Mallorca v apríli

dedoo
4. mar 2019

Ahojte, bol niekto z vás na Mallorce v aprili chceli by sme ísť počas prázdnin?Ake Vám tam vyšlo počasie? Okupali ste sa aspoň v bazéne? Dakujem 🙂

atislava9
4. mar 2019

My sme boli minuly rok koncom marca (27-30) a pocasie sme mali pekne slnecne, dokonca som si spalila tvar, ked jeden den pofukovalo a necitila som slniecko; ja som sa neodvazila este kupat, ale manzel sa kupal v bazene pri hoteli, mohlo byt 22-23 stupnov. More bolo svieze😄 kupali sa windsurfisti.

dedoo
autor
4. mar 2019

@atislava9 a čo ste tam robili ak sa smiem spýtať? Je to vhodne aj ako poznavacka bolo tam co pozrieť? A v akom hotely ste boli?

liza556
4. mar 2019

Žila som dva roky na Mallorce a kúpala som sa vždy až na konci mája. I keď Briti už v aj v apríli nemajú problém. Ale podľa mna je ideál maj.

dedoo
autor
4. mar 2019

@liza556 a aké tam zvykne byt počasie v aprili? Chceli by sme ísť niekde kde by sme sa okupali ale Európa asi nehrozí :/ všade ešte zima...

liza556
5. mar 2019

@dedoo na saty a šľapky to nie je 😂skôr mikina, ja sama som nosila ešte kozenkovu bundu.

6myska
5. mar 2019

@dedoo my sme boli minulý rok v polovici mája a celý týždeň sme chodili v bundách a šáloch, bolo síce nádherné počasie, slniečko svietilo, ale fúkal silný vietor, takže na pocit bola dosť kosa...my sme tam šli na poznávačku, prenajali sme si auto a celý týždeň sme cestovali po Mallorce, boli sme si pozrieť aj pláže, ale kúpať sa určite nedalo, jasne, že odvážlivci boli, ale mne bola zima aj za nich :D každopádne odporúčam tieto mesiace apríl/máj na poznávanie, nie je až tak veľa turistov, v hlavnej sezóne by som tam asi ísť nechcela ;)

annadan
5. mar 2019

@dedoo tažko povedať, počasie je nevyspytateľné. my sme mali v deň príletu krásne slnečné počasie a potom nám dva dni v kuse pršalo, potom zase slnko. kúpať sa dá v bazéne, len na to potrebuješ aj vhodný hotel, ktorí ti to umožní. more bolo ešte v apríli na mňa studené.

atislava9
5. mar 2019

@dedoo hotel HM Gran fiesta hned na plazi a cca 9-10 km od Palma de Mallorca centra; my smeboli kratko 3 dni tak sme sa prechadzali pesi od hotela az do centra, je tam krasna katedrala a pekne ulicky, urcite je co popozerat. Ak planujete dlhsi pobyt, urcite by som prenajala auto/prip bike a isla aj dalej po okoli. Su tam pekne promenady aj pre bicykle, ktore prenajimaju na kazdom kroku

beatik3
6. mar 2019

v aprili este v Malorke isto nebude take teple pocasie ako cez letne mesiace. treba si zobrat teplejsie oblecenie a pocitat s tym, ze mozno sa ani v bazenoch neokupete. to by tam museli davat teplu vodu a ktovie, ci to tak praktizuju. skor by som riesila nejake tie vyletiky.

palomka
4. máj 2019

Zienky, ideme koncom mája na MALLORCU. Aké počasie tam vtedy býva? Kúpať sa určite nebudeme, ale slnko hádam svietiť bude :D