icon

Zažili ste niekto paranormálne javy?

dominikaaaaaaaaaa
10. mar 2026

Zdravím.
Len sa chcem spýtať, či ste niekto zažili paranormálne javy?
Ja osobne som sa s nimi stretla.
Naposledy, keď som bola na dovolenke zahraničí, zomrel mi starký. Rodina ma o tom neinformovala, vraj aby mi nepokazili dovolenku.
V noci som sa vybrala ako obvykle späť. Niečo bolo však inak.
V kúte som cítila veľmi intenzívne množstvo energie. A potom...Potom som nejakým spôsobom pochopila, že starký zomrel.
Ráno som volala domov.
Starká mi s plačom nešťastnú udalosť potvrdila.

anonym_adffb1
10. mar 2026

@dominikaaaaaaaaaa ja vídam u rodičov doma na chodbe obrys pána niekedy, no necítim z neho žiadnu zlú energiu. Už som si spravila taký zvyk, keď pridem na návštevu tak pozdravím aj jeho 😄

inom75
10. mar 2026
@anonym_adffb1

@dominikaaaaaaaaaa ja vídam u rodičov doma na chodbe obrys pána niekedy, no necítim z neho žiadnu zlú energiu. Už som si spravila taký zvyk, keď pridem na návštevu tak pozdravím aj jeho 😄

@anonym_adffb1 by som sa pos.ala!!!! 😲😲😲

anonym_0deaa4
10. mar 2026

Niekoľko situácii. Keď som bola dieťa to začalo, videla som svojho starkého kráčať po schodoch -bol 7 rokov po smrti. Pokračovalo u mojej babky, kedy pes štekal neprestajne na jedno miesto (kde sedával predtým dedo), keď mi umrel kamarát, tak v deň jeho pohrebu som bola u kamarátky, najskôr veľký rachot z vedľajšej izby a potom sme obe zreteľne počuli akoby sa k nám približovali kvapky, nepríjemné, až sme začali pišťať. Ďalej v 1.byte - pri nasťahovaní som si na okne všimla detské odtlačky rúk - byt bol pred nasťahovaním 100% vyumývaný a žiadne dieťa tam nežilo, takmer každý večer hluk v kuchyni, akoby hrnce niekto búchal o seba, už som to brala ako bežnú súčasť. 2.byt tam bola neskutočne ťažká energia, ani kvety tam nechceli rásť, dialo sa tam tiež kadečo, ovplyvňovalo to však úplne moje podvedomie aj vedomie (zistila som, keď som sa odsťahovala). A teraz mám už dlhšie pokoj, len u babky mám stále deda 😅🙏

anonym_172f8b
10. mar 2026
@anonym_adffb1

@anonym_adffb1 aj mne sa to stalo raz u nasich.

anonym_58d4ca
10. mar 2026

Keď vzali otca do nemocnice, nechal si doma hodinky. V nemocnici zomrel. Jeho hodinky zastali presne v čase jeho smrti. Keď zomrela mamka, na jej telefóne sa sám od seba spustil budík.

anonym_bc00ba
10. mar 2026

V tú noc keď dedko zomrel sa dcérka z ničoho nič posadila v postieľke a dala dedkovi pá-pá. Potom si ľahla a spala ďalej.
V deň pohrebu sa ešte raz prišiel rozlúčiť, obliekala som na na pohreb a šla do spálne po kabát keď v lustri pukla.žiarovka, zostala iba objímka

hiro
10. mar 2026

Nie. Je to prírodný zákon že sa ukazujú iba ľuďom čo na ne veria. Alebo veria v hocičo nadprirodzené.

anonym_adffb1
10. mar 2026
@hiro

Nie. Je to prírodný zákon že sa ukazujú iba ľuďom čo na ne veria. Alebo veria v hocičo nadprirodzené.

@hiro neverila som na nič a stalo sa 😄

anonym_35ef84
10. mar 2026
@anonym_bc00ba

V tú noc keď dedko zomrel sa dcérka z ničoho nič posadila v postieľke a dala dedkovi pá-pá. Potom si ľahla a spala ďalej.
V deň pohrebu sa ešte raz prišiel rozlúčiť, obliekala som na na pohreb a šla do spálne po kabát keď v lustri pukla.žiarovka, zostala iba objímka

@anonym_bc00ba To, že v lustri pukla žiarovka, znamená, že sa dedko prišiel rozlúčiť? 😅😅😅

anonym_cf15a4
10. mar 2026

@dominikaaaaaaaaaa Áno mne sa stalo a viac krát už ako dieťa

anonym_cf15a4
10. mar 2026

@dominikaaaaaaaaaa Keď mi zomrela veľmi blízka rodina ,nsty nezabudnem nikdy. Spustil sa hrať maleho hrací medvedík v ktorom neboli žiadne baterky. Dokonca sa nie raz pral v práčke. Ráno išla mama na návštevu a v noci už zomrela. A to toho bolo viac.

