icon

Liečenie na diaľku pomocou fotografie: Skutočný príbeh úspechu

martina911
Včera o 20:31

Paranormálne javy sú v mojom živote neustále prítomné. Napríklad jeden z mojich priateľov, energetický terapeut (Vadim), vyliečil muža z ťažkej drogovej závislosti. Vadim sa s ním nikdy osobne nestretol. Pracoval iba s fotografiami. Z diaľky. Bolo to nemožné. A predsa to bola pravda.

Strana
z2
anonym_8fb6cc
Včera o 20:32

Wow 😲

puremum
Včera o 20:42

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

anonym_dc81c3
Včera o 20:43

a teraz tu o cervenej ciapocke

anonym_6105a3
Včera o 20:45

,,Stredovek neskončil,stredovek trvá......,,

anonym_291c00

ja som asi mimo, ale ja tomu nerozumiem. vysvetlenie?

anonym_6b320a

@martina911 Aj na TV8 liecia,na dialku.😀

niekto2hy
Včera o 20:46
@anonym_6105a3

,,Stredovek neskončil,stredovek trvá......,,

@anonym_6105a3 Vtedy nepoznali fotografiu...

anonym_34fcdb
Včera o 20:47

A pointa?

anonym_dc81c3
Včera o 20:48

na co lekary beru take peniaze? ved staci Vadima .. ten nas vylieci .. skusila si mu poslat fotku - mozno aj debilitu vylieci .. a zadarmo samozrejme

anonym_6105a3
Včera o 20:48
@niekto2hy

@anonym_6105a3 Vtedy nepoznali fotografiu...

@niekto2hy wau....
metóda rovnaká ,použili maľované.obrazy

anonym_dc81c3
Včera o 20:49
@anonym_6105a3

@niekto2hy wau....
metóda rovnaká ,použili maľované.obrazy

@anonym_6105a3 najskor znaky v jaskyni neskor prisiel predchodca iphonu - dymove signaly .. dnes pri tolkej filtracii ma co robit aby osobu vobec spoznal

maca1984
Včera o 21:13

Dnes som to už inde písala -milujem piatky na koňovi. To sú vždy také perly. Ďakujeme za oznam a posielame Vadimovi gratulácie 😄

anonym_646269
Včera o 21:20

Esteze tu nemam fotku, aj by som sa bala co kto so mnou porobi😵‍💫

anonym_0c73a7
Včera o 21:58

Zabudla si si dat dnes lieky...

martinmmartin
Včera o 21:59

Konecne som pochopil naco si ludia robia debilne selfies ako besny

mirro
Včera o 22:34

Vadim, to si ty? Robíš si reklamu? 🤣

jblheart
Dnes o 05:46

Ja by som tomu aj veril. Vadim bol taký drahý že jeho klientovi už neostali prachy na drogy a tak ho vyliečil 😂😂

anonym_df43e8
Dnes o 05:58

@martina911 a teraz by sme si mali pytat kontakt na Vadima od teba,hej?😆

anonym_3e2d0f
Dnes o 06:47
@anonym_df43e8

@anonym_df43e8 asi tak, marketingove metody su rozne, tato zatial nefunguje, ale mozno sa niekto slaboduchy chyti

martina911
autor
Dnes o 06:49

Zrejme by som mal o tomto prípade hovoriť podrobnejšie, aby bol jasnejší.

crazy_cat_lady
Dnes o 06:50

😂😂 dobre

maca1984
Dnes o 07:04
@martina911

Zrejme by som mal o tomto prípade hovoriť podrobnejšie, aby bol jasnejší.

@martina911 by si mal ? Najprv sa rozhodni či si žena alebo muž.

bielasovicka
Dnes o 07:30
sticker
martina911
autor
Dnes o 07:30

Stalo sa to asi pred 15 rokmi. Môj kamarát z detstva má mladšieho brata Ladislava a práve on si prešiel touto hroznou skúsenosťou.

Ladislav sa dostal do zlej spoločnosti a postupne sa stal závislým od drog. Keď si to všetci naplno uvedomili, už bolo neskoro. Začal mať nekontrolovateľné výbuchy agresivity a stal sa nebezpečným aj pre svoje okolie. Rozhodne odmietal vyhľadať odbornú pomoc kvôli drogovej závislosti a do nemocnice ho nakoniec odviezli až vtedy, keď bol úplne v bezvedomí.

