icon

Sen o horiacom dome

kristina98z5
25. dec 2025

Ahojte chcela by som sa opýtať áno písala som na Google že čo to znamená lenže chcela by som vedieť váš názor mali ste už niekedy sen o tom že vám horí dom?? nie trocha ale naozaj že veľký oheň ak hej mohli by ste mi povedať čo to môže byť? Ďakujem

dorizzz
25. dec 2025

@kristina98z5 nič to neznamená, bol to iba sen. Mne sa sníva niekoľko snov počas noci a keby ich mám vsetky brať vážne a vykladať si ich, tak celý deň nerobím nič iné a bola by som z toho na prášky, lebo by som už bola stotisíckrát mŕtva podľa snov aj moji blízki atď atď. A to sa mi naozaj snívajú riadne chobotiny.

martinmmartin
25. dec 2025

Niekto urcite dnes umrie a mozno nie iba jeden

anonym_7d6d0b
25. dec 2025

@kristina98z5 v sne mi zhorel celý byt. Reálne nič sen neznamená, avšak je odrazom tvojej psychiky - keď horel byt, domov a bezpečie v sne, takmer som bola rozvedená v realite.

kristina98z5
autor
25. dec 2025
@martinmmartin

Niekto urcite dnes umrie a mozno nie iba jeden

@martinmmartin hahaha veľmi vtipné chcela som normálny názor

elz1920
25. dec 2025

Stačí sa trochu prežrat a už sa mi snívajú voloviny .... Nič za tým nehľadaj.

petracandle
25. dec 2025

@kristina98z5 prežrala si sa včera šalátu a snívajú sa ti hlúposti. Nič viac, nič menej

marianarem
25. dec 2025

@kristina98z5 Neprechadzas prave nejako zmenou alebo nerozmyslas o nej? U mna taketo sny vzdy nieco znamenaju. Vsimam si pocit, s akym sa zobudim a este v tom polospanku sa snazim zistit, odkial takyto pocit poznam vo svojom zivote. Vacsinou sa mi to rychlo objasni.

simsalabim
25. dec 2025

Kamoska raz tak opisovala, ako jej horel dom - dolne okno v pravo. O 2 dni skoncila na operacnom stole so slepakom - ktory je v tele vpravo dole. Vraj dom v sne moze symbolizovat telo.
Ale…. Rozoznat obycajny sen od tych “prorockych” je z mojej skusenosti narocne, hoci som v zivote mala par takych.