biba_18
10. mar 2026

stalo sa mi niekoľkokrát. najsilnejšie 2x s mojou starou mamou. raz som sa zobudila na to čo som počula ako vyslovila moje meno. a ráno volali že ju zobrali v noci do nemocnice 😔 a potom raz pri strašnej migréne a cítila som normálne fyzicky taký studený dotyk na čelo a prešlo ma to…
a intuitívne veci častokrát… napr. som si z ničoho nič spomenula na kamaráta že sa mu musím ozvať ako sa má, úplne naliehavý pocit 😔 vysvitlo že je chorý a potom zomrel. to sa mi stalo s dvoma, v rozmedzí pár rokov. alebo keď kamoška čakala bejby - umývala som riad a zrazu som vedela, že bude mať dievča. vtedy ešte neboli mobily, volala som jej na druhý deň na pevnú - že ona ešte nevie, že ešte nebola na ultrazvuk. ale ja som proste vedela, ako keby mi niekto povedal…

anonym_3511cc
10. mar 2026

Jaj,nemam ziadne skusenosti,hoci mozno by aj bolo ale vzdy to racio vyhra.No s duchmi a inymi nemam skusenost.Ale rada si citam,ci pozeram videa na tuto temu.
Tak dajte dalsie pribehy.

anna777115
Včera o 08:47
@hiro

@hiro nie je to o viere, ale o vnímaní energie. Nie všetci rovnako vnimame energie a tiež nemáme, rovnaku citlivost.

anonym_a74df4
Včera o 09:51
@anna777115

@hiro nie je to o viere, ale o vnímaní energie. Nie všetci rovnako vnimame energie a tiež nemáme, rovnaku citlivost.

@anna777115 hlavne male deti citia, vidia divne veci. Kolko je tu pribehov, ked deti vedeli, ze je mama alebo nejaka zena tehotna alebo o tom, ako rozpravali o nejakej osobe, ktoru nemohli stretnut. Ja som na to neverila, ale odkedy mi 2 z 3 deti rozpravaju take zvlastne veci, tak mam cudne pocity aj ja, ze cosi co neviem vnimat, existuje.

Napr. 2,5 rocny mi na prazdnom schodisku vravi "preco ten pan tak na nas pozera?" "Tam, v rohu". Alebo v kuchyni, kde sme len my dvaja a ja som sa pohla jednym smerom: "nechod tam za nim".
Trojrocna niekolkokrat rozpravala o jednom mieste, ktore naozaj na svete existuje a ze co tam robila, ked bola velka (!) (bolo to nieco pri com musela pocitat) a ako to vyzera (mozno pocula nazov toho miesta, ale ako mohla vediet, ako to tam vyzera? Je tam ine podnebie a rastliny ako u nas, urcite to nevidela v telke ani na fotkach).
A ked som skusala najstarsieho matiku, sucet do 100, tak z nej hned vyletel spravny vysledok, ale to bolo fakt nejake vysoke cislo, dajme tomu 73, tak aka je sanca, ze 5 rocne dieta len tak trepne a je to spravne? Ona v tom case nevedela ani 4 plus 3 vyratat.
Ked mala styri a pol, tak prisla ku mne a ako jasny fakt povedala, ze mam v bruchu babatko. Bola som na konci prveho trimestra, nic nebolo vidiet a nikomu sme nic nevraveli.

anonym_a74df4
Včera o 10:00
@anonym_cf15a4

@dominikaaaaaaaaaa Keď mi zomrela veľmi blízka rodina ,nsty nezabudnem nikdy. Spustil sa hrať maleho hrací medvedík v ktorom neboli žiadne baterky. Dokonca sa nie raz pral v práčke. Ráno išla mama na návštevu a v noci už zomrela. A to toho bolo viac.

U nas v rodine niekto zomrel, jeho telefonne cislo dal operator novemu zakaznikovi. A tento clovek sa raz pomylil a omylom na svojom mobile vytukal cislo manzelky zosnuleho a zavolal jej. Si vies predstavit ten sok, ked par mesiacov po pohrebe este nemas manzelove cislo vymazane a zrazu ti zvoni mobil a na displeji jeho meno?! Tak ked rozklepana zdvihla, ten na druhej strane zistil, ze je to omyl a hovor ukoncili. Ale mne stacilo, ked mi to rozpravala, ja som bojko a na taketo nahody a ducharske prihody som citliva.

anna777115
Včera o 10:10
@anonym_a74df4

@anna777115 hlavne male deti citia, vidia divne veci. Kolko je tu pribehov, ked deti vedeli, ze je mama alebo nejaka zena tehotna alebo o tom, ako rozpravali o nejakej osobe, ktoru nemohli stretnut. Ja som na to neverila, ale odkedy mi 2 z 3 deti rozpravaju take zvlastne veci, tak mam cudne pocity aj ja, ze cosi co neviem vnimat, existuje.

