Zvuky z hrobu na Spiši: Čo si o tom myslíte?
Čo si myslíte o tom,že bolo počuť búchanie aj hlas na cintoríne? Vraj aj policajti to počuli.Telo ide na pitvu,aj keď vyzeralo nepohnuté.Ale keď bol pochovaný pred 18 dňami, nemalo by byť už telo v rozklade? Len tak uvažujem.
To si kde čítala? Štandardne medzi úmrtím a pohrebom uplynú minimálne 3 dni, počas ktorých je telo v chlade, čiže nie je veľká šanca na obnovenie telového obehu.
Kokos,to kedy bolo???
A kde bol tento "ozajstný príbeh" ? V časopise Bosorka? 😀
@anonym_a2b579 https://www1.pluska.sk/spravy/aktualne-hroza-v-...
To si kde čítala? Štandardne medzi úmrtím a pohrebom uplynú minimálne 3 dni, počas ktorých je telo v chlade, čiže nie je veľká šanca na obnovenie telového obehu.
@anonym_d501e0 https://www1.pluska.sk/spravy/aktualne-hroza-v-...
Kokos,to kedy bolo???
@anonym_f682c2 https://www1.pluska.sk/spravy/aktualne-hroza-v-...
No už chápem, to bolo na horora.
No jasne, nechcem tu krivdiť istej "menšine", ale už sme od nich počuli príbehy typu Ježiš sa zjavil na rúre a omietkový démon, kde sa menil na horora 😀 Nakoniec sa ukáže akurát tak to že zase nič. V takej rakve pod zemou sa totiž aj živý človek zadusí po pár minútach a zaspí na veky, nieto že by tam ešte 18 dní vyklopkával. A ako by ho počuli? Cez tie 2 metre zeminy? Ale evidentne má z toho niekto tu senzáciu, pluska má o čom písať a ich čitateľský plebs je v napatí. Všetci sú spokojní. 🙂
No jasne, nechcem tu krivdiť istej "menšine", ale už sme od nich počuli príbehy typu Ježiš sa zjavil na rúre a omietkový démon, kde sa menil na horora 😀 Nakoniec sa ukáže akurát tak to že zase nič. V takej rakve pod zemou sa totiž aj živý človek zadusí po pár minútach a zaspí na veky, nieto že by tam ešte 18 dní vyklopkával. A ako by ho počuli? Cez tie 2 metre zeminy? Ale evidentne má z toho niekto tu senzáciu, pluska má o čom písať a ich čitateľský plebs je v napatí. Všetci sú spokojní. 🙂
@anonym_a2b579 tak potvrdili to aj policajti aj si tie zvuky nahrali
@anonym_a2b579 tak potvrdili to aj policajti aj si tie zvuky nahrali
@dada2703 a nahrávku si počula? Bola niekde zverejnená?
@anonym_a2b579 Veď toto.,že už aj Ježiš sa im na dvierkach od sporáka kedysi ''zjavil'' a celá osada sa tam chodila modliť.😁 Len ma zaujalo to,že aj policajti to počuli.
@anonym_d501e0 zaistili nahrávku ako dokazovy materiál.
@dada2703 ja sa pýtam, či si počula tu nahrávku?
@anonym_d501e0 este raz ked je niečo zaistené ako dokazovy materiál u polície tak to nieje pre verejnosť 🫣🤣
@dada2703 a ty si počula tie zvuky?
@anonym_d501e0 ty si mimo?píšem co je v článku, ze to počuli policajti ,nahrali to a zaistili. Chod sa vyspať
@dada2703 ale ešte raz, ty veríš všetkému, čo sa napíše v médiách? To vážne teraz? A ešte to majú od našich spoluobčanov?
@dada2703 ale ešte raz, ty veríš všetkému, čo sa napíše v médiách? To vážne teraz? A ešte to majú od našich spoluobčanov?
@anonym_d501e0 este raz môžeš mi ukázať kde píšem, ze verím alebo niečo podobné? Pokiaľ viem iba som odpovedala na otázku co je písané v článku.
