Kontakt na overenú vešticu s reálnymi skúsenosťami
Prosim niekoho kto ma reálnu skusenost ze to co povedala aj vyšlo.
@anonym_autor zavolaj mne , ja ti poviem.. tiez rovnaky efekt, ked si precitas ako sa "vyrabaju" horoskopy, tak pochopis, ze je to somarina
Prosím odpovede k veci, na nevyziadane rady nereagujem
@anonym_autor tak nereaguj, co ti v tom brani..
@anonym_autor a su to odpovede, cize je to k veci, to, ze si myslis nieco ine je tvoj nazor
@anonym_autor Kazde vestenie je podvod, dokonca z vestenie mozes psychicky ochoriet
" Jaruška - cesty osudu "
Pod týmto menom ju nájdeš na tik toku kde má účet, robí aj živé vysielania a odpovedá na otázky alebo si môžeš objednať aj osobný výklad. Nájdeš ju aj na FB a YouTube. Nedáva si servítku pred ústa a povie ti prosto z mosta čo vidí v kartách. Je to Češka.
Ďalšiu nájdeš na FB pod menom " tarot mluvi ". Tá je tiež fajn. Tiež Češka.
Mám ešte kontakt aj na jednu Poľku ale neviem či vieš po poľsky. Tá mala vo všetkom pravdu čo povedala a to som si už dávala u nej vyložiť viac krát a aj keď som to vždy brala s rezervou, nakoniec všetko vyšlo ako povedala.
Všetky 3 čo som ti tu spomenula urobili dobrý výklad, pravdivý. Ale vždy je lepšie to brať s rezervou. Niekomu to pomôže nasmerovať sa keď nevie kudy kam.
@klara546 A ty si jej akú veštice poradila? Nebaví ma sa pozerať, keď hlúpi ľudia vyhadzujú peniaze doslova z okna.
@enmery vždy ked je tu téma o vesticiach vsetci ludom radite aby inde dali peniaze. Ved kazdy má iné zaujmy, zaluby a každý chce iné zážitky. Niekto chodi do fitka a vyhadzuje tam peniaze "von kominom", niekto zbytocne ide na dovolenku a tam sa ,,odreaguje" a pre niekoho je relax vestica. Tak ako jej ty radiš ze prachy zbytočne vyhodené,za mna sú vyhodené peniaze na dovolenku kde sa len okupem a mam spomienku. Naco? Takisto nezmysel. Napadlo ti ze pohovor s vesticou je relax a ze si tam clovek vypustí mysel a ho to nabije energiou? Tak preco by nemala si zaplatiť takyto zážitok? Niekto zaplatí za hodinovu masaz tolko a na druhy den aj zabudne,ze bol masirovany. To nie sú vyhodené peniaze? Každého teší niečo iné,tak nechaj sa ľudí rôzne tešiť.
@anonym_autor v akom meste?
@anonym_autor skutočne dobrá veštica pozná tvoje číslo a rovno ti na seba pošle kontakt...
@anonym_autor skutočne dobrá veštica pozná tvoje číslo a rovno ti na seba pošle kontakt...
@enmery vždy ked je tu téma o vesticiach vsetci ludom radite aby inde dali peniaze. Ved kazdy má iné zaujmy, zaluby a každý chce iné zážitky. Niekto chodi do fitka a vyhadzuje tam peniaze "von kominom", niekto zbytocne ide na dovolenku a tam sa ,,odreaguje" a pre niekoho je relax vestica. Tak ako jej ty radiš ze prachy zbytočne vyhodené,za mna sú vyhodené peniaze na dovolenku kde sa len okupem a mam spomienku. Naco? Takisto nezmysel. Napadlo ti ze pohovor s vesticou je relax a ze si tam clovek vypustí mysel a ho to nabije energiou? Tak preco by nemala si zaplatiť takyto zážitok? Niekto zaplatí za hodinovu masaz tolko a na druhy den aj zabudne,ze bol masirovany. To nie sú vyhodené peniaze? Každého teší niečo iné,tak nechaj sa ľudí rôzne tešiť.
