icon

Kontakt na pani z Ľubotíc, ktorá sa venuje odriekaniu

aura24
31. mar 2026

Môžem poprosiť o kontakt na pani z Lubotic, o ktorej som sa dozvedela,že sa venuje odrabaniu.
Do správy/IP prosím. Ďakujem.

enmery
•
31. mar 2026

Nechceš ušetriť peniaze?Nič ako odrábanie neexistuje, asi rada vyhadzuješ peniaze z okna. Prečo máš "porobene"?No lebo strkáš peniaze podvodníkom napr, porobenie, prečo sa Ti v živote nedarí. Nemáš začo.

anonym_1f6f37
•
31. mar 2026

https://www.modrykonik.sk/group/138/ - možno budú vedieť.

patrike
•
31. mar 2026

Ak sa povazujes za krestanku, tak rozne taketo bosoractva s tym nie su v sulade. Nedaj sa pripravit o peniaze podvodnickou, ktora zaraba na ludskej hluposti,

lukkar
•
31. mar 2026
@patrike

Ak sa povazujes za krestanku, tak rozne taketo bosoractva s tym nie su v sulade. Nedaj sa pripravit o peniaze podvodnickou, ktora zaraba na ludskej hluposti,

@patrike práve naopak, ešte to môže aj uškodiť

evkatk
•
31. mar 2026

Väčšiu sprostosť som nepočula. Dúfam, že máš nad 90 rokov ak takému veríš.

martinmmartin
•
1. apr 2026

Autorka, trosicku sa aspon skus zamysliet ze preco to "porobenie" funguje vylucne na husy ktore tomu veria a na nikoho ineho
Preco pani Ruzena z hornych Giraltoviec neporobi napr Kim conh unovi??? Bol by hned svet krajsi...

aura24
autor
•
1. apr 2026

Ďakujem za reakcie. Rešpektujem každý názor. Poprosím,aby reagovali iba ľudia,ktorí mi môžu poslať kontakt. Ďakujem.

anonym_1243b1
•
1. apr 2026
@patrike

@patrike tak zase to je jedno komu hodi zbytocne peniaze do vacku, ci RKC alebo zaklinacovi 🙂