Veríte na mágiu a nadprirodzeno?

13. dec 2021

Asi netypická otázka tuna na konovi,ale má niekto skúsenosti s magiou?Nechcem nikomu ublížiť,takže žiadna čierna magia,skôr ta červená čo je na privolanie,udržanie chlapa.Viem,ze neexistuje žiaden čarovný prútik,skôr myslím mágiu cez energie..Ma stym niekto skúsenosti?

lenkakravcova
13. dec 2021

Každá mágia ta privedie do pekla. Ak chceš pokúšať, pokúšaj. No pár rokov s vysnívaným mužom ti nikdy nenahradí večnosť v raji. A v pekle je život ťažký..

mamina0078
13. dec 2021

Ja osobne verím v zákon príťažlivosti. Jednoducho podľa mňa aj keď ideš za nejakou veštkyňou alebo máš rôzne sviečky na šťastie, peniaze a pod. tak si to tak či tak privoláš myšlienkami a neprivolá ti to nikto ani nič iné. To isté s mágiou ak veríš, že nejaká červená mágia ti privolá a udrží chlapa tak to nie mágia ale tvoje myšlienky. Ale rešpektujem ak niekto potrebuje mať nejakú zásterku nato, že mu to, čo chce vybaví niekto alebo niečo iné lebo on sám nato nemá.

vanda323
13. dec 2021

Od tohoto rýchlo preč moja!

autor
13. dec 2021

@mamina0078 nie tak na veštice ja neverím,podľa mňa nič nieje dane a všetko alebo väčšinu veci si tvoríme my ,nič nieje dane
@vanda323 prečo?Veď tu ide o zákonu vesmíru,ktoré nam Boh dal

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. dec 2021

@lenkakravcova ver mi že peklo som si už prežila.Co sa tyka zdravia a nemožnosti mat vzťah aký chcem..Toto je peklo na zemi

mamina0078
13. dec 2021

Však presne o to ide, že veci si tvoríme my a nie nejaká mágia alebo nadprirodzená bytosť.

lenkakravcova
13. dec 2021

Hej? Popalila si sa niekedy už? Mala si popáleniny aspoň 2 stupňa? Vieš aká je to bolesť? Aká agónia?

Keď ti bude na večnosť schádzať dookola pokožka od horúceho plameňa, keď budeš dychtit po vode a nedostane sa ti, potom si spomenieš na to, aké hlúposti si tu písala. Ale potom už bude neskoro.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaga18
13. dec 2021

Existuje bežne dostupná literatúra, ktorá ti v tomto pomôže. Ale osobne by som to na tvojom mieste neskúšala.
Za mňa platí, na čo myslíš, to si privoláš. Či už to dobré, alebo zlé.

autor
13. dec 2021

@jaga18 áno na niečo také narážam..sila mysle a tak

gabika0825
13. dec 2021

Čo sa týka udržania chlapa, alebo nejakého vzťahu v tom by neriesila nejakú magiu, to podľa mna neexistuje. Čo existuje je zakon príťažlivosti, ale najmä zdravé sebavedomie. Ak si so sebou spokojná , šťastná a si vyrovnaná žena, vieš čo chceš a máš to v hlave usporiadane, tak z teba pôjde energia ktorá chlapa bude určite pritahovat. Ak nie, nie je ten správny. Skratka všetko ide z vnútra. Keď budeš vyžarovať zle energie, budeš nesebavedoma, nebudeš vedieť čo chceš, tak jasne že si chlapa neudržiš. Žiadneho nebudú zaujímať tvoje mindraky. Bohužiaľ je to tak. Nie vždy je vsetko o vzhľade a mágii. Čiže byt tebou by som sa sústredila skôr na seba a na svoje vyžarovanie.

stelalitmanova
13. dec 2021

Autorka. Ako si to myslela s tou vetou že nechceš nikomu ublížiť. Že žiadna čierna mágia. Tejto vete som moc nepochopila

euka210
13. dec 2021

Nie a nic dobre to ani nie je.

janetinka27
14. dec 2021

ak ta raz chlap nechce, tak hladaj ineho. peklo si robis prave tym, ze stoj co stoj chces nieco, co iny nie. ziadna magia ti nepomoze ziskat si jeho srdce. cim skor si uvedomis, ze skutocnu lasku si nevynutis, tym lepsie pre teba.

masandra
14. dec 2021

K tomuto sa radšej nepridávaj ak nechceš mať veľké problémy v živote, kľudne mi napíš správu ak chceš bližšie info.

