Kozorožec vo vzťahoch: Spáli mosty po rozchode?
Ahojte, na úvod chcem napísať, že viem, že to nie je iba o znamení a na človeka má vplyv viacero faktorov. Ale aj napriek tomu sa chcem opýtať, že či ste niekedy boli vo vzťahu s kozorožcom a či sa po rozchode správal ako keby ste pre neho nikdy nič neznamenali, aj keď vo vzťahu pôsobil, že by za vás položil aj život. Hlavne ma zaujíma, že či je toto znamenie také radikálne ako sa o ňom píše, že keď uzavrie vzťah, tak sa už neobzerá späť a spáli mosty. Vopred ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor v podstate ano. Co poznam kozorozcov, tak ked ich raz sklames, tak amen tma. Dovera pochovana.
Nie, ze sa s tebou nebudu bavit. Budu. Aj na oslavy ta pozvu a podobne.
Ale z ich blizkeho osobneho zivota si vylucena. Uz sa s tebou nepodelia o nic, co by verejnost nemohla vediet tiez. Nic osobne s tebou uz zdielat nebudu.
Takze navonok niekedy zmenu nepocitis hned, az casom si uvedomis, ze si vylucena. Ze info sa k tebe dostavaju zasadne nahodne a oklukou od inych, co ich davno vedia.
Preto treba s nimi opatrne. Obcas si ani neuvedomis, ze uz si prekrocila hranice (zialbohu).
Ale niektori su mozno radikalnejsi a prestanu sa s tebou bavit uplne. Vyciarknu ta. no takych nepoznam.
Ak su vo vztahu, tak vedia kludne nasledne polovicke vsetko nemilosrdne vycislit. Jednaju cisto pragmaticky, logicky a bez emocii.
Aj ked vnutri sa tym mozu zozierat a plakat po nociach (neznamena, ze sa chcu vratit). Ale polovicka casto vidi len kamennu stenu. Tak pocit navonok je, ze si odstavena a dovi-dopo.
Brat je kozoroh a v neperspektívnom vzťahu fungovali spôsobom rozchod-návrat viac krát. Samozrejme zbytočne, už sú od seba definitìvne,ale trvalo to.Ja som tiež kozoroh a aj keď som v minulosti dala viac šancí, nemalo to žiadny zmysel,strata času a nervov.Vo všeobecnosti,ak mi niekto ublíži, skončil u mňa. Niekedy dokážem hrať formu,že nič,ale vnútorne som už odpojená.
.
Ja som kozorožec a to či palim mosty záleží skôr od tej druhej osoby, aký bol vzťah a prečo skončil… mám ex, s ktorým sme po rokoch stále za dobre a aj takého, o ktorom neviem vôbec nič, lebo ma to nezaujíma… dokážem spáliť mosty a neobzrieť sa späť, ale väčšinou to nerobím, iba keď som ku tomu nazoaj dohnaná a chránim tým seba
So mnou sa v minulosti kozorozec rozisiel a teda po case sa vselijako snazil vratit spat a lutoval... ale tie mosty som spalila ja a uz sancu u mna nemal
Som kozorožec a súhlasím s predošlým komentárom - aj u mňa závisí od danej osoby.
@anonym_autor v podstate ano. Co poznam kozorozcov, tak ked ich raz sklames, tak amen tma. Dovera pochovana.
Nie, ze sa s tebou nebudu bavit. Budu. Aj na oslavy ta pozvu a podobne.
Ale z ich blizkeho osobneho zivota si vylucena. Uz sa s tebou nepodelia o nic, co by verejnost nemohla vediet tiez. Nic osobne s tebou uz zdielat nebudu.
Takze navonok niekedy zmenu nepocitis hned, az casom si uvedomis, ze si vylucena. Ze info sa k tebe dostavaju zasadne nahodne a oklukou od inych, co ich davno vedia.
Preto treba s nimi opatrne. Obcas si ani neuvedomis, ze uz si prekrocila hranice (zialbohu).
Ale niektori su mozno radikalnejsi a prestanu sa s tebou bavit uplne. Vyciarknu ta. no takych nepoznam.
Ak su vo vztahu, tak vedia kludne nasledne polovicke vsetko nemilosrdne vycislit. Jednaju cisto pragmaticky, logicky a bez emocii.