@klara546 vo fitku sa vyhadzujú peniaze von komínom? Som nevedela doteraz, vďaka za info
@klara546 vestica ako relax? To snad nemyslis vazne. Zufali ludia sa na nich obracaju, ked si sami so svojim zivotom nevedia rady a ano, vyhadzuju za nich peniaze. Vestice su vyhodene peniaze, dovolenka a fitko urcite nie. Mozno keby tie peniaze co chcu dat vestici investovali do fitka alebo dovolenky, tak by im to pomohlo viac ako taraniny nejakej vycuranej zenstiny, ktora bez hanby parazituje na nestasti inych.
Za ty si jedna z tych?
@klara546 vestica ako relax? To snad nemyslis vazne. Zufali ludia sa na nich obracaju, ked si sami so svojim zivotom nevedia rady a ano, vyhadzuju za nich peniaze. Vestice su vyhodene peniaze, dovolenka a fitko urcite nie. Mozno keby tie peniaze co chcu dat vestici investovali do fitka alebo dovolenky, tak by im to pomohlo viac ako taraniny nejakej vycuranej zenstiny, ktora bez hanby parazituje na nestasti inych.
Za ty si jedna z tych?
@viestta aj na mna svojim prispevkom posobi, ze je jednou z nich.
Za ty si jedna z tych?
@viestta Veľmi pravdivo a trefne napísané 👍
Za ty si jedna z tych?
Dovolenka a fitko sú vyhodené peniaze. Môj ty Boh. To ešte stále existujú tak jednoduchí a hlúpi ľudia?
@anonym_autor v akom meste?
@nairobi zvolen, Banská Bystrica alebo aj taká co robí na diaľku
Dovolenka a fitko sú vyhodené peniaze. Môj ty Boh. To ešte stále existujú tak jednoduchí a hlúpi ľudia?
@enmery aj masáž si zabudla, ale, za zážitok s vešticou sú to najlepšie investované peniaze. A predstav si, že toto má volebné právo
Za ty si jedna z tych?
@viestta ano veštica ako relax. Je to niečo ako psycholog kde sa vyrozprávaš, vypočuje ťa, povzbudí ťa, akurát s tým, že ti tam netreba výmenný lístok. Ja by som za dovolenku nevyhodila peniaze, lebo ma to nenaplňa a ,,nenabije". Pobyt u vestice ma poteší viac,tak neviem čo je divné na tom, že jej za to, že ma vypočula aj zaplatím. Každý sme iný a každého tešia iné aktivity.
@viestta ano veštica ako relax. Je to niečo ako psycholog kde sa vyrozprávaš, vypočuje ťa, povzbudí ťa, akurát s tým, že ti tam netreba výmenný lístok. Ja by som za dovolenku nevyhodila peniaze, lebo ma to nenaplňa a ,,nenabije". Pobyt u vestice ma poteší viac,tak neviem čo je divné na tom, že jej za to, že ma vypočula aj zaplatím. Každý sme iný a každého tešia iné aktivity.
@klara546 jaj, ty mas z nej butlavu vrbu. Zvycajne na to ludia maju kamaratky, blizku rodinu a maju to zadarmo. Ale hlavne, ze ste obe spokojne. Myslim, ze ta butlava vrba viac
Veštica je človek co pracuje s tym, ze vie čítať ludi. Ludia velmi vela veci prezradia iba hlasom, pohladom, úsmevom. Veštci čítajú tieto neverbálna prejavy a ďalšie veci si bud odvodia alebo vymyslia. A ked ti davaju nejake odpovede, robia to velmi pomaly a sledujú tvoje reakcie, ak vidia, ze sa chytiš na niečo (staci aj pohybom očí) pokračujú v tom klamstve.
