absolvovali vselijake zajazdiky ci uz na stvorkolkach alebo na tavach atd.vsetko bolo podla mna dostacujuce a pre nie najnarocnejších uplne v pohode 🙂 samozrejme neberiem do uvahy okolie za hotelom a tak kde je samozrejme sama chudoba a vsate špina ale tak na ulici sme my nedovolenkovali 🙂

tenerifka
16. jún 2015

@hasleerka Ked sa pozries na Trvael.sk, tak sa ten hotel da v pohode objednat od 23.6.,to ze to ma uz jedna cestovka vypredane neznamena, ze hotel nie je volny

hasleerka
16. jún 2015

@tenerifka áno majú ale iba 8 dní... lenže to sa mi zdá málo, ked už niekam letím ... aspon tých 10 nocí

mskorova
16. jún 2015

@hasleerka ešte skús veru aj iné cestovky, tuším aj eximtour som prednedávnom pozerala a bolo ešte,

hasleerka
16. jún 2015

@mskorova len to ani neviem čo je za cestovka, cez takú by som nerada ... ešte pouvažujem aj nad tými 8 dnami, odlety majú tak žeby sme tam boli aspon tých 7 dní

adinam
16. jún 2015

Eximtours a Kartago je tá istá CK,len to je česká pobočka 😉 .Niekedy mal v ponuke Nour Palace aj Azur Reizen,ale neviem,či ho ešte ponúkajú 😉 .

tenerifka
16. jún 2015

@hasleerka Tam mozno nebude problem v hotelovej kapacite, ale v letenke.
Odkial chcete letiet?
Pozearala si Neckermann s odletom z Viedne?

hasleerka
16. jún 2015

@tenerifka presne tak nie je letenka ... ale tak my sa nemáme ako dostať do viedne, ani jazyk nevieme, takže sme odkázaný len z ba...

blondi2
18. jún 2015

Baby je tu fantasticky, Nour Palace mozem len odporucat. Ked nas busy viezli do hotelov, bola som zdesena, kam sme to prisli. Vsade same smeti, spina, bordel... Zaprisahavala som sa, ze uz budem dovolenkovat iba v Europe. Potom sme prisli do hotela, aj som nachystala 20 eur do pasu, ale recepcna vobec nechcela pas. Preistotu som sa aj pytala 🙂 ale, ze nie. Izbu sme napriek tomu dostali peknu, velku, na 3. posch., orientovanu na golfove ihrisko, takze tam mame ticho a deti mozu v klude spat. Mame aj vyhlad na more a ani sme o to neziadali. Recepcia je pekna, ale z izby som bola sklamana najprv, nie je zla, ale na 5* som cakala vacsi luxus, ten nabytok je tam taky, ze uz ma nieco za sebou. Ale my tam chodime len spat. Hotelovy rezort je krasny, zboznujem vyhlad z recepcie - bazen, palmy, more... Krasne. Aj strava je fajn. Len to pocasie nie je take, ako som cakala. Je tu 28C a fuka silny vietor. Ale uz sme si na to zvykli. Na svk bolo teplejsie, ked sme odchadzali.

blondi2
18. jún 2015

Baby a vcera mal zacat ramadan, ale co to znamena? Ze na ulici nebudeme stretavat domacich? Ci len v urcite hodiny maju byt zalezeni?

blondi2
18. jún 2015

@mskorova Kde si to spominala, ze kupujes tie magnetky 10 ks za 5€? A celkovo, kde sa oplati kupovat suveniry?

adrianazs
18. jún 2015

@blondi2 je to parada aj ja som bola zhrozena ako sme sli prvy raz do tunisu a z autobusu z letiska do hotela spina presne ako si pisala smetie domorodci po ulici postavaju deti pobehuju smetie na smeti porozhadzovane ale hotelovy areal krasa paly more bazeny a okolo hotela za branou zas smetie spina oni tak maju Tunisania tie rezorty ako prejdes busom za branu do rezortu aka velka zmena no anokolo zvonku nic pusto a smetie ale sluzby a strava fantasticka moj drahy toho roku nechcel pocut o tunise ani o turecko on miluje grecko ale az po mne 🙂 ja som chcela toho roku tunis ci turecko no uz tri roky som mu slubovala ze nabuduci rok grecko a stale dookola tak toho roku grecko tak si to uzite je tam fakt fantasticky a pocasie to je pohoda slnit sa mozes aj tak aj mne sice vadil vietor ale je to taky teply vetrik prijemnu pohodovu dovolenku

blondi2
18. jún 2015

Ani ja som tento rok nechcela ist do grecka (mm ano), ale ked som pozerala z autobusu na tu spinu, velmi som to lutovala. Len sme trpli, pri akom pajzli nas autobus vylozi. Mimo rezortu moc nechodime, aj sa bojime a ani tam nie je co pozerat. Iba raz sme boli pozriet obchody. Takto s detmi to je fajn, lebo s nimi by sa ani moc nedalo chodit. Ale kebyze sme tu sami dvaja, tak ma klepne pepka. Ale ten piesok je uzasnyyy...
@adrianazs

adrianazs
18. jún 2015

@blondi2 no veru inac ked mi sme boli sami dvaja este sme nemali malého tak sme boli aj na výletoch ale s detmi to ani neodporucam boli sme na Sahare hotel na pusti ale ako z tisíc a jednej noci krasny bol to dvojdnovy vylet ale sa oplatilo vecer zapad slnka na tave uprostred puste vychod slnka pri solnom jazere spali sme v tom krasnom hotely na pusti ale s detmi najlepsie pri hotelovom areali a mori moj sa tak vyhral na plazi len nekupuzjte od predavacov na plazi nic radsej v areali hotela ponukali krasne zdobene drinky v pohari no niektory od nas z hotela neodolali a maly behaki z toho my sme radsej tiez v hoteli si davali peknu dovcu este raz

mskorova
18. jún 2015

@blondi2 som rada, že sa ti páči, my ešte pár dní na svk, potom hajde, suveníry asi kdesi v meste, 🙂 🙂 🙂

eji
18. jún 2015

My ideme do Nour palace 24.7. a tesim sa z toho, ze tobogany su zadarmo..., ked sme tam boli pred 2rokmi, tak tam este nestali 😀
Minuly rok sme boli v Mahdii v hoteli LTI Mahdia, ten bol tiez super, hlavne co sa stravy tyka, ale podla mna bol slabsi animacny tim
Co sa tyka vyletov, tak su tam super stvorkolky, cenu si treba zjednat, aj ked vravia, ze je stabilna a potom sme boli aj na piratskej lodi a v meste sa pozriet 😎

eji
18. jún 2015

a inac, blizko hotela je zoologicka zahrada, velmi pekna, daju sa tam krmit tavy a pekne fotky sa daju spravit a vecer sme s deckami (9,6,5) isli vedla ZOO, je tam pre tunajsich taky mini zabavny park (trampoliny, nafukovacie hrady a tak a vsetko za 1dinar, co je 50centov
Odporucam si tam dat caj s mandlami