icon

Kontakt na pani z Ľubotíc, ktorá sa venuje odriekaniu

aura24
31. mar 2026

Môžem poprosiť o kontakt na pani z Lubotic, o ktorej som sa dozvedela,že sa venuje odrabaniu.
Do správy/IP prosím. Ďakujem.

enmery
31. mar 2026

Nechceš ušetriť peniaze?Nič ako odrábanie neexistuje, asi rada vyhadzuješ peniaze z okna. Prečo máš "porobene"?No lebo strkáš peniaze podvodníkom napr, porobenie, prečo sa Ti v živote nedarí. Nemáš začo.

anonym_1f6f37
31. mar 2026

https://www.modrykonik.sk/group/138/ - možno budú vedieť.

patrike
31. mar 2026

Ak sa povazujes za krestanku, tak rozne taketo bosoractva s tym nie su v sulade. Nedaj sa pripravit o peniaze podvodnickou, ktora zaraba na ludskej hluposti,

lukkar
31. mar 2026
@patrike

Ak sa povazujes za krestanku, tak rozne taketo bosoractva s tym nie su v sulade. Nedaj sa pripravit o peniaze podvodnickou, ktora zaraba na ludskej hluposti,

@patrike práve naopak, ešte to môže aj uškodiť

evkatk
31. mar 2026

Väčšiu sprostosť som nepočula. Dúfam, že máš nad 90 rokov ak takému veríš.

martinmmartin
1. apr 2026

Autorka, trosicku sa aspon skus zamysliet ze preco to "porobenie" funguje vylucne na husy ktore tomu veria a na nikoho ineho
Preco pani Ruzena z hornych Giraltoviec neporobi napr Kim conh unovi??? Bol by hned svet krajsi...

aura24
autor
1. apr 2026

Ďakujem za reakcie. Rešpektujem každý názor. Poprosím,aby reagovali iba ľudia,ktorí mi môžu poslať kontakt. Ďakujem.

anonym_1243b1
1. apr 2026
@patrike

@patrike tak zase to je jedno komu hodi zbytocne peniaze do vacku, ci RKC alebo zaklinacovi 🙂