icon

Skúsenosti s veštcom Štefanom Betyarom?

blizenci
Včera o 09:36

Ahojte je tu niekto kto má skúsenosť s vestcom Štefanom Betyarom? Je to rom a venuje sa výkladom od 15 rokov asi ako uvádza.

Strana
z2
patrike
Včera o 09:47

@blizenci Pripravi ta o peniaze, to ti vestim ja.

anonym_9aad05
Včera o 10:07

Vacsinou su to podvodnici a vyklady im upravuje AI

guudy
Včera o 10:20

@blizenci no je to betar, od toho by som nic doveryhodne necakala…

bielasovicka
Včera o 10:21

Ten Betyar je veľký beťár 😂

gabrielkamajeckka
Včera o 10:27

Mám aj dobré a aj zlé skúsenosti s veštcami, ale tohto nepoznám

blizenci
autor
Včera o 10:29
@patrike

@patrike nepripravi.nema cenník. Človek mu dá čiastku ako uzná za vhodné

blizenci
autor
Včera o 10:30
@anonym_9aad05

Vacsinou su to podvodnici a vyklady im upravuje AI

@anonym_9aad05 aký Al keď za ním idem osobne.

blizenci
autor
Včera o 10:33
@gabrielkamajeckka

Mám aj dobré a aj zlé skúsenosti s veštcami, ale tohto nepoznám

@gabrielkamajeckka je to rom venuje sa tomu od mladosti, nadanie zdedil po mame a babke. Nepýta za výklad pevnú čiastku tak človek mu dá koľko uzná za vhodné. Preto sa pýtam ci má niekto skúsenosť.

anonym_fc568c
Včera o 10:39

@blizenci a čo také potrebuješ súrne vedieť?

anonym_a60185
Včera o 10:41
@blizenci

@gabrielkamajeckka je to rom venuje sa tomu od mladosti, nadanie zdedil po mame a babke. Nepýta za výklad pevnú čiastku tak človek mu dá koľko uzná za vhodné. Preto sa pýtam ci má niekto skúsenosť.

@blizenci od koho myslíš že má nadanie a informácie?
boh veštenie odsudzuje a varuje nás aby sme od toho dali ruky preč
v Mojžišovskom zákone bol pre veštcov určený trest smrti

blizenci
autor
Včera o 10:46
@anonym_a60185

@anonym_a60185 Bože netrepte tu veci ako v stredoveku.

anonym_014e3b
Včera o 10:47
@anonym_a60185

@anonym_a60185 všelijaké "knihy knîh" sa s "nepriateľmi" či inovercami nebabrú...

martinmmartin
Včera o 10:51
@blizenci

@blizenci ty si zacala

anonym_fc568c
Včera o 10:52
@blizenci

@blizenci a čáry máry veštíme nie je zo stredoveku? Načo ti to je v dnešnej dobe?

patrike
Včera o 10:54
@blizenci

@blizenci Hlavne verit vestcom je este horsie ako stredovek.

patrike
Včera o 10:56

Tak urob pokus. Chod tam a nedaj mu nic, ved to je dobrovolne. A komunikaciu obmedz na dobry den a dovidenia. Nech sa ukaze, co ti "predpovie", ak mu nedas ziadne vstupne data.

viestta
Včera o 10:59
@blizenci

@blizenci no so stredovekom si zacala ty, v stredoveku sa chodilo vestit, v 21. storoci uz kazdy pricetny vie, ze su to sarlatani a podvodnici

patrike
Včera o 11:51
@anonym_a60185

@anonym_a60185 Ok, pises Mojzisov zakon. Co este z neho mozem aplikovat dnes ?
Napriklad toto o vychove deti ?

Ak má niekto nepoddajného a vzdorovitého syna, ktorý nepočúva na slovo svojho otca ani na slovo svojej matky, a hoci ho karhajú, neposlúcha ich, jeho otec a matka nech ho chytia a predvedú pred starších jeho mesta a k bráne jeho bydliska. Nech povedia starším jeho mesta: Tento náš syn je nepoddajný a vzdorovitý, nepočúva na naše slovo. Je žráč a pijan! Vtedy nech ho všetci mužovia mesta ukameňujú až k smrti.

