Strašidelný príbeh: Je vyvolávanie duchov nebezpečné?
Niekoľko detí na strednej škole zo srandy vyvolali ducha Boženy Nemcovej a do roka sa všetky obesili. Hovorila mi to jedna učiteľka zo strednej, že to boli žiaci z jej triedy. Táto osoba na takéto veci neverí, ale ona tie deti poznala a priznala, že mierne prestala myslieť racionálne. Čo si o tomto myslíte.
@anonym_autor Hej, hej. Všetci sme čítali príbeh 30 obesených študentov. Nemcová je týmto známa. Bacha na to!
@abbey1 ja na vyvolávanie duchov nie som. Už som z toho vyrástla...
Normálne mala husinu keď mi to rozprávala tak ma to zaujalo.
Poznala som jednu triedu sš, kde sa obesili 2-3 ľudia. Zistila sa potom obrovská šikana…
Myslím si o tom to, že dospelí by nemali žiť v ilúziách ale v realite, mať svoje sny, fantázie a učiť sa rýchle rozpoznanie ilúzie,aby sme vedeli to učiť aj deti
ano, vyvolavanie duchov je nebezpecne, netreba sa s tym zahravat.
@anonym_autor
Vyvolávanie duchov je kurva nebezpečné!!!!!
@anonym_autor Vôbec by ma to neprekvapilo, ak by bol daný príbeh pravdivý. Vyvolávali ducha Nemcovej, ale koho skutočne privolali boli zli duchovia, padli démoni.
nic take sa nikdy nestalo
Nebezpečnejšia je už len tupost niektorých ľudí.
Je to velmi nebezpečne a nič nezvyčajne, ked sa dostaneš pod priamy vplyv zlych sil, že budu na teba pôsobit negativne.. Z toho čo som čitala, ludia po tejto skusenosti vela x skončili v blazninci, alebo aj samovraždou. Čo čakaš od diabla, bude ta chciet len zničit..alebo maš tažke depresie, rozmyšlaš nad smrtou, pripadne problemy s duševnym zdravím
Ak sa to stalo, verim tomu uplne
Či sa konkretne toto stalo v tej triede neviem, moja spolužiačka sa tomu venovala so sesternicou, počula kroky na povale, namiesto, aby s tym prestala, nahovarala dalšich spolužiakov na to
Či sa konkretne toto stalo v tej triede neviem, moja spolužiačka sa tomu venovala so sesternicou, počula kroky na povale, namiesto, aby s tym prestala, nahovarala dalšich spolužiakov na to
@karolinakr a ako dopadla??
@karolinakr a ako dopadla??
@anonym_39da91 mne konkretne sa na depresie nestažovala, ale začala brat drogy nenapadne v 13, či to nemalo súvis, nejake tabletky...pokial to neodvola, bude ju to strašit na veky, to maš ako nejaky dom, kde sa presuvaju veci same
To vôbec nepočuvam take reči, že to neexistuje, nech to nikto nerobi za žiadnu cenu, lebo si privola nešťastie
nad tym ani neuvažovať !

@anonym_autor Hej, hej. Všetci sme čítali príbeh 30 obesených študentov. Nemcová je týmto známa. Bacha na to!