Koľko vás vyšla dovolenka?
Ahojte,píšem teraz,keď veľa z vás je už po dovolenke a máte všetko ešte v čerstvej pamäti🙂.
Zaujímalo by má koľko vás vyšla dovolenka,je jedno v akej destinacii🙂. Ďakujem
barcelona v kempe, 14 dni 1000€ dvaja
@1kriosa1 super! No my sme boli na maldivach a vyslo nas to omnoho viac. Ale chceli sme priamy let v najvyssej sezone a ubytko formou All kedze sme boli s 2 detmi z toho 1 male babo chceli sme to mat vsetko pohodlne. Ale skladam vzdy vsetko sama bez Ck a do takej sumy neviem ci by sa tam dalo zmestit. Asi skusit januar-prestupovy let a ubytko v dome (ale asi ste si stravu sami riesili). Ja som vela sama cestovala tak ze ubytko airbnb a teraz sme spohodlneli ale fakt ta cena sa mi zda riadne nizka, takze dobre vediet, ze je to realne 😉
Malorka, v auguste letecky 8 dni, 2 dospeli 2 deti (4,7) all inclusive 4*hotel 2200*+200 na vstup do aquaria, darceky a pod.
Malorka, 8 dní all Inc 2+2,august, cena 2400.z mojej skúsenosti by som na Malorku šla v júli prvé dva týždne, potom už majú Nemci letné prázdniny, ceny sú vyššie a Malorka plná
Turecko, 12dni,AI, 2dospeli a 8r.dieta, jul a cena 1600€
Bulharsko, 2dosp + 2deti, all inc., letecky, 4☆, 8dni, 2100e. Top!
Bulharsko, 2 dospeli + 1 dieta (5.rokov) - 12 dni/11 noci, letecky, 5* hotel, All Inclusive 2050 Eur
Grecko, autom, 3 dospeli+2 deti. Koniec jula, 9 dni/8 noci, 950 eur (ostrov Lefkada 4 noci, Chalkidiki 4 noci - krasne ciste modre more v oboch destinaciach, so zastavkou v Meteorach). Ubytovanie cez booking, pekne nove 3-izbove apartmany 55-75m2, v priemere 75eur/noc (spolu 630 eur); benzin 250 eur (4200km), myto 75 eur plus navyse strava (lidl, restiky - ovocie, zelenina, gril, radlery,...). Autom je sice dlhe soferovanie, ale clovek nie je viazany na jednu destinaciu, ale ide kazdy den jednu plaz za druhou a zostane na najkrajsej.
Ano v BG je more ciste....stane sa ze doplavi nejake riasy na okraj (vstup) do mora ale ziadna katastrofa. My sme doposail mali vzdy ciste more, len kde tu riasa ale to do druheho dna vycistili v noci.....
Mali Lošinj, polpenzia, vlastná doprava, 4 dospelí (2 izby), 7 dní 2000,- €
@mama80 išli sme cez solvex. Mali sme najskôr vybavený apartmán v Talianku, ale stále sme pozerali last minute dovolenky a dva dni pred odchodom sme našli to Bulharsko na nejakej stránke, tuším dovolenka365.sk (tak nejak) a išli sme ☺ lacnejšie nás to vyšlo ako to Taliansko, keďže tam by sme si museli riešiť stravu, dopravu atď

@srnkaknm1 Sami