icon

Cestovanie do minulých životov pomocou meditácie

Dnes o 09:49

Ahojte dámy,dostali ste sa vďaka meditácii do vášho minulého života?Ja som od malička dosť spiritualne založená napr. Keď niekto umrel,tak po mne zosnulí a hlavne z rodiny posielali a posielajú odkazy,neskôr som sa začala venovať kartám a pomáham dosť ľuďom.Viem aj astralne cestovať.Minule som sa prvy krát ponorila do meditácie,kde mám zaujímali nejaké otázky a moj minulý život.Ocitla som sa v dobe 1900-1910.Bola som v dobových šatách,mala 23 rokov a ryšavé vlasy,nemohla som mať deti a moj už teraz ex bol so mnou aj v tom živote ale v uniforme.Nemali sme ešte deti ale bol to tyran a úplne mnou opovrhoval,mal úplnú nadvládu a ja som bola iba doma ako slúžka a sem tam som šila šaty.Byvali sme v centre mesta v malom dvojizbovom byte.Presne si pamätám ako ten byt vyzeral ale bolo to buď v pariži alebo Viedeň.Ked som chcela vedieť ako som zomrela som zbadala jeho s nožom v ruke a vtedy som sa prebrala.V tomto živote máme aj dieťa a odišla som od neho ked som mala 28 rokov,pred 3 rokmi.Začal ma psychicky a fyzicky tyrať.Zisťovala som si to a ževraj to,že v 28 som ho opustila znamená,že som ukončila už cyklus,keďže číslo 28 znamená ukončenie cyklu a dokonanú lekciu.Čo si o tom myslíte?Veríte,že stretávame tých istých ľudí aby sme sa poučili a urobili niečo inak?Mate podobnú skúsenosť napríklad pri regresnej terapii?

Strana
z3
autor
Dnes o 15:00
@anonym_d0c858

No ja som 2x bola pod narkozou a 2x som bola na luke kde bolo prijemne teplo, len som citila ze tam su aj ini ludia ale nevidela som nikoho. Druhy krat uz ked som bola na tej luke reku zas som tu a o chvilu ma budu volat a z dialky som uz pocula svoje meno....co ma prebudzali...nechcelo sa mi ist z tej luky...To teplo bolo naozaj prijemne...Haluz ze 2x rovnaky " sen"

@anonym_d0c858 ano vždy je tam teplo a presne su tam aj iní ľudia,takže gratulujem už viete,čo vás čaká na druhej strane.. .ja som okrem toho cítila aj neskutočný klud.

anonym_d0c858
Dnes o 15:02
@anonym_autor

@anonym_d0c858 ano vždy je tam teplo a presne su tam aj iní ľudia,takže gratulujem už viete,čo vás čaká na druhej strane.. .ja som okrem toho cítila aj neskutočný klud.

@anonym_autor ano tiez som citila klud ale ci to bolo sposobene narkozou alebo nejaky zazitok medzi nebom a zemou netusim ja sa uz ezo veciam po rokoch nevenujem

sisaka
Dnes o 15:04

Otázka bola myslím jasná, ale ako to už pri týchto témach býva, tak sa tu nahrnú kresťania s ich diablom, okultizmom a bohvie čím ešte, ktorých známi skončili na psychiatrii po tom, čo robili v Indii rituály 🤣 alebo si prečítali knižku o minulých životoch, či po večeroch meditovali alebo ateistickí skeptici, ktorí si myslia, že sú len kus masa.
Neviem, či sú tu nejaké dobré skupiny na takúto tému, z jednej ma kedysi dávno vyhodila zakladateľka, lebo som jej v niečom oponovala… ale skôr nájdeš nejakú informáciu ohľadom osobnych skúsenosti v skupinách na to zameraných ako tu

anonym_cce9ac
Dnes o 15:06
@sisaka

Otázka bola myslím jasná, ale ako to už pri týchto témach býva, tak sa tu nahrnú kresťania s ich diablom, okultizmom a bohvie čím ešte, ktorých známi skončili na psychiatrii po tom, čo robili v Indii rituály 🤣 alebo si prečítali knižku o minulých životoch, či po večeroch meditovali alebo ateistickí skeptici, ktorí si myslia, že sú len kus masa.
Neviem, či sú tu nejaké dobré skupiny na takúto tému, z jednej ma kedysi dávno vyhodila zakladateľka, lebo som jej v niečom oponovala… ale skôr nájdeš nejakú informáciu ohľadom osobnych skúsenosti v skupinách na to zameraných ako tu

@sisaka ved napis, ci si videla svoje minule zivoty.

anonym_d0c858
Dnes o 15:07
@sisaka

@sisaka medzi nebom a zemou bola skupina

sisaka
Dnes o 15:34
@anonym_cce9ac

@sisaka ved napis, ci si videla svoje minule zivoty.

