Je naozaj niečo čudné v pohorí Tribeč?
Chcem ísť na festival ale bojím sa ...videla som film počula som o knihe ach jaj ...
Chodíme na Tríbeč, či už na cyklotúry, alebo len tak, nie len do okolia Nitry, ale aj nad Jelenec , veľmi máme radi okolie Veľkého Klíža , Skýcov. Tieto miesta ako Zlatno, Gýmeš sú označované ako záhadné. Z čaati je to fikcia, z časti sú na to reálne podklady
Z čisto môjho pozorovania, les v tom pohorí vyzerá na viscerých miestach rovnako, človek, ktorý to nepozná môže byť zmätený, a nachádza sa v inej lokalite.
@anonym_autor ktovie. no bala by som sa tam ist. Ono realne sa tam nejake tie veci ozaj udiali.
mna by tam na festival asi nikto nedostal, este na turistiku alebo na bicykli to ano, ale v noci by som sa tam bala
mna by tam na festival asi nikto nedostal, este na turistiku alebo na bicykli to ano, ale v noci by som sa tam bala
@sipopa veď práve tiež sa čudujem že toľko ľudí tam ide ale ako fakt line-up je úžasný fakt super ale áno bojím sa ...
Ak si dobre o tom prečitate tak tie zmiznutia boli iba v období november až február a početnosť oproti Tatrám je tak 1%
Citala som knihu, videla aj film, citala nejake zazitky ludi, tazko povedat, ako to je.. Verim, ze mozu byt rozne miesta so zlou energiou. Ale ist tam s inymi ludmi by som sa nebala, ine by bolo v noci sama niekde v prirode, co zrejme nehrozi u teba.
ja som priamo zo zdroja Zm a dedina okolo týchto akože paranormálnych javov plus mám starkeho z Kostolian pod Tribečom a ja sa na tomto len smejem a oni tiež🤣 ani starký ani môj ocino čo je fanušik hubarčenia tieto hory maju prejdene z hora z dola a nikto nič za x rokov nezažil.Takže pokojne choď na festival.Možno sa niekomu niečo prihodilo ale u nás v rodine ozaj nič nikdy cez x generácií
@sipopa veď práve tiež sa čudujem že toľko ľudí tam ide ale ako fakt line-up je úžasný fakt super ale áno bojím sa ...
@anonym_autor vies dat link, o ktory festival ide?
Ale vseobecne - ak ides s kamosmi, tak normalne chod (uz len kvoli bezpecnosti by som na festival nesla sama ako zena. Zial, muzi prepacia, ale ano, su pre osamotenu zenu vacsia hrozba, ako medvede, ci paranormalne javy.).
S kamosmi sa nemas preco bat paranormalnych javov, ved tam budete na festivale. Maximalne v noci pod stanom v areali festivalu. S mnozstvom dalsich ludi.
Alebo si najdite na noc ubytko niekde v okoli.
Nejdete predsa do lesa. A ak sa traduje, ze sa nieco niekomu stalo, tak vzdy v lese. Nechodi “to” za ludmi domov.
Tak sa vam nema co stat. Okrem toho, ze sa opijete a postvarate hluposti (s nasledkami).
Jazdím to tam na mtb tak často, že keby tam bola čo i len mikrotrhlina do inej dimenzie, už tam mám zaparkovaný bicykel a prenajímam to ako Airbnb....najväčší horor Tribeča je keď trafíš medvedie hovno ešte teplé 🙄
V Tatrách sa stratilo,zabilo nepomerne viac ĺudí.Nezdá sa,že by to ubralo na návštevnosti.

@anonym_autor pripnem.sa 😊