Skúsenosti s vešticou: Kde nájsť presné predpovede?
Ahojte, v prvom rade, kto nezdielaze rovnaky nazor tak nemusite to pisat, ze je to blbost :D fakt sa staci vyjadrit len ak mate co povedat k teme.
Zhanam vesticu, s ktorou mate skusenosti, ze vam naozaj vyslo nieco a ze vedela o vas veci, ktore nemala odkial inac vediet. Nikdy som nebola z vestici, ale predstavujem su to nejak tak, ze by mi ona sama napriklad povedala ano vidim vo vasom zivote, ze ste prave tesne po rozchode po xy dokoch alebo vidim, ze ste asi prislo o babatko alebo neviem nieco take konkretne. Nie len ze by mi ako keby “len” predpovedala buducnost rovno ak chapete. Alebo takto to nefunguje? 😂 a je to prosim vobec mozne cenovo okolo 20€? Lebo ako niektore palky co som videla extrem a nie som ochotna tolko zaplatit ak mi napriklad fakt nepovie sama od seba nejake veci o mne, z minulosti, preto to zistujem ci to takto funguje.
Budúcnosť pozná len Boh a ten ju nezjavuje vešticiam.
Veštica komunikuje s démonmi od nich dostáva informácie o tvojej minulosti, keďže ťa pozorujú už od tvojho narodenia.
@anonym_autor Cenovo okolo 20€? Čo rozprávali, že boli, tak platili viac, aj cez telefón.
Za 20 € ti povie maximalne, co mas v plane dat si na veceru.
@anonym_autor v ktorom meste?
@martinmmartin kamoska u par bola ale nema kontakt, platila vraj rozne v BA vraj aj 15. Ja som z vychodu ale kludne to moze byt online
@nairobi
Ale tak ja sa tiez len informujem ci mate niekto taku skusnost :D
Veštica komunikuje s démonmi od nich dostáva informácie o tvojej minulosti, keďže ťa pozorujú už od tvojho narodenia.
@anonym_45a002 mne minule za takýto komentár povedali že sa mám ísť dať vyšetriť
Na tik toku je " Jaruška - Cesty osudu". Má účet aj na FB aj na YouTube ale myslím že skôr preferuje tik tok na zdieľanie svojích príspevkov. Robí aj živé vysielania kde ti priamo vie odpovedať na jednu tvoju otázku napríklad. Inak robí aj osobné výklady ak jej napíšeš ale netuším presne za akú sumu. Ja som bola na jednom z jej live vysielaní na tik toku minulý rok v apríli sa mi zdá. Pošleš jej tam nejaký darček za pár drobných a môžeš sa opýtať otázku. Ja som sa pýtala o tehotenstvo. Povedala presne že teraz hneď to nebude lebo mám mentálne ťažké obdobie, čo bola pravda, ale že budem na 100% tehotná tak za rok, že do dvoch rokov aj s pôrodom. Samozrejme som tomu neverila, mám taký nepravidelný cyklus že až. No a už je marec a ja som pred týždňom zistila že som tehotná. Ale to je len to čo som sa ja pýtala.
Napríklad ešte skôr než som stretla svojho snúbenca sa jej ozvala moja mama a ona si dala urobiť taký väčší výklad a pýtala sa aj na mňa. Nahrala si to čo jej ta veštica hovorila a pustila mi to. Dala jej otázku že čo ma čaká v láske. Presne jej povedala že do polroka spoznám muža s ktorým už ostanem a že to vyzerá skôr na vianočné obdobie a ešte nejaké iné veci okolo toho vravela. No mne to prišlo nereálne vzhľadom na to v akej životnej fáze som sa nachádzala. A prišiel December a prišiel aj on. Presne ako povedala a aj ako to opísala.