@anonym_cce9ac myslím, že nie i keď raz som mala veľmi zaujímavý sen, ktory bol ako skutočnosť a spoznala som v ňom osobu z tohto života i keď
tam vyzeral inak, tak možno to bolo z minulého života…Poznám ľudí, čo videli v regresnej hypnóze a viem, že si nevymýšľajú. Tých zdokumentovaných prípadov je veľa, sú detailne opísané, otázne, aspoň pre mňa, či videli svoje životy, alebo sa napojili na nejaké univerzálne vedomie, v tom prípade by bolo zaujímavé vedieť, ako sa mohli napojiť stále na život tej istej osoby…

anonym_36fe54
Dnes o 17:33

Keď sa zapletieš do kontaktu s démonmi zle dopadneš, môže to mať trvalé následky na tvojom psychickom zdraví, nebudeš vládať žiť a nebudeš mať energiu na základné veci, alebo nastane pokus o samovraždu.

anonym_bf80bd
Dnes o 17:37
@anna777115

@anonym_bf80bd Ešte to päť krát napíš, ešte si to anonym napisal len dva krát. Ja som autorke tohoto príspevku nepísala, čo som uznala za vhodné a ty v tomto prispevku si urob záver aký uznáš za vhodné. Je mi to tak šum a fuk....

@anna777115 aj 7 krát to napíšem,aby si nabudúce nepisala hlúposti.

sova7
Dnes o 18:06
@anonym_36fe54

Keď sa zapletieš do kontaktu s démonmi zle dopadneš, môže to mať trvalé následky na tvojom psychickom zdraví, nebudeš vládať žiť a nebudeš mať energiu na základné veci, alebo nastane pokus o samovraždu.

@anonym_36fe54 čo fajčíš? Túto paranoju odporúčam riešiť s odborníkom

anonym_31b09f
Dnes o 18:21
@sisaka

@anonym_cce9ac myslím, že nie i keď raz som mala veľmi zaujímavý sen, ktory bol ako skutočnosť a spoznala som v ňom osobu z tohto života i keď
tam vyzeral inak, tak možno to bolo z minulého života…Poznám ľudí, čo videli v regresnej hypnóze a viem, že si nevymýšľajú. Tých zdokumentovaných prípadov je veľa, sú detailne opísané, otázne, aspoň pre mňa, či videli svoje životy, alebo sa napojili na nejaké univerzálne vedomie, v tom prípade by bolo zaujímavé vedieť, ako sa mohli napojiť stále na život tej istej osoby…

@sisaka keď tak, skôr verím na akési kolektívne vedomie, energiu universa, nie na to, že ako indivíduum máme vždy len jedno a rovnaké vedomie, ale že sa skôr premiešava. A veľakrát som mala extrémne živý sen, akoby som bola prítomná v tele nejakého človeka (v inej časti sveta, možno i dobe), niekedy len mimo neho, že som sa na neho z bezprostrednej blízkosti dívala, či zopárkrát prežila momenty, keď som sa potopila s loďou, bola v horiacom objekte a na druhý deň sa zo správ dozvedela o potopeni lode, väčšom požiari. No nikdy som nemala pocit, že som to bola “iba” ja sama

anonym_31b09f
Dnes o 18:23
@anonym_b6cff9

@anonym_autor chcem sa ťa spýtať ja niečo. Mala som obdobie keď som meditovala každý deň a postupne sa mi pri meditácii začali diať zvláštne veci. Videla som rôzne obrazy a chodila po zvláštnych miestach. Niekedy som sa menila na zvieratá. Nevieš čo to môže znamenať?

