icon

Skúsenosti so šamanizmom

31. dec 2025

Ahojte, má tu niekto osobnú skúsenosť , alebo s blízkymi, so šamanom na území SR, CZ alebo v zahraničí? Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
buminka555
1. jan 2026
@pr85

@anonym_4bd07a vygoogli si aj pedofil a učiteľ/ trener a uvidíš, že existujú aj pedofilni učitelia/ tréneri.

@pr85
Neviem ako si ma pochopil (a)
Ale stále ti nerozumiem
Skús konkretizovať, lebo neviem kam " presne " mieriš

pr85
1. jan 2026
@buminka555

@pr85
Neviem ako si ma pochopil (a)
Ale stále ti nerozumiem
Skús konkretizovať, lebo neviem kam " presne " mieriš

@buminka555 to je len reakcia na to, že kňazi sú pedofili. Áno, nepopieram, ze aj takí existujú, ale nechápem takéto pausalizovanie, že každý kňaz je pedofil. To by sme mohli povedať o učiteľoch, tréneroch, atď.

buminka555
1. jan 2026
@pr85

@buminka555 to je len reakcia na to, že kňazi sú pedofili. Áno, nepopieram, ze aj takí existujú, ale nechápem takéto pausalizovanie, že každý kňaz je pedofil. To by sme mohli povedať o učiteľoch, tréneroch, atď.

@pr85
Neviem kde sa stala chyba, buď nerozumiem ja kam mieriš , alebo nerozumieš ty kam mierim ja

anonym_dfc078
Autor odpoveď zmazal
anonym_dfc078
1. jan 2026
@buminka555

@pr85
Neviem kde sa stala chyba, buď nerozumiem ja kam mieriš , alebo nerozumieš ty kam mierim ja

@buminka555 @pr85 to nepisala buminka ale anonym o tych pedofiloch

anonym_dfc078
1. jan 2026
@buminka555

@pr85

@buminka555 pr85 sa pomylil, myslel si ze to ty si pisala o tych knazoch

buminka555
1. jan 2026
@anonym_dfc078

@buminka555 pr85 sa pomylil, myslel si ze to ty si pisala o tych knazoch

@anonym_dfc078
Nevadí , v pohode
Každému sa môže stať že sa zmýli

anonym_4bd07a
1. jan 2026
@pr85

@anonym_4bd07a vygoogli si aj pedofil a učiteľ/ trener a uvidíš, že existujú aj pedofilni učitelia/ tréneri.

@pr85 nemusím googlit, pedofil môže byť ktokolvek, len ty si napísal nepoznám žiadneho kňaza pedofila a vyznelo to, ako keby keď nepoznám, tak neexistuje

pr85
1. jan 2026
@anonym_4bd07a

@pr85 nemusím googlit, pedofil môže byť ktokolvek, len ty si napísal nepoznám žiadneho kňaza pedofila a vyznelo to, ako keby keď nepoznám, tak neexistuje

@anonym_4bd07a Tak osobne nepoznám žiadneho pedofili (hocijakého zamestnania). Napísal som len toto, nie, že pedofili neexistujú.

anonym_447c17
6. jan 2026

@anonym_autor so šamanizmom síce skúsenosti nemám, ale v ezoterike je veľa podvodníkov... Čo sa týka tých príspevkov, že je to satanizmus to by som nebrala vážne. Minule som čítala bizarný článok, kde písali, že aj obímanie stromov je satanizmu.... Skôr by som si niekoho takého zohnala z dôveryhodných zdrojov, aby ťa neoklamal o peniaze...

Strana
z2