Symbolika pierok: Znamenie od anjelov alebo nebežná náhoda?
Dobry den, je tu niekto kto ma skusenost s nachadzanim pierok ako symbolom napr od anjela? Viem niekomu to moze prist smiesne a ani ja som neverila, ale par dni som o tom citala a zapamatalasi to a v duchu si povedala ze ak to funguje, prosim nech sa mi to stane a najdem pierko. Mne totizto tento mesiac zomrel ocko. Dnes som prisla doma na wc a na zemi bolo pierko. Bolo hnedo bielej farby. Az ma zamrazilo a zelam si aby mi naozaj on poslal taketo znamenie. Co si myslite? Prosim nebudte zlí, velmi to bolí, otec zomrel za velmi zlych okolnosti a toto jedine mi dava ako taku nadej ze je mu dobre a presiel na druhu stranu a raz sa naozaj stretneme.
Dakujem za precitanie a za kazdy komentar
@anonym_autor
uprimnu sustrast.
Mas pravo verit comu len chces.
ziadne znamenia-sorry..pierko tam niekto dovliekol v obleceni z vonka alebo z periny etc... len tym,ze si precitlivela si to teraz vsimas.. keby ti nik nezomral ani ho nezaregistrujes
Mne ked zomrela mama, taka burka bola, ze vsetky muskaty z balkona na zem popadali. Nikdy predtym ani potom sa to nestalo. Ked mi zomrel otec, zakvitol mi kvet v dcerinej izbe, mala som ho 6-7 rokov a nikdy dovtedy nekvitol. My sme sa boli s otcom rozlucit v nemocnici, ale dcerka bola mala, ona nebola. A ked ten kvet odkvitol, odkvitol cely kvet, splaslli mu vsetky listy. Nie som veriaca, ale tiez som to takto potrebovala vnimat, ako nieco, co sa nestalo nahodne. Strata rodicov je velka bolest, cokolvek ti pomoze sa s tou stratou zmierit, to je dobra cesta. Strata ta urobi vnimavejsou a citlivejsou, akoby si zrazu rozne odtienky zivota vazis, lebo zivot je tak strasne krehky. Nepreboli to rychlo, ale casom sa ta bolest zmensi, spomenies si skor na dobre veci. Aj tak sa ale vie pripomenut to, ako velmi ti rodicia chybaju, ak ste mali dobre vztahy, aj pri vlastnych detoch. Ze by si si zelalaa, aby tu boli dlhsie, aby mali radost z vnucat, ale aj vnucata aby mali moznost spoznat ich... Prajem vela sily.
Keď mi zomrel starký, spadol mi obraz zo steny, ktorý tam visí už teraz 8 rokov. Nikdy predtým ani potom sa mi to nestalo
Nevedela som, ze mi zomrela starka a zhruba v tom case, ked ona zomrela, mi cez otvorene okno vletelo velke pierko a letelo rovno ku mne. Moja prva myslienka vtedy smerovala k starkej (mala som 15 rokov a so starkou dohodu, ze mi da vediet ako je na druhom svete). O nejaku hodinu prisli rodicia a povedali, ze starka zomrela. Neverim sice na ziadne cervene snurky, ocikane plienky a podobne nezmysly, ale toto bolo velmi zvlastne.

@anonym_autor nechcem sa ta dotknut, ale na jednej strane chces vediet, co si o tom myslime a na druhej vlastne neprijimas nic ine, ako to, ze to znamenie bolo. Ak teda chces naozaj vediet, co si o tom myslim, napis.