@klara546 no nejako príliš sa angažuješ v témach o vešticiach na to, aby boli pre teba len bútľavou vŕbou 😀. Bežne majú ľudia bútľavé vŕby vo svojich partneroch, priateľoch, súrodencoch, rodičoch. A tí ich vypočujú zdarma, ale čo by teba niekto nevypočul za peniaze? Aj dva krát do týždňa 😀. Tak väčšiu blbosť, ako mať z veštice bútľavú vŕbu som tu dnes ešte nečítala, vyhrávaš! Blahoželám!
Dievčatá ja tu rada čítam vaše názory v xy temach, no tu maje uplne jasny nazor - "vestice/kartarky" su falošné klamanie mrchy...
Hm...
Jednu vtedy tehotnu kamosku raz na ulici stretla cigánka- pani vyvestim vám z ruky. Kamoska mala vtedy 18 rokov, nebolo vidno tehu, bola niekde v 1 mediaci.
A cigánka jej hovoril:
Budete mat dve dcéry, obe budú žiť v cudzine, jedna za veľkou mlákou až. Rozvediete sa a ostanete nakoniec sama. Dcéram bude dobre.
Odvtedy preslo 40 rokov a vsetko sa splnilo plus ine detaily. Vtedy vládol ťažký komunizmus, dovolenky len do Bulharska a podobne.
Známa prevrátila očami, ze to je pekná blbost. Cele zehu bola aj s dr presvedčená ze to bude chalan
Až po vete - mamička ako sa bude volať vaša dcérka - zacala rozmýšľať ako ju pomenúva 😁.
A teda ozaj sa splnilo vsetko este aj povolanie a opis manželov jej dcér. Nonsens však?
A predsa sa tak stalo. Dcery nevedeli vsetko, hlavne nie popis tych svojich mužov.
A včuľ mi to vysvetlite 😉?
Toto nebol jediný prípad, mam ich omnoho viac.
A áno, su aj vychcanci, ktorí vedia ludi čítať a vedia ako na to.
Existujú však aj ludia, ktorí proste "vedia/vidia".
Dievčatá ja tu rada čítam vaše názory v xy temach, no tu maje uplne jasny nazor - "vestice/kartarky" su falošné klamanie mrchy...
Hm...
Jednu vtedy tehotnu kamosku raz na ulici stretla cigánka- pani vyvestim vám z ruky. Kamoska mala vtedy 18 rokov, nebolo vidno tehu, bola niekde v 1 mediaci.
A cigánka jej hovoril:
Budete mat dve dcéry, obe budú žiť v cudzine, jedna za veľkou mlákou až. Rozvediete sa a ostanete nakoniec sama. Dcéram bude dobre.
Odvtedy preslo 40 rokov a vsetko sa splnilo plus ine detaily. Vtedy vládol ťažký komunizmus, dovolenky len do Bulharska a podobne.
Známa prevrátila očami, ze to je pekná blbost. Cele zehu bola aj s dr presvedčená ze to bude chalan
Až po vete - mamička ako sa bude volať vaša dcérka - zacala rozmýšľať ako ju pomenúva 😁.
A teda ozaj sa splnilo vsetko este aj povolanie a opis manželov jej dcér. Nonsens však?
A predsa sa tak stalo. Dcery nevedeli vsetko, hlavne nie popis tych svojich mužov.
A včuľ mi to vysvetlite 😉?
Toto nebol jediný prípad, mam ich omnoho viac.
A áno, su aj vychcanci, ktorí vedia ludi čítať a vedia ako na to.
Existujú však aj ludia, ktorí proste "vedia/vidia".
@anonym_87c586 a teraz o lieciteloch...
@anonym_87c586 a teraz o lieciteloch...
@viestta
😂 veľmi mi pripomína jedneho môjho úžasného kamosa. On je super chlap, clovek, vzdy sa neho môžem spoľahnúť, vieme kecat o hocičom dlllho. Až pokial by došlo na tito temu. Reaguje uplne rovnako ako ty 😁. Ja nechcem nikoho presviedčať, z toho som uz vyrastla dávno.
Pointa je, ze vas oboch beriem aj tak ako take zlatíčka i ked mame v tomto rozdielne názory 🙂

Rovno môžeš spláchnuť peniaze do WC. Ten istý efekt.