Funguje mágia na privolanie partnera?
Ma niekto skúsenosti s mágiou na znova privolanie partnera,partnerky do vztahu pomocou mágie, ďakujem
@bibi8000 a kolko ludi si uz dala dokopy?
@anonym_103ee6 @anonym_103ee6 Robím rituály zamerané na udržanie partnera, najmä v situáciách, keď sa vo vzťahu objavia iné ženy alebo keď žena cíti, že jej muž stráca záujem. Pomáham ženám pochopiť energiu lásky, zvýšiť ich ženskú príťažlivosť a naučiť ich, ako si muža získať aj udržať. Rituály vykonávam hlavne vtedy, keď žena s niekým randí alebo má začínajúci vzťah s cieľom, aby medzi nimi vzniklo pevné puto, hlbšia vášeň a vzájomná harmónia. Okrem toho ženám radím, ako rozvíjať svoju vnútornú silu a ženskosť, aby prirodzene priťahovali partnerskú energiu, ktorú si želajú. Celkovo mágií sa venujem 10 rokov.
@svitorka práve som sa vrátila z prednášky p. Nádaskej, na túto historickú (!!) tému, ale kľudne vyskúšaj aj v našom storočí - chlap musí zjesť alebo vypiť niečo z teba - napr. trošku popolu zo spálených chĺpkov ohanbia v jedle, zapečené v pagáčoch, kvapka krvi (najlepšie menštruačnej) v pálenke, praženica z vajec, ktoré si rozbiješ na hrudi a necháš skĺznuť po tele až do rozkroku, alebo si prirodzenie umyješ čistou vodou a z tej urobíš čaj alebo polievku, alebo dáš jednoducho vypiť.
Ale načo ti je chlap, ktorý ťa nemiluje?
@lllaila
Ak nechcete take nechutne kuzla viete muža ovladať aj cez vlasy.
@svitorka práve som sa vrátila z prednášky p. Nádaskej, na túto historickú (!!) tému, ale kľudne vyskúšaj aj v našom storočí - chlap musí zjesť alebo vypiť niečo z teba - napr. trošku popolu zo spálených chĺpkov ohanbia v jedle, zapečené v pagáčoch, kvapka krvi (najlepšie menštruačnej) v pálenke, praženica z vajec, ktoré si rozbiješ na hrudi a necháš skĺznuť po tele až do rozkroku, alebo si prirodzenie umyješ čistou vodou a z tej urobíš čaj alebo polievku, alebo dáš jednoducho vypiť.
@lllaila choré