Veríte na kliatby? Začala sa zvláštna zhoda okolností
To, čo sa udialo mne, je asi neuveriteľné, ale žiaľ pravdivé.
Za posledných sedem rokov som mal päť vzťahov. Jeden sa skončil predminulý týždeň, ked som dostal kopačky. Po predchádzajúcich rozchodoch som v hneve povedal niečo v zmysle.."Bodaj by porazilo všetky ženy." Nemyslel som to vážne, povedal som to len zo zlosti, pretože vo vzťahu bol problém. Dnes sú to dva týždne od rozchodu a postupne sa ku mne dostávajú zvláštne správy. Moja exmanželka nechcene otehotnela a dozvedela sa to minulý týždeň. Expartnerka, ktorá tvrdila, že to má ku mne ďaleko a že som za ňou musel väčšinou jazdiť ja, mala teraz v pondelok autonehodu. Ďalšia expartnerka, pri ktorej sa náš vzťah rozpadol kvôli jej kariére, bola dnes prepustená z práce. A práve teraz som dotelefonoval s priateľkou, ktorá to so mnou ukončila, a tesne pred hovorom jej prasklo sklo na mobile.
Neviem, čo si o tom myslieť. Je to len zvláštna zhoda okolností, alebo na tom predsa len niečo je?
@anonym_autor aj MK je prekliaty,Milan je späť
@anonym_autor aj MK je prekliaty,Milan je späť
@anonym_e8f8d9 😂😂😂😂 joj si ma rozosmiala
Nuž...ja som voči tomuto vždy bola skeptická, ale na základe skúseností a udalostí z posledných rokov som pripustila, že na tom niečo môže byť
Skúste si pohľadať skupinu zameranú na to, je nejaká myslím aj tu na koňovi. Tu vás každý len vysmeje ako mňa, keď som tu písala niekedý zmätená ako vy a nevedela či mi šibe alebo naozaj na tom niečo je. Možno kto nezažije neuverí 😄 ale toto aj mne znie ako blbá zhoda náhod
@anonym_autor Netreba sa báť kliatby ako nezvratnej mágie.Ale jedno je isté:Slovo má obrovskú moc. Bol som na veľa kresťanských prednáškach a veľakrát som práve toto počul, že treba dávať pozor na to čo vyslovime.Nemusi byť za tým hneď diabol,ale ako sám vidíš otvára to dvere zlu,nech to nazveme akokoľvek.
Ale aby som ťa poprípade nenudil, dávam príklady z praxe od bývalého kolegu a terajšej kolegyne.Ten kolega viac krát hovoril, že niekomu hovoril niečo také, že aby ho šlaktrafil alebo niečo v tom duchu.Neviem aký vplyv to malo na dotyčnú osobu,ale ten kolega ktorý " preklínal" má stále problémy s krížami,bol aj na operácii,ale stále sa mu to vracia, vyslovene marodi naviac zo všetkých.
Kolegyňa mi hovorila, že sa hnevala so susedom, cítila sa ukrivdená
@anonym_autor Netreba sa báť kliatby ako nezvratnej mágie.Ale jedno je isté:Slovo má obrovskú moc. Bol som na veľa kresťanských prednáškach a veľakrát som práve toto počul, že treba dávať pozor na to čo vyslovime.Nemusi byť za tým hneď diabol,ale ako sám vidíš otvára to dvere zlu,nech to nazveme akokoľvek.
Ale aby som ťa poprípade nenudil, dávam príklady z praxe od bývalého kolegu a terajšej kolegyne.Ten kolega viac krát hovoril, že niekomu hovoril niečo také, že aby ho šlaktrafil alebo niečo v tom duchu.Neviem aký vplyv to malo na dotyčnú osobu,ale ten kolega ktorý " preklínal" má stále problémy s krížami,bol aj na operácii,ale stále sa mu to vracia, vyslovene marodi naviac zo všetkých.
Kolegyňa mi hovorila, že sa hnevala so susedom, cítila sa ukrivdená
@anonym_a27196 ..... pokračovanie: cítila sa ukrivdená.Tak od jedu doma na jeho adresu povedala: bodajs zdochol.Ten sused zakrátko zomrel.
Alebo kamarát išiel z rodičmi niečo pomôcť babke.Nic ťažké.Ale babka stále lamentovala: jáj,stane sa nešťastie,stane sa nešťastie.Aj sa stalo.....babka si zlomila nohu.
Ja si už nepamätám z prednášiek,ako preklinanie druhého pôsobí na toho človeka, čo hovorí negatívne.Ale z reality mám pocit, že sa to obracia proti človeku, ktorý preklínal.
Ja by som sa zriekol tej kliatby napríklad slovami: Zriekam sa tej kliatby a prajem dotyčným osobám,len to najlepšie,nech sa im Alebo niečo také pozitívne.
Ak chceš vyšší level môžeš povedať: Ježiš,zriekam sa týchto mojich negatívnych slov, dávam seba aj tie ženy do tvojich rúk.Prosim ťa pozehnaj ich.
Keďže slová majú moc tak ti prajem dobrú priateľku z ktorou si budeš rozumieť a budete si navzájom oporou.

ano verim na kliatbu, a veru ja tiež dnes nemam svoj den takze nieco asi na tom bude