icon

Prečo sa budím každú noc v rovnakom čase?

Včera o 18:52

Ahojte,

budím sa takmer každú noc medzi treťou a štvrtou hodinou a potom už neviem poriadne zaspať. Nejde o jednorazovú záležitosť, trvá to už dlhšie.

Neviete poradiť, čo by mi pomohlo? Nechcem brať lieky 🙄

anonym_0a6ae0
Včera o 19:02

Kedy chodíš spať?

anonym_b64e5a
Včera o 19:05

Kolko mas rokov?

anonym_b8315e
Včera o 19:07

@anonym_autor skus viac o tom povedat.. kolko mas rokov ? Mas nejake stresujuce obdobie ?

Nie sú to lieky, ale mne velmi persen pomahal

svetlonos
Včera o 19:12

@anonym_autor
V čínskej medicíne je ku každej hodine priradený nejaký telesný orgán. Mne to 2x v tomto prípade fungovali. Boli s ním nejaké problémy, preto som sa budila v Tom čase, lebo s tým orgánom nebolo niečo v poriadku. Vyskúšaj, za to nič nedáš 🙂.

autor
Včera o 19:13

Mám 41 rokov a chodím spať väčšinou okolo 22.00.

anonym_4eb790
Včera o 19:15

Na vine bude pravdepodobne kortizol. Tiez som to mavala, ale sposobene korikoidmi, ktore to ovplyvnuju.
Z chatgpt:
Kortizol má prirodzený denný rytmus. Počas noci je nízky a začína stúpať v skorých ranných hodinách, približne medzi 2:00 až 5:00, aby pripravil telo na prebudenie. Ak je človek pod stresom alebo má dlhodobo zvýšenú aktiváciu stresového systému, môže byť tento nárast výraznejší a človek sa môže pravidelne budiť medzi 3. a 4. hodinou ráno.

anonym_1c2daa
Včera o 19:17

@anonym_autor aj ja vzdy okolo tretej a potom dve hodiny hore. A rano na kasu. Nieco ta trapi a musis to najst a odstranit...ja som po rozvode a odstahovani od ex od prvej noci spala ako drevo neverila som ze to bolo tym.

anonym_efb684
Včera o 19:44
@svetlonos

@anonym_autor
V čínskej medicíne je ku každej hodine priradený nejaký telesný orgán. Mne to 2x v tomto prípade fungovali. Boli s ním nejaké problémy, preto som sa budila v Tom čase, lebo s tým orgánom nebolo niečo v poriadku. Vyskúšaj, za to nič nedáš 🙂.

@svetlonos podla tejto teorie by som ja mala multiorganove zlyhanie uz 18 rokov :D. Lebo sa budim kazdych 45min cca.

svetlonos
Včera o 19:49
@anonym_efb684

@svetlonos podla tejto teorie by som ja mala multiorganove zlyhanie uz 18 rokov :D. Lebo sa budim kazdych 45min cca.

@anonym_efb684
😂 V Tom prípade máš mocné carodejne schopnosti, keďže stále žiješ 😁. Aké nie, u teba to zrejme bude mať pôvod niekde inde. Aj hneď potom zaspia, či ti to trvá vždy!

moonlight1210
Včera o 19:54
@anonym_efb684

@anonym_efb684 a kolko bdies medzi tymi 45 minutami spanku?

jogy1984
Včera o 19:54

Fenomén úsvitu

marianarem
Včera o 19:56

@anonym_autor Mne niekedy na dospatie pomoze pustit si meditaciu yoga nidra.

anonym_bd46d1
Včera o 20:34

Diablova hodina.

d_ivana
Včera o 20:34

@anonym_autor Ahoj. Skús odľahčiť pečeň (čaje, vhodná úprava stravy).

anonym_074474
Včera o 20:50

@anonym_autor črevná mikroflóra ovplyvňuje spánok, vyčisti a ozdrav si črevá probiotickým kefírom. https://www.youtube.com/results?search_query=ze...

sara07
Včera o 21:21

Duchovno, energia, ezoterika
prečo to je v tejto skupine ??????? mne treba čurat ... mám sa bát ?

marca12
Včera o 21:33

Budila som sa v takom case v obdobi stresu. Moze byt na vine aj kortizol,lebo ano v tom case som dost pribrala. Nieco ta trapi? Alebo mas toho vela?

moonlight1210
Dnes o 04:15
@anonym_bd46d1

Diablova hodina.

@anonym_bd46d1 “Diablova hodina.”

Tu by sa ludia aspon mohli zhodnut, ze ktora to je.
Lebo niektori tvrdia, ze je to prva po polnoci, dalsi, ze druha, treti, ze tretia, a este niektori, ze nadranom 4-5, nez kohut zakikirika.

Takze paleta na vyber je pestra.