Veští tu niekto?
Ahojte , veští tu niekto??
Veštenie je zahrávanie sa so Zlým. Určite by som sa tomuto vyhol, lebo Bohu sa to hnusi.
@pr85 Ty sedíš vedľa boha na obláčiku a on Ti hovorí také slová, že sa mu HNUSÍ? Zaujímavé...
Autorka veštenie je odrb na zúflých a hlúpych ľudì, nič viac Ti to nedá, u nejakej vychcanej akurát eŝte aj zaplatíš a nebudeš mať na rožky pre deti do školy...
Ako spieva Lucie: středověk neskončil středověk trvá!
@pr85 Ty sedíš vedľa boha na obláčiku a on Ti hovorí také slová, že sa mu HNUSÍ? Zaujímavé...
Autorka veštenie je odrb na zúflých a hlúpych ľudì, nič viac Ti to nedá, u nejakej vychcanej akurát eŝte aj zaplatíš a nebudeš mať na rožky pre deti do školy...
@enmery pozri si Bibliu a uvidíš - A čo do duše, ktorá by sa obrátila k veštcom, vyvolávajúcim duchov, alebo k vedomcom, aby smilnila idúc za nimi, obrátim svoju tvár proti tej duši a vytnem takého človeka zprostred jeho ľudu. (Levitikus 20:6)
v skupine medzi nebom a zemou tam su baby co sa tomu venuju len asi zadarmo to nebude
@enmery uplne suhlasim, kamaratka tak chodila a chodi po vesticiach nieco vyslo nieco nie a uz tie ceny idu okolo 70e za vyklad
@enmery pozri si Bibliu a uvidíš - A čo do duše, ktorá by sa obrátila k veštcom, vyvolávajúcim duchov, alebo k vedomcom, aby smilnila idúc za nimi, obrátim svoju tvár proti tej duši a vytnem takého človeka zprostred jeho ľudu. (Levitikus 20:6)
@pr85 v biblii su takee veci.... ako to ty mas ty osobne s tym navodpm v biblii ako beztrestne prizabit otroka??
Inak vestim aj ja- zajtra umrie vela ludi hroznou smrtou (vacsinou v Irane)
@pr85 ty si iny fanatik. Nam sa zase hnusi, co boh stvara na Zemi, s chorymi detmi, so Slovenskom, s Ukrajinou, s tyranymi zenami..
@pr85 ty si iny fanatik. Nam sa zase hnusi, co boh stvara na Zemi, s chorymi detmi, so Slovenskom, s Ukrajinou, s tyranymi zenami..
@katkazatka na to majú všetci veriaci jasnú odpoveď “to je dedičný hriech” 🙈🙈
@anonym_autor áno...som tu pre teba... otvor buksu a vyveštim ti , čo budeš chcieť 😆😭
Každý Ti za peniaze vyveští 😂😂.
@anonym_autor Róbert Fico veští každý deň...
@pr85 v biblii su takee veci.... ako to ty mas ty osobne s tym navodpm v biblii ako beztrestne prizabit otroka??
@martinmmartin otroctvo už neexistuje. Ale zaujímavé, že najväčší všetci a magovia sa po posadnutí zlým duchom obracajú na katolíckych kňazov - exorcistov.
@katkazatka ďakujem za urážku. Ja tu na oponentov nenadávam. Čo také Boh stvára? Choré deti - dôsledok hriechov rodičov (napr. alkoholické sa narodí dieťa s fetalnym alkoholovym syndrómom) alebo len Božie rozhodnutie, ktorého príčinu nepoznáme (napr. dieťa dostane nevyliečiteľnú formu rakoviny). Slovensko - to mi musíš vysvetliť, nechápem na čo myslíš. Ukrajina - vojnu vyprovokovali hriesni ľudia, ktorí majú slobodnú vôľu rozhodnúť sa pre zlo. A B*h to respektuje. Týrané ženy - to isté ako v prípade Ukrajiny a ináč existuju útulky pre týrané ženy, kde dostanú útočisko.
Vo všeobecnosti možno povedať, že zlo sa deje preto, lebo ľudia majú od B*ha slobodnú vôľu rozhodnúť sa aj pre hriech (nie sme stvorení ako stroje). Ale za svoje hriechy budú niesť následky v podobe večného odlúčenia od B*ha v pekle.
@katkazatka ďakujem za urážku. Ja tu na oponentov nenadávam. Čo také Boh stvára? Choré deti - dôsledok hriechov rodičov (napr. alkoholické sa narodí dieťa s fetalnym alkoholovym syndrómom) alebo len Božie rozhodnutie, ktorého príčinu nepoznáme (napr. dieťa dostane nevyliečiteľnú formu rakoviny). Slovensko - to mi musíš vysvetliť, nechápem na čo myslíš. Ukrajina - vojnu vyprovokovali hriesni ľudia, ktorí majú slobodnú vôľu rozhodnúť sa pre zlo. A B*h to respektuje. Týrané ženy - to isté ako v prípade Ukrajiny a ináč existuju útulky pre týrané ženy, kde dostanú útočisko.