sandokanka36
14. dec 2021

toto si presne pamatam, ked sme boli s kamaratkou este mlade zaby nastrocne, sme nasli v casopise taky clanok ze presne magia a ritual na privolanie a udrzanie chlapa :D a co cert nechcel chalan sa v zivote aj objavil len skoda ze nevydrzal pri jednej dievcine no. niekde to malo asi muchy :D

jaga18
15. dec 2021

No ono, neviem, koľko o mágii vieš. Dnes sa týmto výrazom označuje kdeco. Nejaké biele, červené fialové tyrkysové ci aké mágie... To je už moderná forma, niečo na naplnenie mešca.
Mágia ako taká je vlastne označenie pre staré pohanské náboženstvá. Áno, praktizujú sa dodnes. Ale nie komerčnou formou. Existuje XY obradov, ktoré sa vykonávali už pred viac ako 1000 rokmi a tak isto sa vykonávajú aj dnes. Základom takejto mágie, teda pohanskeho náboženstva je viera v Boha a Bohyne. Ich mená sú rôzne. Keď chceš praktizovať pravú mágiu, v prvom rade potrebuješ svoj oltár, ktorý im zasvätíš a pri ktorom budeš vyzývať týchto bohov.
Okolo tých rituálov tam je toho viac, no skús sa nad tým zamyslieť. Stalo by ti zato, dat sa na to, slúžiť pohanskym bohom, kvôli nejakému chlapovi?
Aj keď tu nejde o tzv čiernu mágiu, ktorá vznikla pár storočí neskôr ako odpoveď na násilné šírenie kresťanstva, I tak by som sa s niečim takým nikdy nezaoberala. Je úplne jedno, či taký, či onaky boh existuje. Tým, že mu urobíš oltár a začneš slúžiť si ho automaticky púšťaš do svojho života a do svojej mysle a to nevedie k ničomu dobrému.
Od tohto naozaj radšej ruky preč.
Keď tak veľmi chceš, pohraj sa s farebnými sviečkami, zavolaj nejakej veštci, ale vedz, toto s mágiou nič spoločné nemá a chlapa ti to neprivedie ani neudrží. To si musíš zariadiť sama 🤷‍♀️

alazala
15. dec 2021
paulinkazh
17. dec 2021

Napíš mi správu ☺️

skorpionik30
17. dec 2021

@lenkakravcova to snad nemyslite vazne....

igiana
17. dec 2021

Láska je slobodné rozhodnutie. Vynutit si ju nejakymi carami by sa ti mohlo vypomstit. Ty by si chcela aby teba niekto tak “sputal”? Kazda magia je zlo od zleho, hoci sa mozes nechat oklamat ze vsak na dobry ucel to chces vyuzit. Co takto sa radsej pomodlit za dobreho muza? Ci diabol je silnejsi ako Boh??
Radsej si daj inzerat na nejaku slusnu zoznamku a pis si s viacerymi a mozno medzi nimi niekoho takeho akeho hladas aj najdes.
Ja som sa s mm tiez zoznamila na nete. Sme spolu stastni uz 18 rokov 😉

elisebah91
17. dec 2021

kazda magia, ci cierna, biela, cervena, ruzova....všetko je len do času pekné, ale z dlhodobejšieho hladiska je to zlo, ktoré ti neprinesie šťastie... je to pozlátko, ktoré chceš vidieť, to ktoré ti vzdrží pár rokov, chvílu, ale potom príde za použitie toho pozlátka aj cena ktorá je veru vysoká.. Láska sa nedá nanútiť, je to slobodné rozhodnutie.. tak akurát na pár pekných chvíl nanútenie a potom koniec a hlboký pád...

arriana29
17. dec 2021

@lenkakravcova prosím vás vy ste už niekedy v tom pekle boli keď viete ako to tam chodí ?

elisebah91
17. dec 2021

@arriana29 cloek tam nemusí byt aby to vedel, je dostupná literatúra, ktorá sa zaoberá čo je po --- či už nebo, očistec, peklo 🙂

arriana29
17. dec 2021

@elisebah91 ak máte link na takú knihu kľudne mi pošlite.Naozaj by ma zaujímalo či tam tak opisujú peklo že budem dychtit po vode a donekonečna horieť.

vica1991
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janetinka27
17. dec 2021

@arriana29 tak niektori verime v peklo. pozname opis z biblie. a kto veri aj napriklad vo videnia svatych ci mystikov, tiez niektori popisuju peklo, je mozne si o tom precitat.

lenkakravcova
17. dec 2021

@arriana29 Nie nebola, ale iní boli. Radšej sa tomu vyhnem. Vaša dilema je asi taká ako: mam sa vyhnúť drogám, a vsadiť na svedectvá iných alebo si vyskúšať byť trápený závislosťou?
Nie všetko si človek musí vyskúšať na vlastnej kozí. V tomto smere preferujem neurobiť chybu iných..

lenkakravcova
17. dec 2021

@arriana29
@skorpionik30
Áno, myslím to vážne.

71. Keď budú na ich krkoch okovy a reťaze, keď budú ťahaní
72. Do vriacej vody a potom v ohni budú pálení,
56. Tí, ktorí odmietli veriť v naše znamenia, tým dáme horieť v ohni. Vždy, keď sa ich kože spečú, vymeníme im ich za kože iné, aby tak okúsili trápenie. Boh je veru mocný a múdrosťou oplýva..

V Biblii to tiež máte.. "A tam bude plač a škrípanie zubami" alebo časť, kde s a popisuje, že im nebude dopriať ani pohár vody na u hasenie ich smädu..

Boh nie je len milostivý, ale aj spravodlivý. Netreba na to zabúdať. Každý náš skutok sa nám zapisuje a na konci Boh posúdi, či si zaslúžim odmenu raja alebo ohňa, za to ako sme konali.
Ako sa hovorí: kto sa s ohňom zahráva, ohňom zahynie.