@anonym_b6cff9 škoda, že autorka nenapisala o akú meditáciu išlo. Tebe sa takéto obrazy vynarali po akom čase?

anonym_36fe54
Dnes o 18:30
@sova7

@anonym_36fe54 čo fajčíš? Túto paranoju odporúčam riešiť s odborníkom

@sova7 to nie je paranoja ale reálne skúsenosti, démoni ešte nič dobré ľudom nepriniesli
nakrátko ti pomôžu a keď sa dostaneš pod ich moc ťa zneužijú a zničia

anonym_b6cff9
Dnes o 18:31
@anonym_31b09f

@anonym_b6cff9 škoda, že autorka nenapisala o akú meditáciu išlo. Tebe sa takéto obrazy vynarali po akom čase?

@anonym_31b09f asi po 2 týždňoch pravidelnej meditácie. Meditovala som každý deň a nebolo to ani pri hudbe alebo tak. V tichu a meditovala som preto, že som sa dočítala že to má pozitívny efekt na psychiku a priznám sa v tom čase som mávala bolesti a meditácia mi pomáhala. Nebol tam nejaký špeciálny účel ako napr astrálne cestovaie... Začalo to samé, nemala som pocit že cestujem do minulých životov. Skôr že to je v prítomnosti a dostávam sa na zvláštne miesta a asi 2 krát som strela aj nejakých ľudí. Neviem prečo som s tým prestala, niekedy rozmýšľam že sa k meditácii vrátim.

sova7
Dnes o 18:33
@anonym_36fe54

@sova7 to nie je paranoja ale reálne skúsenosti, démoni ešte nič dobré ľudom nepriniesli
nakrátko ti pomôžu a keď sa dostaneš pod ich moc ťa zneužijú a zničia

@anonym_36fe54 no aj o tomto je paranoja

anna777115
Dnes o 18:49
@anonym_31b09f

@anonym_31b09f Tak, si píš čo chceš.

anonym_31b09f
Dnes o 18:49
@anonym_b6cff9

@anonym_31b09f asi po 2 týždňoch pravidelnej meditácie. Meditovala som každý deň a nebolo to ani pri hudbe alebo tak. V tichu a meditovala som preto, že som sa dočítala že to má pozitívny efekt na psychiku a priznám sa v tom čase som mávala bolesti a meditácia mi pomáhala. Nebol tam nejaký špeciálny účel ako napr astrálne cestovaie... Začalo to samé, nemala som pocit že cestujem do minulých životov. Skôr že to je v prítomnosti a dostávam sa na zvláštne miesta a asi 2 krát som strela aj nejakých ľudí. Neviem prečo som s tým prestala, niekedy rozmýšľam že sa k meditácii vrátim.

@anonym_b6cff9 ďakujem, no skôr som chcela vedieť, ako dlho, teda koľko minút, hodin, aký dlhy čas si denne meditovala?

anonym_b6cff9
Dnes o 18:52
@anonym_31b09f

@anonym_b6cff9 ďakujem, no skôr som chcela vedieť, ako dlho, teda koľko minút, hodin, aký dlhy čas si denne meditovala?

@anonym_31b09f tak do 10 -15 minút každý deň.

anonym_31b09f
Dnes o 19:18
@anna777115

@anonym_31b09f Tak, si píš čo chceš.

@anna777115 zrejme si chcela napísať niekomu inému

anonym_a2c53e
Dnes o 22:48
@anonym_autor

@anonym_cce9ac viete prečo? Napríklad to ľuďom pomáha pochopiť bolesti na tomto svete,či už fyzické ale väčšinou psychické a nepoznajú ich pôvod,pri rôznych fobiach a podobne,keď sa tam dostanú a pochopia to,tak sa vyliečia a nepotrebujú napríklad tabletky od psychiatra,pretože nikto nehľadá príčinu 🙂.Pochopia tú situáciu a prečo sa im deje a vedia s tým niečo urobiť alebo odpustiť ľuďom a podobne a problémy zmiznú.

@anonym_autor mám taký pocit, že tu na MK sa asi s týmto nestretneš s pochopením. Ja som už tiež uvažovala nad regresnou terapiou, lebo mám pocit, že s manželom sme boli spolu aj v minulom živote niekdy v období vojny 🤭 Máva dlhé roky sny, že je vojak a bojuje kade tade.

Rada sledujem na ista takéto účty s ľuďmi, ktorí sa takýmto veciam venujú 😊

Strana
z3