Lekár, ktorý sa zaoberal liečbou závislostí, vtedy povedal: „Bolo by oveľa lepšie, keby ste prišli skôr... Už užíva tvrdé drogy. Niečo také je mimoriadne ťažké liečiť, ak to vôbec ešte ide.“

Po niekoľkých mesiacoch v nemocnici ho prepustili, ale čoskoro sa všetky tie hrôzy začali znova.

V tom čase mi Vadim, ktorý sa venoval energetickým praktikám a mal schopnosť „vidieť“ veci, už niekoľkokrát veľmi pomohol. Raz mi pomohol prekonať ťažkú nespavosť, keď som nedokázala spať celé dni a noci – každý, kto niečo podobné zažil, vie, aké je to strašné. Pomohol mi aj s migrénami a záchvatmi paniky.

Preto som kamarátovi poradila, aby sa skúsil obrátiť na Vadima. Možno by s tým dokázal niečo urobiť.

(Neskôr doplním viac.)

martina911
autor
Dnes o 08:01

Ladislav sa v chvíľach, keď bol relatívne „triezvy“, svojmu staršiemu bratovi priznával, že sa sám veľmi bojí. Mal pocit, akoby sa do neho nasťahovala nejaká mocná bytosť a občas počul jej hlas. Desilo ho to, pretože v poslednom čase sa takéto situácie začali objavovať čoraz častejšie. A mal pocit, že s tým vôbec nedokáže nič urobiť.

Obrátili sa dokonca aj na kňaza, ale ani ten im nedokázal pomôcť. Nakoniec im jednoducho poradil, aby sa viac modlili.

Vadim podľa fotografie určil, že v Ladislavovi sa skutočne nachádza nejaká škodlivá entita a že to priamo súvisí s jeho závislosťou od drog. Vadim súhlasil, že sa to pokúsi riešiť. Povedal, že to skúsi, pretože s niečím podobným sa vo svojej praxi ešte nikdy nestretol.

Na očistenie Ladislava boli potrebné približne dva mesiace a veľa sedení. A čo povedať? Nakoniec sa Ladislav vďaka pôsobeniu na diaľku predsa len zbavil tej strašnej závislosti a hlasy už tiež nikdy nepočul.

Odvtedy už žiadne drogy neužíval, dokonca si našiel prácu a začal normálne žiť.

Taká je teda táto neuveriteľná história. Chápem, že tomu asi málokto uverí, na skepsu som si už zvykla. Ale pre mňa sú to jednoducho fakty.

martina911
autor
Dnes o 08:05
@anonym_df43e8

@anonym_df43e8
Kontakt na Vadima nerozdávam len tak hocikomu. 😄 Klientov má aj bez toho až-až, takže sa tým vôbec nemusíte zaťažovať. ;)

crazy_cat_lady
Dnes o 08:07
@martina911

@anonym_df43e8
Kontakt na Vadima nerozdávam len tak hocikomu. 😄 Klientov má aj bez toho až-až, takže sa tým vôbec nemusíte zaťažovať. ;)

Vsak vzdy sa najdu hlupaci, ktori tomu uveria.. tak si teda drzte tu klientelu a nevypisujte ti bludy ;)

martina911
autor
Dnes o 08:20
@crazy_cat_lady

Vsak vzdy sa najdu hlupaci, ktori tomu uveria.. tak si teda drzte tu klientelu a nevypisujte ti bludy ;)

@crazy_cat_lady Vždycky se najdou nějací hateři, kteří mají potřebu odsoudit všechno, čemu sami nerozumí. Je přece mnohem jednodušší popřít všechno, co se nevejde do jejich pohodlného pohledu na svět, než připustit, že existují i věci, které neznají a nedokážou vysvětlit. 😉

crazy_cat_lady
Dnes o 08:29
@martina911

@crazy_cat_lady Vždycky se najdou nějací hateři, kteří mají potřebu odsoudit všechno, čemu sami nerozumí. Je přece mnohem jednodušší popřít všechno, co se nevejde do jejich pohodlného pohledu na svět, než připustit, že existují i věci, které neznají a nedokážou vysvětlit. 😉

@martina911 alebo skor ludia rozmyslaju racionalne a neveria sarlatanom, vsak taku historku moze napisat hocikto

katkazatka
Dnes o 08:35
@martina911

@anonym_df43e8

@martina911 To mi je jasné, v našej republike máme debilov na meter stvorcovy viac ako dosť.

Strana
z2