icon

Bojím sa duchov

23. sep 2025

Večer nemôžem kolo tomu spať. Stále chodím pozerať do chodby či tam niečo nieje. Musím mať zažnuté. Lenže aj tak sa mi zle spí. Máte to podobne? Nemala som žiadny zážitok ale aj tak sa bojím.

Strana
z2
ika02
23. sep 2025

Ahoj, koľko máš rokov? Ja som to mala cca do 20-tky. Potom som z toho "vyrástla". Hlavne nepozeraj večer strašidelné filmy a zamestnaj si hlavu niečim iným.

martinmmartin
23. sep 2025

@anonym_autor A taky duch co si moze volne lietat po celom svete bude zrovna u teba na chodbe travit cele noci....

ivanakal
23. sep 2025

Ja som toto robila ked som bola pubertacka. Vsetko som musela skontrolovat. Teraz mam niekedy "blby pocit", vtedy nemozem zaspat, ale to je malo kedy.

denkabemommy
23. sep 2025

Ako mi moja babka vždy hovorila “živých sa boj, mŕtvi ti už neublížia”. To čo sa kedysi považovalo za posadnutie, dnes ma vysvetlenie v podobe psychiatrických ochorení.

rybka1987
23. sep 2025

@anonym_autor odkedy som matka, tak dufam, ze tie divne zvuky v noci su duch a nie moje dieta 😀

anonym_5efbcf
23. sep 2025
@denkabemommy

Ako mi moja babka vždy hovorila “živých sa boj, mŕtvi ti už neublížia”. To čo sa kedysi považovalo za posadnutie, dnes ma vysvetlenie v podobe psychiatrických ochorení.

@denkabemommy Kebyže robíš v starej nemocnici ako ja inak by si hovorila....

anonym_ee1d3b
23. sep 2025

@anonym_autor Radšej si pusti nejaký dobrý film pred spaním a nenamýšľaj si kktiny lebo ozaj bude strašiť ale tebe v hlave 🧏‍♀️🤷‍♀️

marcellka32
23. sep 2025
@anonym_5efbcf

@anonym_5efbcf čo sa tam deje ? Napíš

evcagabi
23. sep 2025
@marcellka32

@anonym_5efbcf čo sa tam deje ? Napíš

@marcellka32 to aj mna zaujima 😁

denkabemommy
23. sep 2025
@anonym_5efbcf

@anonym_5efbcf toto ma zaujíma tiež 🤔. Mám svoje zážitky ale nikdy mi nič neublížilo.

goodidea
23. sep 2025

@anonym_autor neboj keď skončí energopomoc budeš sa báť svetla

ciernysokol
23. sep 2025
@martinmmartin

@anonym_autor A taky duch co si moze volne lietat po celom svete bude zrovna u teba na chodbe travit cele noci....

@martinmmartin nikdy nevies, mozno ma na to dovod.

vladuska20
23. sep 2025
@anonym_5efbcf

@anonym_5efbcf veru v takej nemocnici musia byt ine zazitky.Ja som tak bola s malym kedy si davno,ale miesto nemali v izbe,ale pre mamicky urobili miestnost na spanie uplne az v pivnicnych priestoroch.A jak som sa sprchovala,vkuse som pocula hlasy ako z radia,alebo ze niekto prisiel tak stale sa vypytovala :je tam niekto?Neskor som sa dozvedela,ze ta cast bola byvala pitvaren.Boh vie,co som pocula vlastne.

maja22
23. sep 2025
@denkabemommy

@denkabemommy Nie vsetko.

enmery
23. sep 2025

Duchovia neexistujú. 😄 Je to výmysel ľudskej mysle. A ako napísal chlap vyššie...zo všetkých destinácií, kde môže slobodne byť, si vyberie Tvoju chodbu🤓 išla by si ako milionára za pás do automobilky každý deň alebo na Kanárske ostravy?Asi tak.

anonym_5585e2
23. sep 2025
@enmery

Duchovia neexistujú. 😄 Je to výmysel ľudskej mysle. A ako napísal chlap vyššie...zo všetkých destinácií, kde môže slobodne byť, si vyberie Tvoju chodbu🤓 išla by si ako milionára za pás do automobilky každý deň alebo na Kanárske ostravy?Asi tak.

@enmery duchovia mŕtvych neexistujú

duchovia, padlý anjeli existujú, ale nemôžeme ich fyzicky vidieť, keďže si už nemôžu zobrať hmotné telá ako robili pred potopou

enmery
23. sep 2025
@anonym_5585e2

@enmery duchovia mŕtvych neexistujú

duchovia, padlý anjeli existujú, ale nemôžeme ich fyzicky vidieť, keďže si už nemôžu zobrať hmotné telá ako robili pred potopou

@anonym_5585e2 😂

martinmmartin
23. sep 2025
@ciernysokol

@martinmmartin nikdy nevies, mozno ma na to dovod.

@ciernysokol Tak ked bude duch co moze volne lietat po svete cucat v chodbe a trepat rukavom od kabatu cele noci tak to je duch nejakeho dementa a ten nikomu neublizi , maximalne ti bude trepat rukavom od kabatu

vladuska20
23. sep 2025
@martinmmartin

@ciernysokol Tak ked bude duch co moze volne lietat po svete cucat v chodbe a trepat rukavom od kabatu cele noci tak to je duch nejakeho dementa a ten nikomu neublizi , maximalne ti bude trepat rukavom od kabatu

@martinmmartin alebo hadzat do teba noze z kuchynskej linky a ty sa budes modlit,aby sa netrafil.No asi by som s takeho domu utekala rychlostou blesku.Alebo mozno by som povedala,to sa mi sniva,to nie je mozne,duchovia a ine entity neexistuju.

autor
23. sep 2025

Myslíte si, že duchovia neexistujú ? A čo všetky tie príbehy čo sú podľa skutočných udalostí.

enmery
23. sep 2025
@anonym_autor

Myslíte si, že duchovia neexistujú ? A čo všetky tie príbehy čo sú podľa skutočných udalostí.

@anonym_autor 🤦‍♀️

bielasovicka
23. sep 2025

Vidím ze tu podaktorí pozeráte veľa hororov👻😮

anonym_321d54
23. sep 2025

A ja na “duchov” a podobne entity verim 🤷‍♀️
Ale riadim sa: mrtvi ti neublizia, iba zivi ☺️

ciernysokol
23. sep 2025
@martinmmartin

@martinmmartin alebo nejake mrtve dievca, co zakrutili do kabatu a zamurovali do steny 🙂)

anonym_407a0f
23. sep 2025

Ja pozeravam horory a nebojím sa .... Treba si uvedomiť že žiadne strašidlá nie sú.

autor
23. sep 2025

Ja sa desím, že ho uvidím prechádzať v tej tme a za niečo zhodí prípadne zaklope 😔 zomrela by som od strachu

leuska0910
23. sep 2025

U nas doma strasi, ale uz som si zvykla,, kroky po schodoch, buchanie na kybel.. su to len zvuky, ale kebyze "nieco" vidim tak sa po💩💩 na mieste..

rusalkablack
23. sep 2025
@enmery

@enmery Ale existujú.. Tiež som tomu neverila, až keď som mala tú česť.

gabrielkaa
23. sep 2025

Duchovia, resp takzvané entity existujú. Kto neverí nech si zaobstará ouija board a nech sa s tým pohrá… 😀. Ale to už nebude až taká sranda.

anickaaa6aaa
23. sep 2025

V Japonsku je dosť bežný strach až fóbia z duchov (yūrei).. možno máš aj Ty...

Strana
z2