7miriam77
Včera o 11:56

Ja som bola raz u veštici ako cca 19 ročná v Štiavnických Baniach u veľmi vtedy známej veštici Marty Zubkovej, chodili k nej politici,herci...Išli sme tam s kamoškou stopom, reku sranda musí byť a spravíme si výlet 🤣. Musím povedať, že vedela o mne fakt veľa, a dosť mi povedala do budúcnosti, veľa z toho sa naplnilo. No bolo zvláštne, že mi povedala,že budem mať dvojičky...a o rok som išla ako aj pair do Holandska a ta rodina mali 5 týždňové dvojičky Joost a Willem❤️❤️a dcérku Ninu. Tak tá veštica sa skoro trafila aj v tomto, lebo o tie miminka som sa starala rok, respektíve pomáhala. Ja viem...je to asi náhoda...no trafila sa 🤣

patrike
Včera o 11:59
@7miriam77

Ja som bola raz u veštici ako cca 19 ročná v Štiavnických Baniach u veľmi vtedy známej veštici Marty Zubkovej, chodili k nej politici,herci...Išli sme tam s kamoškou stopom, reku sranda musí byť a spravíme si výlet 🤣. Musím povedať, že vedela o mne fakt veľa, a dosť mi povedala do budúcnosti, veľa z toho sa naplnilo. No bolo zvláštne, že mi povedala,že budem mať dvojičky...a o rok som išla ako aj pair do Holandska a ta rodina mali 5 týždňové dvojičky Joost a Willem❤️❤️a dcérku Ninu. Tak tá veštica sa skoro trafila aj v tomto, lebo o tie miminka som sa starala rok, respektíve pomáhala. Ja viem...je to asi náhoda...no trafila sa 🤣

@7miriam77 To je naozaj uspesne vestenie :

"povedala,že budem mať dvojičky...a o rok som išla ako aj pair do Holandska a ta rodina mali 5 týždňové dvojičky"

Cize ked ti poviem, ze dostanes rakovinu pankreasu, ale v skutocnosti ju dostane sused, tak to vyslo ? Potom nieto divu, ked ludia beru "predpovede" takehoto druhu ako sikovnost vestca.

7miriam77
Včera o 12:00
@patrike

"povedala,že budem mať dvojičky...a o rok som išla ako aj pair do Holandska a ta rodina mali 5 týždňové dvojičky"

Cize ked ti poviem, ze dostanes rakovinu pankreasu, ale v skutocnosti ju dostane sused, tak to vyslo ? Potom nieto divu, ked ludia beru "predpovede" takehoto druhu ako sikovnost vestca.

@patrike ale veď sa n Tom smejem 🤣🤣🤣, proste niečo tresla a vyšlo to aspoň takto. Veď píšem že sme tam išli zo srandy. Ja na veštenie neverim

7miriam77
Včera o 12:04
@patrike

@patrike ona nám vysvetľovala, že to veštenie pociťuje ako dar a za ten dar sa neplatí. Nepýtala peniaze, no mala pri vchode pokladničku a na každom človeku bolo, či jej tam dačo vhodí. To sa mi páčilo 👍

viestta
Včera o 12:05

mala som si radsej paprcky prisadnut ako pisat do debaty o vesteni. Uz mi 3x vyskocila reklama na nejaku co vesti cez SMS🙄 Ale zaver je ten, ze stale je dost hlupakov, co jej zaplatia, ked si moze zaplatit reklamy na internete.

7miriam77
Včera o 12:10
@patrike

@patrike https://www1.pluska.sk/regiony/exkluzivna-spove...

Článok o tej veštici, čo som bola, fakt bola známa v Tom čase

luccys
Včera o 12:29
@patrike

@patrike Tejto vestbe verim na 100% 😄😆

ljmmm
Včera o 14:34

10€ ozelies chod, pre zabavu

anonym_d71037
Včera o 15:40

@blizenci nájdeš ho na FB , daj , koľko uznaš za vhodne, .

anonym_e0cdae
Včera o 15:40
@blizenci

@patrike nepripravi.nema cenník. Človek mu dá čiastku ako uzná za vhodné

@blizenci tak daj 1 cent symbolicky a nebudeš nariekať nad tým, že ťa oholil o prachy

viestta
Včera o 16:16
@anonym_e0cdae

@blizenci tak daj 1 cent symbolicky a nebudeš nariekať nad tým, že ťa oholil o prachy

@anonym_e0cdae len aby kvalita vykladu nebola priamo umerna velkosti dobrovolneho prispevku na prevadzku vestiarne 😀

cacianka
Včera o 16:18

Dnes o 18.00 som preleštila a zapla moju vestecku guľu. Odkazuje ti, že veštenie je podvod.
Nemáš za čo, zadarmo

Strana
z2