Vo všeobecnosti možno povedať, že zlo sa deje preto, lebo ľudia majú od B*ha slobodnú vôľu rozhodnúť sa aj pre hriech (nie sme stvorení ako stroje). Ale za svoje hriechy budú niesť následky v podobe večného odlúčenia od B*ha v pekle.
@pr85 alebo len Božie rozhodnutie, ktorého príčinu nepoznáme (napr. dieťa dostane nevyliečiteľnú formu rakoviny).
Ahaaa, tak uz tomu rozumiem.🙂
Boh robi len to dobre. Ludia zle. Dobre to mate vymyslene.😀
@katkazatka Trochu alibisticke zvaľovať nasu ľudskú hlúposť na Boha a byť popri tom na seba pyšný ake sme dokonalé Bozie stvorenia, nad ktoré, už nič vyššie nie je, ani samotný Boh.
@pr85 tu sa nenamahaj, tu Ta len vysmeju. Nech si davaju vestit, co s nimi...Len nam moze byt luto tych dusi. Viem o tom svoje, zazila som, prezila vselico a v zivote by som uz do toho bahna nespadla. Ale ako vravim, tu je to ako perly sviniam.
@katkazatka boh nic nestvara, si sa trochu sekla, nie? A ludia co? Ti su svati, hej? Uz len to, co si napisala, je plne nenavisti, tak sa trocha zamysli, kto je povodcom zla a zlych rozhodnuti.
@pr85 pocuj ja proti tebe nic nemam, nepoznám ta a nejdem ta ani urážať. Tiez nemam o cirkvi a veriacich (fanatických) bohvieaku mienku a neviem, ci ty konkrétne mas nejaku sebareflexiu. No mal by si sa zamyslieť. Sledujem tvoje odpovede uz dlhsie a nemozem sa ubrániť ľútosti tvojej ženy. Si si istý, ze to co robis, nie je zneužívanie?
Mame iba jeden(tvoj) pohľad, ci vymyslený ci nie to je jedno. Ale nemyslím si, ze je správne aby si rozoberal intímny život tvoj a tvojej manželky s cudzími ľuďmi takto do detailov. Písal, ze sa ti hnusí lízať manželkinu vaginu. Z katolickeho pohľadu je ok taketo “ohováranie”? Predsa su to veci, ktoré maju ostat vo vašej spálni, ktoré by si mozno ani tvoja manzelka nepriala rozoberať na diskusnom fóre. Máj prosim nejaku úctu k blížnemu. A mozno by ste mohli vyhľadať aj sexuologa, psychológa ako pár. Tvoja manzelka nie je asexualna. Len ju nepriťahujes a nevies jej dopriať vasen, vzrušenie, orgazmus a rozkoš. Tak sa radsej raz za cas premôže ale to nie je správne a je to forma sexuálneho násilia. Ak svoju manželku naozaj miluješ, mal by si chciet aby bola stastna aj po sexuálnej stránke. A ty miesto toho, aby si googlil ako sa postarať sexuálne o zenu si v každej téme o sexe a sťažuješ sa. Naozaj nad tym popremyslaj.
Skoda je ta, ze manzelka pr85 nevie co ma doma. Keby vedela ako sa mu hnusi jej vagina, a plno inych info co sem popisal odisla by od neho. On bude nadalej vytahovat ich intimny zivot, nechape ze to je nevhodne.
A najlepšie, otazka bola " Veští tu niekto? " a skončili sme pri lizani vaginy manželke pr85...
Normalne mi slzy tečú.... 😀
Ďakujem, už dávno som sa tak dobre nezasmiala
Nabuduce bude otázka - " Robí niekto tarot?"
A odpoveď bude Orál s gumoi
@viestta jedna si tu chce nechat veštit a zasa sme skončili pri pr85
@karolinakr vsimla som si, ze kde sa on zamota, tak povodny problem odchadza do uzadia, on preberie opraty a uz top ideeeeee... Obavam sa, ze ak by sa, nedajboze, zamotal do debaty o medovych rezoch, aj tak to skonci pri jeho sexualnej neschopnosti
Veštenie je zahrávanie sa so Zlým. Určite by som sa tomuto vyhol, lebo Bohu sa to hnusi.
@pr85 ty radšej nepíš nikde komu sa čo hnusí a neodsudzuj ľudí. Sebareflexia ti nič nehovorí však? Ale to, že na MK ohováraš svoju ženu a nútiš ju k praktikám ako cucanie kondómu počas toho ako máš chorobu na pipíku, to je všetko v poriadku. Dávaš sem kadejaké litánia a poučky ako sa správať a čo sa Bohu hnusí a čo nie. Takto ako ty sa katolíci správať nemajú.