Duša po smrti: Rituály a modlitby pre odchod duše
Ahojte, prosím len komentáre k téme. Baby, ktoré viete, čítate takú literatúru, venujete sa tomu a viete svoje. Napìšte sem info o odchode duše, modlitby, ako dlho trvá, kým duša po smrti prejde do inej dimenzie, aké rituály potrebuje. Vďaka🖤
Presné informácie má len Boh a pre nás ľudí to dal zapísať do Biblie.
Napríklad Kazateľ 9:5,10 3:20
aj čo robil po smrti mŕtvy Lazar predtým než ho ježiš vzkriesil z mŕtvych máš v Evanjeliu Jána 11 kapitole
To zalezi cisto na tom, v akeho boha alebo bozstva veris. Eschatologicke koncepcie su rozne napriec roznymi vierami.
Presné informácie má len Boh a pre nás ľudí to dal zapísať do Biblie.
Napríklad Kazateľ 9:5,10 3:20
aj čo robil po smrti mŕtvy Lazar predtým než ho ježiš vzkriesil z mŕtvych máš v Evanjeliu Jána 11 kapitole
@anonym_327a3c Alebo si precitas ine svate knihy a dozvies sa uplne ine veci, napriklad o reinkarnacii v hinduizme.
Zatiaľ žiaden zo zosnulých neprišiel ku mne povedať ako dlho to trvá a kde sú
https://www.modrykonik.sk/group/2096/ - skús pozrieť do tejto skupiny.
mne švagriná povedala že duša po smrti je tu ešte 42 dní. Odkiaĺ to má - neviem.
https://www.modrykonik.sk/group/2096/ - skús pozrieť do tejto skupiny.
mne švagriná povedala že duša po smrti je tu ešte 42 dní. Odkiaĺ to má - neviem.
@anonym_5be40a ja o tomto nemám moc informácií, ale v moja prastarká a aj mama mi toto isté tiež povedali. Je to tak preto aby sa zosnulí rozlúčili so svojimi blízkymi a potom mohli pokojne odísť.
Duše sa normálne dajú recyklovať. Teda aspoň v pneuservise tak povedali.
@ivka225 snad v cykloservise, kolesa osobnych aut nemaju duse uz asi 50 rokov.
Spýtaš sa 100 ľudí a každý ti na to povie niečo iné, z toho kopec z nich sebavedomo, že takto to proste je a bodka 🤔
Fakt je ten, že nevie to nikto. Nemáme to ako, odkiaľ vedieť. Akurát ľudia v niečo veria. A to v čo veria je často veľmi odlišné.
Ak bola zosnula duša pochovana cirkevným obradom tak dostala všetko aby nasla pokoj a bola odvedena svojim sprievodcom a anjelom straznym na správne miesto. Ale paradox tohto vsetkeho je, že ono vždy záleží od konkretnej duše ako sa rozhodne. Takze Boh nam necháva slobodnú volu ešte aj po smrti. Nie, kazda duša je schopna a pripravená opustiť tento svet a preto je tu tolko vela tzv zbludilich duší. Treba sa za za zomreleho modlit, dať odslúžiť sv. omšu a nechať dušu na pokoji.
To zalezi cisto na tom, v akeho boha alebo bozstva veris. Eschatologicke koncepcie su rozne napriec roznymi vierami.
@patrike tak napríklad ja som počula všeličo. Nemať vystavenú fotku zosnulej osoby. ( neviem prečo?)
Páliť sviečky ( aby sa mu svietilo na cestu)
Zakryť zrkadlá ( aby nevstupovali iné entity do domu)
Modlitba za zosnulý osobu, aby mal ľahší očistec.
Rozprávať k zosnulému, že má odpustené a je milovaný.
Ak priletí vtáčik blízko ku mne, je tu zosnulý so mnou.
Neplakať za zosnulou osobou, lebo ju tu držíme a nedokáže odísť na druhý breh.
@patrike tak napríklad ja som počula všeličo. Nemať vystavenú fotku zosnulej osoby. ( neviem prečo?)
Páliť sviečky ( aby sa mu svietilo na cestu)
Zakryť zrkadlá ( aby nevstupovali iné entity do domu)
Modlitba za zosnulý osobu, aby mal ľahší očistec.
Rozprávať k zosnulému, že má odpustené a je milovaný.
Ak priletí vtáčik blízko ku mne, je tu zosnulý so mnou.
Neplakať za zosnulou osobou, lebo ju tu držíme a nedokáže odísť na druhý breh.
@anonym_autor Najma fotku zosnuleho, ktora bola na pohrebe. Ja mam na taketo veci velmi silne citenie. A, ked som v noci bola v miestnosti, kde bola taka fotka pocula som kadeco aj som citila taku neprijemnu silnu energiu. Ked som dala foto prec, preslo to. Ale ja chapem, ze kazdy tomu neveri.
@anonym_autor Najma fotku zosnuleho, ktora bola na pohrebe. Ja mam na taketo veci velmi silne citenie. A, ked som v noci bola v miestnosti, kde bola taka fotka pocula som kadeco aj som citila taku neprijemnu silnu energiu. Ked som dala foto prec, preslo to. Ale ja chapem, ze kazdy tomu neveri.
@anonym_909115 to s tou fotkou ma zaujíma. Počula som to viac x, ale neviem prečo sa to tak hovorí
@anonym_909115 to s tou fotkou ma zaujíma. Počula som to viac x, ale neviem prečo sa to tak hovorí
@anonym_autor Ved som ti napisala dovod 🙂. Ak mas foto z pohrebu doma, nejako to tu dusu drzi pri tej foto, a zlu energiu to robi. Ale nie kazdemu. Ja som na taketo citliva, ja som to citila.
A ako to mame vedieť? Ešte nikto sa z hrobu nevrátil, aby nám povedal ako to tam je 🤦🏻♀️
Takéto blbosti sa pýtať. Ach ľudia, vy sa niektorí veľmi musíte nudiť.
A ako to mame vedieť? Ešte nikto sa z hrobu nevrátil, aby nám povedal ako to tam je 🤦🏻♀️
Takéto blbosti sa pýtať. Ach ľudia, vy sa niektorí veľmi musíte nudiť.
@anonym_a871f7 tak môže tu byť niekto kto prežil stretnutie v inom svete. Ty máš problém čítať s porozumením? Prosila som len ĺudí s odpoveďami k veci. Takže nič pre teba. Scroluj ďalej 😘
Ja som citala 3 dni. A videla som jedno video od slovenskeho liecitela, kde vravel nieco v tom zmysle, ze treba zapalit sviecku a modlit sa, kym sa nevypali. Nemas odist z domu pokial hori.
@anonym_a871f7 tak môže tu byť niekto kto prežil stretnutie v inom svete. Ty máš problém čítať s porozumením? Prosila som len ĺudí s odpoveďami k veci. Takže nič pre teba. Scroluj ďalej 😘
@anonym_autor jasné šéfe

Trva to aj tyzden. Najlepsie je povedat dusi, aby isla za svetlom. Ze ju tu uz nedrzime a zvladneme to.