Malorka 2017
Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík
@amelie2017 Jeeej ďakujem veľmi pekne 🙂 Určite sa pôjdeme pozrieť na viaceré plaze, minimálne 2-3 z tých, co si napísala.
Ja to nechapem. Take krasne fotky tu davate z malorky. My sme tam boli v sept. 2014, sli sme cez nemecku cestovku, bolo to drahe jak slak, 2 na tyzden nas to stalo vyse 2000 euro, hotel cisto nemecka geriatria, strava otrasna - kazdy den to iste... skor by som to ohodnotila tak ze kvalitou nizsi standard. co ale musim uznat, ze sluzby v hoteli boli ozaj skvele. Potrebovala som osetrenie, tak dr dosla na izbu. Hotel bol na plazi, ale plaz obrovske kamene, vedla bola plaz, ktora na fotkach vyzerala uzasne a v reale otras, more totalne sama riasa - hned prvy den mi vosla do ucha a zapal ucha - z toho to osetrenie... boli sme strasne daleko od centra dediny a az posledny den sme nasli krasnu pieskovu plaz... boli sme v can picaforde. Za mna toto miesto uz nie... ako boli sme aj v palme, valdemosse, jaskyni a alcudii. Akoze pocity boli take, ze teda za vela penazi malo muziky, ale zrejme sme len vybrali blby rezort... asi som malo pozerala diskusii a odporucani... vy ste ma vsak kusok znovu nakopli, ze teda dat v buducnosti malorke ste jednu sancu...
@guiseppinka can picaford a skalnata plaz?? Vsak tam je krasna dlhaaaaanska piesocna plaz, je to pokracovanie puerto alcudia a playa de muro, ja som tam uz bola milionkrat a teda ani kamienok 😀
@katie233 idete do Univerzal hotelu? My sme boli tiez tam 😊 Spokojnost maximalna. Svajciarsky hotel, klientela nemecka, takze to bolo aj citit na urovni. Co bolo pre mna ale trochu sokujuce, ze uctovali poplatok za lehatka v hotelovom areali. Bolo to take malicke letovisko. Par obchodikov, ale prejst sa dalo ist roznymi smermi. Pre rodiny s detmi asi idealne. Ale nic pre niekoho, kto vyhladava rusnejsiu dovolenku. Ten minigolf sa nepamatam, ci tam bol, ale pekne som si posedela na kavicke 😀 Skus pozriet na internete golf canyamel.
@amelie2017 viem o ktorej plazi hovoris, tu sme nasli v sobotu a bola fakt krasna dlha pieskova... my sme boli tak uplne na konci. Picaford bol na lavej strane, ked kukas na more a my sme boli uplne uplne vpravo... taketo kamene boli pri hoteli...
@amelie2017 a toto bol vyhlad z hotela. A henta plaz na pravej strane bola otrasne spinava
@sissi2183 áno, do toho 🙂. No super, som rada, že si bola spokojná 🙂. Pre nás to bude trošku zmena, lebo doteraz sme boli len v rezortoch. Potrebujeme kľudnejšie letovisko, chalani sú ešte malí, takže bary, diskotéky nehrozia 🙂. Len aby sa večer dalo ísť niekam poprechádzať. No tie lehátka, boli sme na to upozornení v cestovke, že sa platia, takže s tým rátame. A ktoré sa oplatia viac? V tej záhrade, či na pláži? Je pri hoteli aj detský bazén?
babuľky ešte k lehátkam. my sme si lehátka na pláži zaplatili iba jeden jedinný deň. neoplatilo sa to. ak máte hotel hneď pri pláži, tak odporúčam lehátka v hotelovej záhrade, kde je obyčajne aj tieň a všetko máte po ruke (občerstvenie, WC,...) a k moru ísť len vtedy, keď sa chcete fakt kúpať, prípadne pohrať sa v piesku. fungovali sme takto pokaždé, keď sme tam boli na dovolenke a spokojnosť. 😉
Na tej prvej fotke je Port de Alcudia ,tam bolo more dlho plytké čo bolo super pre deti ,my sme si tam len lenosili na nafukovackach a ďalšia je Playa de Muro to uz bolo viac hlboké ,ale na začiatku pozvoľný vstup 😊
@rebeca2 ahoj ja som bola na Malorce pred 2 r a bolo uzasne max spokojnost 2 dospeli a 1 dieta 1r a stalo nas to na 7 dni 1450€ all inclusive .Najlebsia dovolenka zamna topka.Chceme sa tam vratit ak to vyde.My sme boli hoteli ktori mal celi zaliv len pre seba takze kazdy mal preseba velky priestor plaz bola pieskova ziadne kamene a velmi velmi daleko bola hlboka takze upna spica pre deticky.Dalo sa tam snorchlovat od plaz cista proste ,premna sen .Premna Spanielsko je je topka.My rozmyslame nad Malorca alebo Ibiza .Verim ,ze ked tam pojdete neolutujete 😃
@hors prosím ťa v akom hotely ste to boli?
Musim pozriet foto lebo neviem cely nazov hotela 😃ako budem moct ozvem sa 😄
Ahojte zienky,v sobotu letime s CK Fischer na Mallorcu a teraz nam poslali pokyny,ze v mieste ubytovania treba este zaplatit pobytovy poplatok 1,10 - 2,20 euro na osobu / noc... Sme prekvapeni,lebo ani na jednej zahranicnej dovolenke sa nam to este nestalo,vzdy to bolo zaratane v cene zajazdu,pripadne v taxach... Mate s tym nejaku skusenost,ci sa to musi zaplatit v hotovosti na recepcii alebo mozeme aj kartou?
@jaja20 ahoj, ja tu zijem, minuly rok sme si vsak s muzom na dve noci zobrali hotel v inej casti ostrova a tiez sme to platili na recepcii, sice sme nesli cez ck, ale cez booking. A viem, ze minuly rok tu bolo ohladom toho velke halo, bolo to vo vsetkych novinach, spravach, vsetci pohorseni, najma Spanieli co tu pridu na dovolenku z poloostrova, ze preco by mali platit, ked su vlastne vo svojej krajine. Ale napr. aj na Slovensku platis, ked ides niekde inde na noc. A myslim, ze bude jedno, ci kartou alebo v hotovosti.
@amelie2017 Dakujem za vysvetlenie. Na Slovensku na pobytove dovolenky nechodime,tak som ani nevedela,ze to tak bezi aj u nas...

@lili2015 ahoj, tam robi moj muz 😀 Je to kusok od nas, su tam dve plaze, jedna trosku skalnatejsia, na plazi piesok, ale vo vode dost velke skaly, druha je krasna, piesocna, neboj sa. Najblizsia plaz je Puerto Pollensa- kde byvam ja a tu je len piesok- mestecko je rozdelene pristavom na dve casti- jedna s malinkymi plazickami a druha cast niekolko kilometrov plazi. Potom mozte ist do Puerto Alcudia alebo Playa de Muro. Cala formentor je krasna, ale v juli neodporucam- preplnena a drahy parking. Foto z Cala Sant Vicent