Napr. 2,5 rocny mi na prazdnom schodisku vravi "preco ten pan tak na nas pozera?" "Tam, v rohu". Alebo v kuchyni, kde sme len my dvaja a ja som sa pohla jednym smerom: "nechod tam za nim".
Trojrocna niekolkokrat rozpravala o jednom mieste, ktore naozaj na svete existuje a ze co tam robila, ked bola velka (!) (bolo to nieco pri com musela pocitat) a ako to vyzera (mozno pocula nazov toho miesta, ale ako mohla vediet, ako to tam vyzera? Je tam ine podnebie a rastliny ako u nas, urcite to nevidela v telke ani na fotkach).
A ked som skusala najstarsieho matiku, sucet do 100, tak z nej hned vyletel spravny vysledok, ale to bolo fakt nejake vysoke cislo, dajme tomu 73, tak aka je sanca, ze 5 rocne dieta len tak trepne a je to spravne? Ona v tom case nevedela ani 4 plus 3 vyratat.
Ked mala styri a pol, tak prisla ku mne a ako jasny fakt povedala, ze mam v bruchu babatko. Bola som na konci prveho trimestra, nic nebolo vidiet a nikomu sme nic nevraveli.

@anonym_a74df4 ja mám taketo cítenie a citlivosť cely život. Moja dcera mala do štyroch rokov a potom sa to nejako umlčalo. Uvidíme v budúcnosti. Ja to mam po mojej starkej z maminej strany. Moja mamina to nema. Ale aj ocino mal take prejavy ale malo o nich vravel, len keď sa preriekol.

anonym_cf15a4
Včera o 12:08
@anonym_a74df4

U nas v rodine niekto zomrel, jeho telefonne cislo dal operator novemu zakaznikovi. A tento clovek sa raz pomylil a omylom na svojom mobile vytukal cislo manzelky zosnuleho a zavolal jej. Si vies predstavit ten sok, ked par mesiacov po pohrebe este nemas manzelove cislo vymazane a zrazu ti zvoni mobil a na displeji jeho meno?! Tak ked rozklepana zdvihla, ten na druhej strane zistil, ze je to omyl a hovor ukoncili. Ale mne stacilo, ked mi to rozpravala, ja som bojko a na taketo nahody a ducharske prihody som citliva.

@anonym_a74df4 Áno yp sme zažili aj my po rokoch..😀😀

klaridka
Včera o 12:49

Dcéra mala 4 roky, hrala sa v izbe, my sme sa s manželom rozprávali v kuchyni, keď na nás zakričala, že pri nej stojí ujo, nech tam rýchlo ideme... keď sme prišli, vraví, že aha už odchádza tuto cez okno, vidíte ho? O pár minút mi volal tatino, že zomrel môj krstný...

rusalkablack
Včera o 14:23

Moj dedko, mamin otec, ležal v nemocnici a mama mala zaplatený pobyt v Taliansku. Dedko ju presviedčal, nech ide, že sa už cíti lepšie. Mama ležala na pláži a zrazu okolo nej prešiel dedko, jej otec. V tej chvíli práve zomrel...Bolo to v dobe, keď ešte mobil skoro nikto nemal, tak jej nemali dať ako vedieť. Zobrala sa a išla stopom z Talianska na Slovensko a zjavila sa na dedkovom pohrebe.

anonym_cf15a4
Včera o 16:44

Ja ako malá keď som spávala u starkej som videla ako perinu nadvihlo a starká len medzi rečou, že to tá a tá suseda sa prišla rozlúčiť. Raz večer všetci sme boli v kuchyni u starkej a niekto zabuchal silno na dvere. Hneď išli pozrieť a nik tam nebol..onedlho dobehla teta (starkej dcéra)že zomrel niekto im v rodine. Už nepamätám presne.
Keď zomrela jedna stará susedka ja som k nej ako dieťa veľa chodila..Pomáhala som jej a ona mi vždy rozprávala pribehy z mladosti, o vojne o tom ako sa kedysi žilo. Ja som to milovala a vždy sa starká s nimi stretávala aj na páračky sa vtedy chodilo po domoch. Tak keď zomrela tak starkej len tak sám od seba spadol hrnček čo mala na stene zavesený na klinčeku. Klinček sa neotrhol len ten džánik spadol a vôbec sa nerozbil. Veľmi som sa preľakla. A ráno nám prišli povedať, že tá suseda zomrela. Ka som stále rada od mala počúvala aj čítala také ducharčiny.