Trendy Aspendos, recenzie?

fejka
1. jún 2019

Ahojte, boli ste niekto v hoteli Trendy Aspendos v Side, Turecko....? Poprosím nejaké recenzie, najlepšie rok alebo dva dozadu. Ďakujem.😊

bsp39
1. jún 2019

V Trendy som bola, ale nie Aspendos. Je to sieť. Najlepší z vynikajúcich. Nemusíš sa báť, je to záruka kvality.

saurian
1. jún 2019

nebola som, ideme tento rok. Minuly rok tam boli moji rodicia (oni chodia v podstate uz dlhe roky kazdy rok niekde inde all inclusive hotel). a tak velmi sa im pacilo, az tak ze idu opat (doteraz nikdy neboli 2x v tom istom hoteli). takze asi dobre, ked aj nas zlakali 😉

fejka
autor
1. jún 2019

@bsp39 ďakujem

fejka
autor
1. jún 2019

@saurian ďakujem

summerlili
6. jún 2019

Boli sme minulý rok a za nás najlepšia dovolenka kde sme boli v rezorte. Fantázia a úplne všetko.
Koncom minulého roku rekonštruovali komplet hotel (nechápem prečo keďže tam bolo všetko).
Tento rok ideme zase do rovnakej siete, ale Trendy Verbena, máme väčšie deti a pre tie je vhodnejší tento + nepotrebujeme tropickú záhradu medzi hotelom a plážou, nakoľko s nami ide aj osoba so zdravotnými problémami, ktorá nechce toľko chodiť.
Pýtaj sa čo potrebuješ.

231ivana
6. jún 2019

@summerlili ahoj. Cestujeme budúci týždeň, tak sa chcem opýtať niekoľko otazok: mali ste v izbe rychlovarnu kanvicu alebo mám zobrať z domu? Nepoziciavaju tam nahodou kočíky? Nechcem velmi poziciavat tu na SK od niekoho ak nemusim. Je v blízkosti nejake trhovisko? Ideme s ročným dieťaťom, je tam nejaké jedlo, ktoré by si dala tak malému dieťaťu, alebo mám niečo vziať z domu? V reštaurácii su povinné dlhe nohavice alebo nejake ine obmedzenie? Jaaj veľa otázok 😀

saurian
7. jún 2019

@summerlili my ideme tento rok prvykrat, ak si pamatas - daju sa prosim zamknut balkonove dvere zvnutra (kvoli bezpecnosti deti). dakujem.

vilma75
7. jún 2019

Ahojte 🙂 my cestujeme zajtra, tak som zvedavá 🙂

summerlili
7. jún 2019

@saurian ahoj. Ano. Dali sa. Ale, ak si dobre pamatam, sikovne dieta to zvladne vyriesit 🙈🤷‍♀️.

summerlili
7. jún 2019

@231ivana ahoj. Ano, konvica tam bola. Kocik netusim, nase deti maju 15 a 10 🙈. Trhovisko aaaaano, cca 1'-2' od hotelu. Jedla tam bolo BRUTALNE vela a ja so svojimi intoleranciami a obmedzeniami som za 12 dni pobytu nemala problem. Dlhe nohavice? Eee. Ani raz 🤣. Mozno v tych tematickych restikach, ale tam sme neboli.

fokuska
7. jún 2019

@fejka Bolo sme v juli 2017 a top! Nemame co vytknut, uzasny servis, ziadne cakanie, vsade plno miesta 🙂 mozem len odporucat.

fokuska
7. jún 2019

@231ivana K tym dlhym nohaviciam - ano vsade pred jedalnami bolo upozornenie, ale plno hosti to na drzovku ignoruje :-/
Nemky, Turkyne krasne elegantne oblecene, chlapi nohavice, kosela alebo polokosela. Slovaci vo vycaptanych slapkach, kratasoch a tielku :( cest vynimkam, ktore vedia co sa patri.

emmarika
7. aug 2019

@231ivana Ahoj. Ako je to prosím ťa s tými dlhými nohavicami? Treba ich?My budúci týždeň ideme do Trendy Aspendos Beach.

vilma75
7. aug 2019

@emmarika ahoj, my keď sme boli, tak väčšina mala dlhé, ale boli aj takí, ktorí nie
Môj nosil dlhé, myslím, že to nie je nič hrozné
Peknú dovolenku 😉

saurian
7. aug 2019

@emmarika my sme boli 2 týždne dozadu, väčšina chlapov chodila v krát asoch a tričku, v plavkách nikto. Iba do tých ala carte rest.sa chodilo že výlučne slušne 😉

231ivana
7. aug 2019

@emmarika ahoj. Moj nosil dlhe, mal aj krátke nohavice. Plavkove kratasy tam nemal nikto na večeru. Na obede boli ľudia aj v plavkách a na vrch mali niečo prehodene...Ale väčšinou sedeli vonku a nie vnútri.