Kam na dovolenku s malými deťmi, aby tam nebolo veľa ľudí?

mimanr
8. aug 2020

Ahojte, neviem, ci sa to ujme, ale poprosila by som tie/tych z vas, ktore/i ste boli v poslednych 2 tyzdnoch nikede na dovci ci vylete na SvK o info, ci je to tam preplnene ludmi alebo ok. Tatry, Liptov Orava, Kysuce, juh.... Chystame sa totiz niekde po svk s malymi detmi a nechcela by som niekde hodiny stat v rade na vystup, ci atrakcie. Aj tak sa tam ale na malo obsadenych miestach zrejme po rozbehnuti tejto diskusie stretneme 😁 dakujem!

deti95060810
8. aug 2020

mm bol s deťmi v stredu vo Vysokých Tatrách. Stretli veľmi málo ľudí...boli pod Gerlachovským štítom, Batizovské pleso....samozrejme po svojich....
Sám sa čudoval že kde to fotia tie nekonečné rady ľudí. Na turistickom chodníku nestretol takmer nikoho...

lenuliatko84
8. aug 2020

Teraz uz je po celozavodnych dovolenkach ,uz by malo byt menej

hettinka
8. aug 2020

My sme boli v Maninskej tiesňave skoro sami, hrad Strečno tiež sa dalo vyhnúť ľuďom. Ešte chceme ist na Povazsky hrad.

hettinka
8. aug 2020

@deti95060810 natresk je pri lanovkach., tam to fotia. Ak ideš po svojich, nie na známe miestami Hrebienok, Skalnaté pleso, Popradské pleso, Solisko... tak je to lepšie.
Ja sa do Tatier v lete nechystám, okrem materskú bývajú v horách v lete búrky. Na turistiku sa chodí najlepšie v júni a na jeseň.

...
Ešte dopíšem k predošlému- na hrade, kde su schody sa dalo. Ale na plte na Váhu sa voziť čakali mrte ľudí, rovnako koliba Panoráma a rozprávkový les natresk.

ckatka
8. aug 2020

Presne. Všade tam kde treba ísť po svojich, sa dá. Ľudia sú leniví. Radšej sa idú kúpať tam kde môžu zaparkovať pomaly pri vode, ako tam kde musia šliapať 30minut peši k vode.
Pripadne si vezmi mapu Slovenska a hľadaj úplne random...lesy a zrúcaniny mame všade...často nájdeš aj nejakú vodu. Všade je pekne.