icon

Zlo: Súhlasíte so zlom ako konceptom?

Včera o 19:47
Zlo: Súhlasíte so zlom ako konceptom?
anonym_90da87
Včera o 19:52

Zlo je vsade aj podpora ist na interupciu je zlo,aj pisanym textom.Myslienkami,slovami,skutkami hresime a pachame zlo.Preto musi ludstvo padnut na kolena,zacat si pomahat navzajom nezistne a prosit o odpustenie.Bohuzial ono nas to caka,zijeme horsiu dobu ako v Sodome.Tiez sa ludia zabavali,stavali,brali sa,uzivali az do bodu znicenia.To iste nas caka,ludia,co maju byt tu na zemi a zacnu odznova preziju vsetko a zacnu tam kde oni budu chciet.A zacneme dalsie kolo.

anonym_0d5baa
Včera o 20:11

A ja si zas myslím, že chcú nám nahovoriť ako ľudia sú zlí ale pritom stačí mať oči otvorené a toľko dobrého čo je v ľuďoch...

martinmmartin
Včera o 20:27
@anonym_90da87

Zlo je vsade aj podpora ist na interupciu je zlo,aj pisanym textom.Myslienkami,slovami,skutkami hresime a pachame zlo.Preto musi ludstvo padnut na kolena,zacat si pomahat navzajom nezistne a prosit o odpustenie.Bohuzial ono nas to caka,zijeme horsiu dobu ako v Sodome.Tiez sa ludia zabavali,stavali,brali sa,uzivali az do bodu znicenia.To iste nas caka,ludia,co maju byt tu na zemi a zacnu odznova preziju vsetko a zacnu tam kde oni budu chciet.A zacneme dalsie kolo.

@anonym_90da87 A co ak Boh interupcie chce ak ich vymyslel?

pr85
Dnes o 01:48
@martinmmartin

@anonym_90da87 A co ak Boh interupcie chce ak ich vymyslel?

@martinmmartin Boh interrupcie určite nevymyslel. Vymysleli ich hriesni ľudia na to, aby sa zbavili následkov svojich triednych činov.

anonym_1617ac
Dnes o 05:14
@anonym_90da87

@anonym_90da87 podpora na interupciu nie je zlo.. je to len výmysel ludí, lebo potom aj umele oplodnenie by muselo byt zlo, a vsetko okolo toho... ja si myslim, že zlo šíria hlave tí, ktorí sa nevedia prispôsobiť k životu a maju len svoju mysel .. zlo je aj to, keď ti vylezú nohy z kostola a už máš pociť niekoho ohováť, zlo je aj to, keď sa rano ideš do kostola pomodliť a poobede vyplieskaš svoju manželku... zlo je aj to, keď si nectiš svojich rodicov, ked si hriesny a robiš si chute na ineho človeka než je tvoja manželka...
Zlo je to , ked ta nejaky kkt 50 rocny si vyhliadne a v lese ta znasilni a ty otehotnieš ako 16 ročná ... ale nie je zlo to, ak sa ta žena to dievča rozhodne isť na na POTRAT .. prrtože by nedokazala milovať niečo, a už vpbec vytrpieť si bolest za niekoho koho bude nenavidiet... preto by išla na interupciu ...
Raz som citala bola to silno veriaca zena, prosla o dieťa, doktori jej nakazali kyret odmietla, že to nechá na prirodzené ... skoro umrela .. a k comu je to dobre ? Pretože mala vymytý nozog ... tak

anonym_90da87
Dnes o 05:23
@pr85

@martinmmartin Boh interrupcie určite nevymyslel. Vymysleli ich hriesni ľudia na to, aby sa zbavili následkov svojich triednych činov.

@pr85 som citala kedy si pribeh gynekologa,co robil interupcie ako na beziacom pase,dostal infarkt,ocitol sa na druhej strane a tam mu to bolo vsetko vysvetlene.Odvtedy bojuje proti interupciam.Kto nezazil,nepochopi.Ani ja som to nezazila,ale chcela by som veru.Tolko otazok by bolo,a mozno ani nie,vedela by som hned odpovede na ne.

dadis
Dnes o 05:57

@anonym_autorja tomu rozdeleniu neverim..

bloger
Dnes o 06:27

@anonym_autor Podľa mňa sa to nedá vyjadriť žiadným grafom. Zlo jednoznačne vo svete je. Vidíme to všetci. Ja si ale myslím, že je aj veľa dobra. Len nemá takú reklamu ako to zlo.

zunaf
Dnes o 07:31

Tak nie nadarmo sa vraví, že aby zvíťazilo zlo, stačí, aby dobrí ľudia boli ticho. Určite nie je prevaha "zlých" ľudí, ale je veľká masa tých, ktorí nerobia nič a tým dávajú priestor zlu. Alebo relativizujú očividné zlo.
@anonym_90da87 myslíš, že keď Ježiš kázal šíriť jeho slovo, kázal to robiť ako moralizujúci anonym na fóre? Nikto nie je za podporu interrupcie. Len za podporu slobodnej voľby.
Inak moja konšpiračná teória je, že @pr85 je platený Modrým koníkom a jeho homeoffice je vlastne rozdúchavanie diskusií na fóre 😂 Lebo ja si reálne neviem predstaviť muža, ktorý má doma two under two, aby mal toľko času na vypisovanie na mamičkovské fórum a s takými detailmi o súkromnom živote.

martinmmartin
Dnes o 08:57
@anonym_90da87

@pr85 som citala kedy si pribeh gynekologa,co robil interupcie ako na beziacom pase,dostal infarkt,ocitol sa na druhej strane a tam mu to bolo vsetko vysvetlene.Odvtedy bojuje proti interupciam.Kto nezazil,nepochopi.Ani ja som to nezazila,ale chcela by som veru.Tolko otazok by bolo,a mozno ani nie,vedela by som hned odpovede na ne.

@anonym_90da87 Ako si si overovala ze to nieje vymyslens blbost? To ze citas nieco co to zrovna sadne do kramu este neznamena ze si to niekto nevymyslel

anonym_90da87
Dnes o 11:18
@martinmmartin

@anonym_90da87 Ako si si overovala ze to nieje vymyslens blbost? To ze citas nieco co to zrovna sadne do kramu este neznamena ze si to niekto nevymyslel

@martinmmartin je to presne o tom,kto to zazil vie,a veri.

zunaf
Dnes o 11:32
@anonym_90da87

@anonym_90da87 Veda už dokázala, že tie "stretnutia" počas kómy, klinickej smrti sú nervové aktivity mozgu. Niečo ako sny, ale intenzívnejšie. Takže je možné, že ľudia majú v týchto situáciách duchovné zážitky, ale nie je to nič nadprirodzené.

anonym_a20a18
Dnes o 12:24
@zunaf

@anonym_90da87 Veda už dokázala, že tie "stretnutia" počas kómy, klinickej smrti sú nervové aktivity mozgu. Niečo ako sny, ale intenzívnejšie. Takže je možné, že ľudia majú v týchto situáciách duchovné zážitky, ale nie je to nič nadprirodzené.

@zunaf presne, len aktivita mozgu nič viac.

martinmmartin
Dnes o 13:16
@anonym_90da87

@anonym_90da87 vediet a verit su praveze uplne protiklady ale veriaci to nikdy nedokazu akceptovat. Je to ich kliatba a pozehnanie zaroven