icon

Mágia lásky: Čo ste počuli o rituáloch?

28. máj 2026

Čo ste počuli o mágie lásky resp.rituálu s nenštruačnou krvou?

petamich
28. máj 2026

Vdakabohu nic 😂

anonym_d79e01
28. máj 2026

Chudak chlap... Biologicky odpad bude chlipat.

anonym_701657
28. máj 2026

@anonym_autor kedy sa už ľudia zmieria s tým ze ich nemusí ľúbiť každý na koho si ukáže prstom a
Prestanú robiť tieto magické picoviny. Vždy sa mi otvára nožík vo vrecku keď toto čítam lebo sama som si to zažila na vlastnej koži od chlapca ktorému som povedala ze s nim nikdy nebudem môcť byť lebo ho nelubim a nebudem nikdy ľúbiť. Bola som čerstvá absolventka gymnázia pripravená splniť si celoživotny sen a on mi toto kuzlom lásky vzal. Pripútal ma k sebe skrz mágiu. Daroval mi plyšového medvedíka kde sa neskôr našli nejaké úlomky kosti a vlasy tuším alebo niečo také. Poradila to jedna veštica mojej rodine. Ja som sa nikdy presne nedozvedela co a ako sa stalo. To kúzlo mi vzalo moje sny a moje zdravie. V tom období som mala neskutočne tráviace problémy a kožné problémy... Prestaňte sa zahrávať so slobodnou vôľou cudzích ludi. Vďaka tomuto som čiastočne stratila pamäť a dlho mi trvalo zistiť kto vlastne som

anonym_552c5e
28. máj 2026

@anonym_autor Je to zle a vzdy sa to nakoniec vypomsti a nedopadne dobre. Hoci zo zaciatku to vyjst moze.

anonym_a479ac
28. máj 2026
@anonym_701657

@anonym_autor kedy sa už ľudia zmieria s tým ze ich nemusí ľúbiť každý na koho si ukáže prstom a
Prestanú robiť tieto magické picoviny. Vždy sa mi otvára nožík vo vrecku keď toto čítam lebo sama som si to zažila na vlastnej koži od chlapca ktorému som povedala ze s nim nikdy nebudem môcť byť lebo ho nelubim a nebudem nikdy ľúbiť. Bola som čerstvá absolventka gymnázia pripravená splniť si celoživotny sen a on mi toto kuzlom lásky vzal. Pripútal ma k sebe skrz mágiu. Daroval mi plyšového medvedíka kde sa neskôr našli nejaké úlomky kosti a vlasy tuším alebo niečo také. Poradila to jedna veštica mojej rodine. Ja som sa nikdy presne nedozvedela co a ako sa stalo. To kúzlo mi vzalo moje sny a moje zdravie. V tom období som mala neskutočne tráviace problémy a kožné problémy... Prestaňte sa zahrávať so slobodnou vôľou cudzích ludi. Vďaka tomuto som čiastočne stratila pamäť a dlho mi trvalo zistiť kto vlastne som

@anonym_701657 fuha a ostala si s nim ? Ci ako to prebiehalo?

anonym_323432
28. máj 2026

Trocha ma naplo

anonym_262796
28. máj 2026

Treba byť opatrný, niektorý lúdia sú imúnny, mágia akákoľvek silná na nich nepôsobí, osobne mne, zatiaľ všetky kartárky/veštice odmietli vyveštiť hneď po tom, ako ma chytili za ruky (pri podaní ruky) a nepovedali dôvod... len ma požiadali aby som odišiel. Takže pozor, aby dotyčný nebol jeden z tých obdarených a nespôsobilo to viac škody ako úžitku.

miriam3334
28. máj 2026

@anonym_autor no znie to dosť nehygienicky. Netýka sa to síce mágie, ale počula som o pleťovej maske na tvár z menštruačnej krvi. Vraj aké zdravé a že vyživý pleť. Humus to bol riadny... Vážne ak chceš robiť nejaké kúzlo tak aspoň nejakú hygienu maj a aj dôstojnosť. Príde mi to ako nejaké kúzla zo špinavého stredoveku napr. bahno z močiara, prsty z mŕtveho a podobne...

anonym_0091f8
28. máj 2026

Ked som bola panna od 14-18 som si vylievala tampon plny krvi na tvar. Bola. Nadherna pevna pružna .. a zmyla som v sprche . Potom uz ma to nelakalo ani po porode vobec. Ma to nieco do seba aj ked je to odpadova krv ale pit to a podobne asi by som grcala

anonym_701657
Včera o 03:39
@anonym_a479ac

@anonym_701657 fuha a ostala si s nim ? Ci ako to prebiehalo?

@anonym_a479ac no ja ani neviem ako ma z toho rodina dostala. Dávali za mňa robiť aj nejaké omše keďže sú všetci veriaci ale zároveň chodili aj po rôznych bosorkach.. Trvalo to dlhých 6 rokov kým sa to podarilo. 😔 Príde mi také úbohé hrať sa so slobodnou voľbou iného človeka a veľakrát som videla túto otázku v diskusii lebo tie ženy sú také zamilované ze su ochotne urobiť čokoľvek

anonym_a479ac
Včera o 03:43
@anonym_701657

@anonym_a479ac no ja ani neviem ako ma z toho rodina dostala. Dávali za mňa robiť aj nejaké omše keďže sú všetci veriaci ale zároveň chodili aj po rôznych bosorkach.. Trvalo to dlhých 6 rokov kým sa to podarilo. 😔 Príde mi také úbohé hrať sa so slobodnou voľbou iného človeka a veľakrát som videla túto otázku v diskusii lebo tie ženy sú také zamilované ze su ochotne urobiť čokoľvek

@anonym_701657 no a za ten cas si s nim mala vztah? ci ako to bolo?

anonym_4e624f
Včera o 12:54
@anonym_701657

@anonym_701657 Dobrá blbosť. Bola si s ním vo vzťahu? Ak áno, tak nemôžeš z toho nikoho obviňovať, len seba.