icon

Máte skúsenosti s osobným mentoringom od Kataríny Runy?

gabrielkamajeckka
30. apr 2026

Ahojte žienky, máte niektorá z vás skúsenosť s osobným mentoringom od Kataríny Runy? Rada by som sa s ňou pozhovárala o živote, videla jej názory a pohľady na moje situácie. Len neviem sa dočítať ani ceny za nejakú hodinu, či dve.

anonym_d29baa
30. apr 2026

Nie, svoje ťažko zarobené peniaze viem investovať rozumnejšie.

victoriab
30. apr 2026

@gabrielkamajeckka skus radsej skutocneho psychologa/psychoterapeuta, pripadne mentora/kouca.

anonym_3fb4e9
30. apr 2026

Minies kopec penazi aby ti povedala ze zle afirmujes, ze mas nizku sebahodnotu pripadne karma z minula😃🫣

mandzula
30. apr 2026

Neziv zo svojich penazi takychto smejdov.

ivankatomasko
30. apr 2026

Myslim, že tu už bola podobná tema, len ju neviem dohľadať.
Tiež sa pýtali na túto koučku a jej kurzy ako zvýšit hojnosť a tak...

lenusiatko
30. apr 2026

Cela Runa je podvod, same blaboly a zvasty, chod radsej na dovolenku.

anonym_3a603a
30. apr 2026

Pokial potrebujes pomoc, obrat sa na odbornika. Nie na tuto sarlatanku. Co Ti len do hlavy natlaci hluposti, das tisice za jej kurzy, zenske kruhy, sustredenia, seminare. A skoncis s totalne vymytym mozgom.U nej su tie sedenia v tisicoch. A ma krasne zarobene do konca zivota. Lebo vyuziva silu socialnych sieti a manipulacie.

anonym_5a55df
30. apr 2026

ja s nou mam osobnu skusenost, bolo to v r. 2015, mala som s nou niekolko sedeni, pomohla mi, nevravim, ze nie. ALE pytala si vtedy 40€ za hodinu a teraz si vraj pyta tisice, co je nonsens.
Aj dnes si najdes podobnu kvalitu za cenu napr. 50€-70€ na hodinu, takze hladaj inde podla mna.

anonym_e0ea2c
30. apr 2026

Ty si už tak zmagorená, že by ti mali vypnúť internet pre tvoje zdravie.Najskôr ťa vystrašia s toxickou kozmetikou, potom ťa naláka nejaká podnikateľka na svoje medové motúzy... :D :D

anonym_e550e9
30. apr 2026

@gabrielkamajeckka
Je dosť mimo realitu. Bolo u nej pred rokmi pár kamosiek, zblbla ich krásne a ženské kruhy a blaboly. Jedna má má to chcela "nahovoriť a časom prišla NATO. Že pani Tina predsa len nie je až taká chrumkavá ako sa robí 😏.
To ťa veľmi v skratke. Bola neobjektívne a manipulatívna atď.