Čo znamenajú opakujúce sa sny o spolužiakovi?
Stale dokola sa mi snivaju sny o spoluziakovi,ktory ma v triede nezanasal a nikdy som sa mu nepacila.Sníva sa mi s nim ,ze sme v triede a sedime vedla seba a je tam medzi nami dost velka chemia.Ten sen sa mi sniva stale dokola ,asi 8 krat tento rok určite.Neviete co to znamena?Neviem si to vysvetlit,ale vzdy v tom sne sa citim s nim velmi dobre.Co to moze znamenat so psychologickeho hladiska?
Praveze vobec na neho nemyslim a nikde nema fotky na socialnych sietiach.
Praveze vobec na neho nemyslim a nikde nema fotky na socialnych sietiach.
@alexis41 ale teda hľadala si ho ? To vysvetľuje prečo sa ti sníva. Mozog pracuje aj v noci. Mne sa dokážu snívať také sprostosti, že by jeden neveril. Vždy to je niečo z posledných dní, a pospája sa to do neuveriteľných blbín.
@alexis41 mas ho "vryteho" v mozgu (v pamati), lebo ta neznasal. Bol to u teba vyrazny negativny vnem a mas ho spojeny s jeho osobou (vzhladom). Sny su obcas nezmyselnymi "kombinaciami" toho, co nas mozog zaznamenal a odpamatal. A o "chemii" sa tiez obcas sniva kazdemu...
Znamená to, že si spala 😄
@alexis41 mne sa opakovane sniva x snov o jednej kamaratke ktora sa mi velmi paci. A sny si chodia teda casto
@alexis41 ale teda hľadala si ho ? To vysvetľuje prečo sa ti sníva. Mozog pracuje aj v noci. Mne sa dokážu snívať také sprostosti, že by jeden neveril. Vždy to je niečo z posledných dní, a pospája sa to do neuveriteľných blbín.
@anonym_97b174
Vobec som sa o neho nikdy nezaujmala ,ani som ho nikdy nevyhladavala na soc.sietiach ako je fb atd.
@anonym_97b174
Vobec som sa o neho nikdy nezaujmala ,ani som ho nikdy nevyhladavala na soc.sietiach ako je fb atd.
@alexis41 tak ako vieš že nemá fotky na soc.sieťach ?
Pozri, mne je to jedno. Je to proste len sen. Neznamená to že on ťa hľadal na soc.sieti, túži po tebe a pod. Len sen.
Kto ti nakecal ze prave tvoje sny nieco musia znamenat? Sniva sa 9miliardam ludi a este väcsie hovadiny a zrovna tvoje sny musia nutne nieco znamenat ..... ach jaj
Boh už v našej dobe nedáva pokyny ľuďom vo forme snov.
Takže tvoje sny sú len výsledkom "upratovania" mozgu, proste si rôzne krkolomne pospája informácie ktoré možno len podvedome zažiješ počas dňa.
Uz som to tu raz pisala, strucne zopakujem. Videla som jednu prednasku psychologa, ktory sa zaobera snami. On hovoril, ze ludia v snoch reprezentuju nejake situacie alebo vlastnosti, ktore prave teraz prezivame/potrebujeme. Priklad: Mala si spoluziaka Fera, ktoreho si neznasala a ani on ta nijako nezboznoval, mal vela zlych vlastnosti, ale mal napríklad taku vlastnost, ze si vzdy vedel presadiť svoje, proste nenechal si skakat po hlave. Ty si nanho za tie roky davno zabudla, ale niekde v podvedomí ho tvoj mozog stale ma. Teraz o x rokov prezivas nejaku situaciu, kde sa od teba caka razne riesenie a ty ho nie si schopna, lebo zvazujes za a proti a co ja viem co. Samozrejme, tvoje podvedomie to trapi, preto po 20 rokoch vyhrabe Fera, ktory tuto vlastnost mal, aby si si uvedomila, ze presne tak sa teraz potrebujes spravat. Nehovorim, ze je to 100-percentna pravda, ale davalo mi to logiku.
Máš mu odpustiť
Ak sa mi niečo opakovane sníva vždy to niečo znamená. Nemyslím to nijak ezotericky, ale skrátka je to pre mňa jasný znak toho, že danú vec nemám spracovanú (a mozog si takto vlastne pomáha). Ak si ju spracujem vždy aj tie sny prestanú.
Uvediem príklad.. Mali sme sa sťahovať do iného mesta, ale prebehlo to neočakávane narýchlo. Potom sa mi opakovane snívalo ako som v "našom" byte, normálne si tam fungujem, v tom som si uvedomila, že kks ale veď to už nie je náš byt, už tu nebývame, následne som započula, že niekto dáva kľúč do vchodových dverí a ide odomknúť. V tom ma vždy chytila panika, že čo teraz, že som v cudzom byte a noví majitelia idú domov a ja tu som jak nejaká vyšinutá ženská 😁.. A potom som sa vždy spotená zobudila 😁 Prestalo to keď som si spracovala to, že sme už inde a tamto je už minulosť. A tak sa mi to deje aj v iných veciach.
V tvojom prípade by som to ja videla tak, že ťa podvedome stále trápi, že ťa neznášal. Možno ty si ho aj chcela. A možno nechcela, ale trápilo ťa, že ťa neznáša. Možno máš potrebu sa každému zavďačiť, byť s každým za dobré, potrebuješ externú validáciu alebo ktovie (len ty vieš aká si, čo sa medzi vami udialo, atď). A kedže mozog nemá rád neuzatvorené veci, a naopak má rád uzatvorené príbehy, tak možno tá chémia v sne je prenesene uzatvorenie vášho príbehu, že medzi vami prebehlo zmierenie.
Ak sa mi niečo opakovane sníva vždy to niečo znamená. Nemyslím to nijak ezotericky, ale skrátka je to pre mňa jasný znak toho, že danú vec nemám spracovanú (a mozog si takto vlastne pomáha). Ak si ju spracujem vždy aj tie sny prestanú.
Uvediem príklad.. Mali sme sa sťahovať do iného mesta, ale prebehlo to neočakávane narýchlo. Potom sa mi opakovane snívalo ako som v "našom" byte, normálne si tam fungujem, v tom som si uvedomila, že kks ale veď to už nie je náš byt, už tu nebývame, následne som započula, že niekto dáva kľúč do vchodových dverí a ide odomknúť. V tom ma vždy chytila panika, že čo teraz, že som v cudzom byte a noví majitelia idú domov a ja tu som jak nejaká vyšinutá ženská 😁.. A potom som sa vždy spotená zobudila 😁 Prestalo to keď som si spracovala to, že sme už inde a tamto je už minulosť. A tak sa mi to deje aj v iných veciach.
V tvojom prípade by som to ja videla tak, že ťa podvedome stále trápi, že ťa neznášal. Možno ty si ho aj chcela. A možno nechcela, ale trápilo ťa, že ťa neznáša. Možno máš potrebu sa každému zavďačiť, byť s každým za dobré, potrebuješ externú validáciu alebo ktovie (len ty vieš aká si, čo sa medzi vami udialo, atď). A kedže mozog nemá rád neuzatvorené veci, a naopak má rád uzatvorené príbehy, tak možno tá chémia v sne je prenesene uzatvorenie vášho príbehu, že medzi vami prebehlo zmierenie.
@wolf_ Konečne tu aj niekto niečo rozumne napisal.Dakujem ti.

Pozerala si si fotky ? Jeho soc.sieťe ? Spomenula si si na neho ?
Neznamená to nič, je to len sen.