@anonym_d501e0 este raz ked je niečo zaistené ako dokazovy materiál u polície tak to nieje pre verejnosť 🫣🤣
@dada2703 To že je v novinách, podotýkam BULVÁRNYCH napísane, že policajti niečo počuli, neznamená že to naozaj tak bolo. Mohli tam kľudne napísať aj to, že počuli Mozartovu hudbu 🙂 . A že zaistili nahrávku OK, a čo dalej. Ak treba búdu musieť aj tak vykonať exhumáciu hrobu a tam sa ukáže veľmi rýchlo pravda. Ale takto tu má zase niekto záhadu, nad ktorou môže mudrovať, že 😀
Viaceré médiá to píšu. Aj tu: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/1027427-mrazi...
Viaceré médiá to píšu. Aj tu: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/1027427-mrazi...
@ewellina vieš koľko neprávd a výmyslov sa svojho času aj o mne popísalo v médiách? Lebo senzácia? A napokon nič z toho nebola pravda? Naštastie ja som konfrontovala jedného bulvárneho novinára. Samozrejme, že jeho stanovisko bolo také, že neklamal, len musel urobiť reportáž tak, aby zaujala.
@anonym_a2b579 Nie, iba treba sledovať aktuálne dianie. Inak, istí občania sa zas zviditeľňujú.
Pane bože.😂 Možno ti patologovia len meškajú na pitvu a nebožtík sa nevie dočkať, tak sa hlási o slovo. Alebo je možno z toho frustrovaný, tak sa hnevá 😂😂
@dada2703 To že je v novinách, podotýkam BULVÁRNYCH napísane, že policajti niečo počuli, neznamená že to naozaj tak bolo. Mohli tam kľudne napísať aj to, že počuli Mozartovu hudbu 🙂 . A že zaistili nahrávku OK, a čo dalej. Ak treba búdu musieť aj tak vykonať exhumáciu hrobu a tam sa ukáže veľmi rýchlo pravda. Ale takto tu má zase niekto záhadu, nad ktorou môže mudrovať, že 😀
@anonym_a2b579 jezisi ty si mimo naozaj. Ja niekde píšem, ze to je pravda? Sa zobud ! Len opakujem co napísali pre tych ,ktorí to nevideli. Viac na teba nereagujem lebo jediný kto ma potrebu mudrovat a vypisovať si ty. Dovi dopo
@anonym_d501e0 ale ona ti nikde.nepise, ze tomu veri. Len hovori, co je pisane v novinach.
Ty sa spamataj dievčinka. Tu mudruješ na základe nejakého bulvárneho článku. Ja ti tu aspoň vysvetlujem na základe FAKTOV, že je to celé blbosť. Bodka.
Pocut klopanie spod dvoch metrov zeminy je takmer nemozne (teoreticky to ale mohlo byt buchanie, ktore oslabene vzdialenostou a hrubkou dreva truhly znelo ako vzdialene kopanie.).
V truhle je obmedzeny objem vzduchu. Vydycha sa velmi rychlo. Do par hodin tam ma tolko oxidu uhliciteho, ze uspi sam seba naveky.
Cca 2 tyzdne bez vody prezit je takmer nemozne.
Dalo by sa to prezit, ak by bol tie 2 tyzdne v takej kome, ze mal uplne spomaleny srdecny tep. Takze ho nielen nezaregistrovali pristroje, ale spomalilo to aj telesne procesy. Takze dychal pomalicky, telo islo v obmedzenom rezime. Preto nemuselo dojst k umrtiu na dehydrataciu, ani vydychany kyslik, ani neodumrel mozog.
Taketo spomalenie procesov sa pouziva pri lieceni vaznych poraneni (akurat sa vyuziva podchladenie).
Teoreticky by ma presvedcila dotrhana vystelka truhly. Co by bola prirodzena reakcia, ked sa niekto chce dostat “von” (ak mas silu buchat tak, ze to pocut, mas silu aj sklbat).
Zmodrane telo moze byt aj v procese rozkladu. Za istych podmienok moze byt tento proces spomaleny. Telo sa dokonca moze za spravnych podmienok samo zabazalmovat/mumifikovat.
Zatial by som z toho nerobila horrorove zavery.
@anonym_d501e0 ale ona ti nikde.nepise, ze tomu veri. Len hovori, co je pisane v novinach.
@anonym_7934af to nevysvetlis ..drogy su špatné 🤣

@anonym_autor vraj bolo iba zmodrane. Nechápem