icon

Funguje vodoo rituál na prilákanie osoby?

13. máj 2026

Aky máte názor na tento rituál? Veríte tomu? Môže sa takto pritiahnuť daná osoba o ktorú máte záujem?
Ďakujem

anonym_94cf7f
13. máj 2026

Čo, furt ťa nechce?

anonym_607212
13. máj 2026

@anonym_autor nie, omg 🤣.

anonym_ee928f
13. máj 2026

ak myslis Voodoo alebo ine veci tak nie nefunguje to a ani nikdy nefungovalo.. clovek ak k tebe nepatri tak ho k sebe neprilepis nicim ... a ciste teoreticky ak by to neako zazrakom za pomoci jednorozca fungovalo- ty si pritiahnes muza-kt by ale patril osudovo k inej .. ta si zas pritiahne ci ukradne muza od inej lebo sak sa to da... a tak sa poprekrucaju pomnozia same nevydarene deturence s iq podobnym tomu tvojmu a kam by sme sa potom dostali?

martinmmartin
13. máj 2026

Ja som videl raz dokument ze chalani v posilke nosili pocas treningu v trenkach ponozku ktoru potom vybrali a dali si do naprsneho vacku saka ked isli na diskoteku - a prisahali ze samice boli jak zdivene.....
Skus take daco mozno

ivicatolic
13. máj 2026

@anonym_autor šak ho chvatni za košelu a šlahni sa na neho žánny ritual nepotrebuješ 🖤👽♥️🖤👽♥️

autor
13. máj 2026
@anonym_ee928f

ak myslis Voodoo alebo ine veci tak nie nefunguje to a ani nikdy nefungovalo.. clovek ak k tebe nepatri tak ho k sebe neprilepis nicim ... a ciste teoreticky ak by to neako zazrakom za pomoci jednorozca fungovalo- ty si pritiahnes muza-kt by ale patril osudovo k inej .. ta si zas pritiahne ci ukradne muza od inej lebo sak sa to da... a tak sa poprekrucaju pomnozia same nevydarene deturence s iq podobnym tomu tvojmu a kam by sme sa potom dostali?

@anonym_ee928f Keď už chceš niekoho dehonestovať cez IQ, aspoň si po sebe skontroluj tie " poprekrucane deturence ". Písať ako tretiak na základnej škole a zároveň sa hrať na intelektuála je celkom slušný gól do vlastnej brány.

marianarem
13. máj 2026

@anonym_autor Neverim tomu a keby to aj bolo mozne, nechcela by som si k sebe chlapa pritiahnut takto. Naco tahat niekoho, kto ma sam od seba nechce. Navyse si predstav, ze by to fungovalo a predstav si nejakeho chlapa, ktoreho fakt nechces a ze by to on pouzil na teba. Budme radi, ze to nefunguje.

anonym_168052
13. máj 2026

Veštec z Myjavy takto od podvedenej ženy vylákal aj obecné peniaze. Počas troch rokov, keď predstieral, že jej veštením pomáha vrátiť muža, ktorý ju opustil, od nej získal viac ako milión eur. Tie mu žena platila za anjelské služby a očisťovanie od zlého.
https://www.noviny.sk/krimi/750583-ocistne-pale...

terezka1947
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ee928f Keď už chceš niekoho dehonestovať cez IQ, aspoň si po sebe skontroluj tie " poprekrucane deturence ". Písať ako tretiak na základnej škole a zároveň sa hrať na intelektuála je celkom slušný gól do vlastnej brány.

@anonym_autor ty si dávaš vlastné góly, keď ideš(musíš)takto lákať muza. Buď ťa chce alebo nechce. Bodka.
Čo z takého muža, čo ho musíš riešiť cez čary -mary.

autor
13. máj 2026
@terezka1947

@anonym_autor ty si dávaš vlastné góly, keď ideš(musíš)takto lákať muza. Buď ťa chce alebo nechce. Bodka.
Čo z takého muža, čo ho musíš riešiť cez čary -mary.

