Máte skúsenosti s osobným mentoringom od Kataríny Runy?
Ahojte žienky, máte niektorá z vás skúsenosť s osobným mentoringom od Kataríny Runy? Rada by som sa s ňou pozhovárala o živote, videla jej názory a pohľady na moje situácie. Len neviem sa dočítať ani ceny za nejakú hodinu, či dve.
@gabrielkamajeckka skus radsej skutocneho psychologa/psychoterapeuta, pripadne mentora/kouca.
Minies kopec penazi aby ti povedala ze zle afirmujes, ze mas nizku sebahodnotu pripadne karma z minula😃🫣
Myslim, že tu už bola podobná tema, len ju neviem dohľadať.
Tiež sa pýtali na túto koučku a jej kurzy ako zvýšit hojnosť a tak...
Pokial potrebujes pomoc, obrat sa na odbornika. Nie na tuto sarlatanku. Co Ti len do hlavy natlaci hluposti, das tisice za jej kurzy, zenske kruhy, sustredenia, seminare. A skoncis s totalne vymytym mozgom.U nej su tie sedenia v tisicoch. A ma krasne zarobene do konca zivota. Lebo vyuziva silu socialnych sieti a manipulacie.
ja s nou mam osobnu skusenost, bolo to v r. 2015, mala som s nou niekolko sedeni, pomohla mi, nevravim, ze nie. ALE pytala si vtedy 40€ za hodinu a teraz si vraj pyta tisice, co je nonsens.
Aj dnes si najdes podobnu kvalitu za cenu napr. 50€-70€ na hodinu, takze hladaj inde podla mna.
Ty si už tak zmagorená, že by ti mali vypnúť internet pre tvoje zdravie.Najskôr ťa vystrašia s toxickou kozmetikou, potom ťa naláka nejaká podnikateľka na svoje medové motúzy... :D :D
@gabrielkamajeckka
Je dosť mimo realitu. Bolo u nej pred rokmi pár kamosiek, zblbla ich krásne a ženské kruhy a blaboly. Jedna má má to chcela "nahovoriť a časom prišla NATO. Že pani Tina predsa len nie je až taká chrumkavá ako sa robí 😏.
To ťa veľmi v skratke. Bola neobjektívne a manipulatívna atď.

Nie, svoje ťažko zarobené peniaze viem investovať rozumnejšie.