Aj ked vnutri sa tym mozu zozierat a plakat po nociach (neznamena, ze sa chcu vratit). Ale polovicka casto vidi len kamennu stenu. Tak pocit navonok je, ze si odstavena a dovi-dopo.
@moonlight1210 som Kozorožec a nemám to tak, ako si písala, ak ma niekto sklame raz určite ho neodpíšem nadobro... ale ak ma sklame opakovane tak ma to natoľko zraňuje, že sa radšej odstrihnem, aby ma to už nabudúce nebolelo, ale toto má asi veľa ľudí nielen kozorožci
Som kozorožec a je to tak, ak ma clovek sklame, palim mosty a viac pre mna neexistuje. Ale to nie iba co sa týka lásky, ale celkovo...
ex bol kozorožec. Od rozvodu sme sa nevideli roky. Nebývame ďaleko, pár ulíc. Nezaujímame sa o seba, myslím že ani jeden o to nestojí. Ja som iné znamenie ako kozorožec.
Moj nepalii mosty, ale urazeny dokaze byt roky na danu osobu, ak ho velmi sklame
@anonym_autor nečítam reakcie....no musím reagovať.Toyo naozaj rieši dospelý človek?🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@anonym_autor Moj byvaly bol kozorozec. Este aj rok po rozchode ma otravoval a chcel vysvetlovat, napravat (svoje) chyby a chcel dalsiu sancu. Na mojho byvaleho ta charakteristika urcite neplati.
Áno keď uzavriem vzťah nie je už návratu. Riešim radikálne. Dávam šance kým to ide ale keď sa rozhodnem pre koniec je to koniec
Tiez som kozoroh -
1/ ak mi na danom cloveku naozaj uprimne zalezi, vidim v tom vztahu cosi, viem dat sancu, aj ked ta dovera uz je nalomena, vtedy bystro sledujem, ako tu sancu clovek berie. Ak vidim napravu, ocenim to, ale ak naprava nepride a opatovne mi ublizi/zradi moju doveru - konci u mna definitivne ...vratane spalenia mostov, bez ziadneho kontaktu. Akoze tam naozaj nie je o com.
2/ a ak mi na niekom az tak nezalezi (napr.je to len znamy, kolega atd...) a ak ma co i len trochu vedome sklame, vedome mi klame do oci, znevazi moju osobu, alebo ma podrazi - v momente ho odpisem, taky clovek u mna konci hned. Ak vsak s takym clovekom musim spolupracovat napr. v ramci jobu, tak pracujem, ale ten clovek citi ze okrem profesnej roviny u mna nic ine nenajde. A ak ma nic nenuti ist s nim do interakcie, tak ho proste vymazem zo svojho zivota - nekontaktujem ho, nezaujimam sa.
Neviem ci to je o znamení,... vacsina ludi mi vravi, ze som dost prisna voci druhym, mam vysoke naroky. Ale neziadam nic navyse oproti tomu, co davam ja im - lojalnost, cestnost, doveru, spolahlivost. A ak ludi filtrujem prec zo svojho zivota, chranim tym len samu seba - mne totiz take "zrady" extremne ublizuju, aj ked to tak navonok nevyzera.
@anonym_autor ja som kozorozec a vsetky mosty k exom spalene a okolie podminovane.
Spali. Alebo nespali. Tak ako vsetky ostatne znamenia
Kazdy normalny clovek po skonceni vztahu by mal spalit mosty. Je to minulost.
Ja som kozorožec a nemám v sebe to tak žeby som vyslovene pálila mosty za každým alebo za všetkým, sú ľudia v mojej minulosti o ktorých sa absolutne nezaujímam ale to myslím že každý tak ma 😃 ale skôr by som povedala že vlastnosť vytrvalosť je taká typická, ak si niečo zaumieni kozorožec tak v tom vie vytrvať dokým to nedostane 😃 (to môže byť práve spomínaná odpoveď, alebo práca, že nie len vo vzťahoch)

@anonym_autor ja mám muža kozorozca ale teda my sme sa nerozisli. No po rozchode s jeho bývalou sa dlho dával dokopy, tak mosty rýchlo spáliť nevedel