@terezka1947 To, že sa tu pýtam na mechanizmus veci, neznamená, že ju praktizujem. Keď sa budem pýtať na to, ako funguje gilotína, tiež ma obviniš, že si doma brúsim čepeľ?

terezka1947
13. máj 2026
@anonym_autor

@terezka1947 To, že sa tu pýtam na mechanizmus veci, neznamená, že ju praktizujem. Keď sa budem pýtať na to, ako funguje gilotína, tiež ma obviniš, že si doma brúsim čepeľ?

@anonym_autor pozri, mne je to jedno, rob, čo chces. A aj pýtaj na veci, kt. vlastne nechceš vedieť.

rozculena
13. máj 2026
@martinmmartin

Ja som videl raz dokument ze chalani v posilke nosili pocas treningu v trenkach ponozku ktoru potom vybrali a dali si do naprsneho vacku saka ked isli na diskoteku - a prisahali ze samice boli jak zdivene.....
Skus take daco mozno

anonym_12b25e
13. máj 2026
@martinmmartin

Skus take daco mozno

@martinmmartin to asi z toho smradu ...

anonym_2a3c2b
13. máj 2026
@martinmmartin

Skus take daco mozno

@martinmmartin ona musi s nohavickami

autor
13. máj 2026
@anonym_2a3c2b

@martinmmartin ona musi s nohavickami

@anonym_2a3c2b Akože sa už uvedomte. Keď neviete čítať s porozumením treba sa vrátiť na základnú školu!

anonym_2a3c2b
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_2a3c2b Akože sa už uvedomte. Keď neviete čítať s porozumením treba sa vrátiť na základnú školu!

@anonym_autor ked nevies s cim by si sa zahravala uplne staci si to vygooglit.Co to vlastne je,aka magia to je.Hned by ta to preslo.

elz1920
Včera o 03:55

A ovláda dotyčný gramatiku aspoň na úrovni maturanta? Lebo ak nie, zbytočne sa bude robiť woodoo. 😂

anonym_fb609e
Včera o 05:02
@anonym_autor

@anonym_autor o nič menší gól nie je ani tvoja téma, čo tiež svedčí o tvojom IQ 😀

autor
Včera o 05:13
@anonym_fb609e

@anonym_autor o nič menší gól nie je ani tvoja téma, čo tiež svedčí o tvojom IQ 😀

@anonym_fb609e Takisto aj o tvojom IQ ak sa zapájať do danej téme. Nikto Ťa nenúti!

autor
Včera o 05:16
@anonym_autor

@anonym_fb609e Takisto aj o tvojom IQ ak sa zapájať do danej téme. Nikto Ťa nenúti!

@anonym_autor zapájáš

autor
Včera o 05:17
@anonym_autor

@anonym_autor zapájáš

@anonym_autor presne to bol preklep!

proste_zuza
Včera o 09:47

nie

alickapusinka
Včera o 10:10
@martinmmartin

Skus take daco mozno

@martinmmartin 1000 bodov zabil si nemôžem sa prestať rehotať.

alickapusinka
Včera o 10:16

Bud ťa chce alebo nie.Nič medzi tým žiaden ine reči a omáčky neexistuju.Ani veta slova rozmyslim si v láske nepoznáš kompromis ako takej nepíšem o vzťahu dvoch ale o samotnej láske.Na to neexistuje žiaden rituál na prilakanie žiadneho chlapa alebo opačne ženy.Bud láska je alebo nie je.Nič medzi tým neexistuje.Nikdy žiadne rituály toto nedokažu ak aj nejaka stara bosorka by to dokazala otázne ako by to neskôr malo nasledky.

anonym_76a600
Dnes o 04:38

@anonym_autor Chápem tvoju túžbu byť s niekym, kto sa ti páči,je to prirodzené.Fu,ale na rituály a ešte woodu,by som si dala sakramentsky odstup.Najlepsie , čo môžeš urobiť,je BYŤ SAMA SEBOU - byť autentická.A skôr alebo neskôr si niekým padnete do oka.Som o tom presvedčená.