Na tik toku je " Jaruška - Cesty osudu". Má účet aj na FB aj na YouTube ale myslím že skôr preferuje tik tok na zdieľanie svojích príspevkov. Robí aj živé vysielania kde ti priamo vie odpovedať na jednu tvoju otázku napríklad. Inak robí aj osobné výklady ak jej napíšeš ale netuším presne za akú sumu. Ja som bola na jednom z jej live vysielaní na tik toku minulý rok v apríli sa mi zdá. Pošleš jej tam nejaký darček za pár drobných a môžeš sa opýtať otázku. Ja som sa pýtala o tehotenstvo. Povedala presne že teraz hneď to nebude lebo mám mentálne ťažké obdobie, čo bola pravda, ale že budem na 100% tehotná tak za rok, že do dvoch rokov aj s pôrodom. Samozrejme som tomu neverila, mám taký nepravidelný cyklus že až. No a už je marec a ja som pred týždňom zistila že som tehotná. Ale to je len to čo som sa ja pýtala.
Napríklad ešte skôr než som stretla svojho snúbenca sa jej ozvala moja mama a ona si dala urobiť taký väčší výklad a pýtala sa aj na mňa. Nahrala si to čo jej ta veštica hovorila a pustila mi to. Dala jej otázku že čo ma čaká v láske. Presne jej povedala že do polroka spoznám muža s ktorým už ostanem a že to vyzerá skôr na vianočné obdobie a ešte nejaké iné veci okolo toho vravela. No mne to prišlo nereálne vzhľadom na to v akej životnej fáze som sa nachádzala. A prišiel December a prišiel aj on. Presne ako povedala a aj ako to opísala.
@anonym_5e9108 dakujem, nenasla som ju na fb ani ig a tiktok zial nemam
@anonym_autor V Ke je Daniela, ja som s nou bola spokojna. Vzdy povedala daco co sa potvrdilo. Svojho casu som toho pochodila veeelmi vela a ona bola naj ( a to po celom slovensku) Platilo sa u nej tak, ze povedala daj tolko aby ti nechybalo...
@anonym_autor V Ke je Daniela, ja som s nou bola spokojna. Vzdy povedala daco co sa potvrdilo. Svojho casu som toho pochodila veeelmi vela a ona bola naj ( a to po celom slovensku) Platilo sa u nej tak, ze povedala daj tolko aby ti nechybalo...
@anonym_f5ac6d mate nejaky kontakt? Neviete priezvisko prosim?
@anonym_f5ac6d mate nejaky kontakt? Neviete priezvisko prosim?
@anonym_autor 0905 223 115
dlho som u nej nebola, tak neviem ci je cislo aktualne. Niekedy mala kancelariu na hlavnej ako je pivaren Hostinec
@anonym_45a002 pekná blbost , a boh ju ako posiela poštou alebo telegramom
boh neexistuje proste
Veštiareň u Verony.. odporučam .. zatial vzdy len pravdu povedala, ale nechápem ako je to možné
Osobne vyklady robi online (teda posle Ti vyklad online, bud ako video alebo pisany text) ceska Zuzana - na instagrame posobi ako "Zuzu_Tarot". Nema web stranku, presne co a ako ma uvedene tam. Plati sa ale ovela viac, ako 20 EUR.
Napíš mi tvoje meno a mesto odkiaľ si a ja ti za 20 vyveštím všetko, čo o tebe zistím na socialnych sieťach, katastri, googly atď. Aj u nás bola jedna taká overená. Vedela veci, ktoré nemala odkiaľ vedieť. Napríklad tetovania na intimnych miestach, znamienka, chybajuce zuby atď. Všetko vedela od vnučky, ktorá spávala s partnermi jej klientiek a tie posielali kamošky, odporúčali lebo vedela veci, čo nemala odkial vedieť. Mladá radodajka vydierala chlapov a tí posielali ženy k jej babke, tie celé ohúrené posielali kamošky. Rodinný biznis level expert.
Ja som skúsila zo srandy 2 veštice. Jednu kamoška vychválila do nebies. Všetko jej sadlo aj minulosť, aj pritomnost a isto sadne aj buducnost. Žili v rovnakom meste, ja som byvala 100 km od nich, také bludy mi nakecala, netrafila nič, ani len domáce zviera 🤣🤣. Ďalšej som zaplatila tu na MK, pýtala 20€ a netrafila tiež nič.
Keď sa raz za mesiac veľmi nudím, tak si pustím to veštenie v telke a smejem sa na tom, aki su niektori ludia hlupi a začo dokazu zaplatit.

@anonym_autor v ktorom meste?