Mala som zjavenie po smrti deduška
Dobrý večer dňa 27.8.2025 zomrel môj Dedušo keďže to bol zdieľaný a nie priamy tak či tak som ho považovala za môjho deduška. Tri krát som mu zachránila život. Veľmi dlho som mu pomáhala s nákupmi a tak ďalej… jeho smrť mi bola oznámená len včera (komplikácie s komunikáciu boli v tom viac ľudí) v ten večer sa mi zo stropu ukázalo svetlo a potom už som sa nedokázala ani hýbať iba pozerať ako chodí po mojej izbe a všetko mi rukou chytá… vlastne celý byt chytal nábytok a tak ďalej. Keď bol pri mojom stole chcela som sa ho spýtať či tu bude so mnou navždy ale nedalo sa mi kričať ani hovoriť. Veľmi som rada že tu bol ale bojím sa že sa znovu objaví. Po prebudení som veľmi plakala a išla spať ku môjmu bratovi… veľmi sa bojím zaspať túto noc že sa mi to stane mám z toho až paniku… myslite že sa mi niečo stane aj túto noc..?
Cize najprv ti to oznamili a az potom bolo bubu?
@martinmmartin keďže býval podnájme videla som inzerát ako majiteľ bytu daruje jeho sedačku za odvoz nejslo mi to do hlavy volala som hneď do nemocnice s čudným pocitom a oznámili mi že zomrel… nenazývala by som to BUBU.
@martinmmartin keďže býval podnájme videla som inzerát ako majiteľ bytu daruje jeho sedačku za odvoz nejslo mi to do hlavy volala som hneď do nemocnice s čudným pocitom a oznámili mi že zomrel… nenazývala by som to BUBU.
@bibimatusova
Koľko máš rokov?
Ak nie si dieťa, trpia nejakym psychickym ochorením?
Nerobím si srandu, len aby sme sa dozvedeli o čo skutočne šlo, je potrebné aby si zodpovedala úprimne tieto dve otázky.
@bibimatusova
Koľko máš rokov?
Ak nie si dieťa, trpia nejakym psychickym ochorením?
Nerobím si srandu, len aby sme sa dozvedeli o čo skutočne šlo, je potrebné aby si zodpovedala úprimne tieto dve otázky.
@lenkakravcova plus casovu os ktora furt je v hmle. Kedy ju strasilo a kedy jej presne povedali ze nieco bolo.
@bibimatusova nemala si spánkový paralyzu? Vygoogli si, mne to tak pripadá.
@bibimatusova bol to sen a dnes v noci sa nič diať nebude
@bibimatusova bol to sen a dnes v noci sa nič diať nebude
@anonym_319c3c ďakujem aspoň jedna normálna odpoveď… ďakujem za podporu ❤️
@anonym_319c3c ďakujem aspoň jedna normálna odpoveď… ďakujem za podporu ❤️
@bibimatusova s úplným kľudom môžte ísť spať, vážne, sa nebojte
V tejto skupine sa týmto zaoberáme https://www.modrykonik.sk/group/2096/
@bibimatusova
No viacerí sme zažili, že sa prišiel s nami rozlúčiť mŕtvy, mohlo to byt skutočne, aj keď niektorí ľudia tomu nemusia verit. Ale nikdy som nepočula, že by mŕtvy došiel viackrát.
No viacerí sme zažili, že sa prišiel s nami rozlúčiť mŕtvy, mohlo to byt skutočne, aj keď niektorí ľudia tomu nemusia verit. Ale nikdy som nepočula, že by mŕtvy došiel viackrát.
@tramtada31 toto som sa potrebovala uistiť mám veľký strach zaspať…
@tramtada31 toto som sa potrebovala uistiť mám veľký strach zaspať…
@bibimatusova čo ti príde na mojej odpovedi nenormálne?
Veď normálne úprimne napíš koľko máš rokov (či si dieťa alebo dospelý, lebo potom vieme ako k tebe pristupovať) a tiež, či nemáš depresie, panickú poruchu atď atď, lebo to môže ovplyvniť tvoje vnímanie možno obyčajnej situácie.
Nie je hanba na tieto veci odpovedať. Úprimne.
Veď normálne úprimne napíš koľko máš rokov (či si dieťa alebo dospelý, lebo potom vieme ako k tebe pristupovať) a tiež, či nemáš depresie, panickú poruchu atď atď, lebo to môže ovplyvniť tvoje vnímanie možno obyčajnej situácie.
@lenkakravcova niesom dieťa ale mala som ako dieťa šikanu a neskôr sa mi to dalo do panickych atakov. Bola som tri mesiace na liekoch (takzvané hormón šťastia) ale povedala som že dosť nebudem do seba dávať lieky a verila som že to zvládnem aj bez nich a úspešne 2 roky sa mi nič neudialo žiadny panicky atak. (Klop klop)
@lenkakravcova a ešte sa ospravedlňujem nevšimla som si reakciu ktorú ste napísali ako prvú preto som nereagovala 🙂
@lenkakravcova niesom dieťa ale mala som ako dieťa šikanu a neskôr sa mi to dalo do panickych atakov. Bola som tri mesiace na liekoch (takzvané hormón šťastia) ale povedala som že dosť nebudem do seba dávať lieky a verila som že to zvládnem aj bez nich a úspešne 2 roky sa mi nič neudialo žiadny panicky atak. (Klop klop)
@bibimatusova je možné teda, že z traumy straty dedka, ktorého si ľúbila, si tak trochu stratila napoly vedomie a pancky atak sa ti spustil v inej podobe než doteraz (halucinácie).
Určite sa upokoj. Ono sa to totiž nedeje, žeby sa mŕtvi prechádzali okolo živých. Veľmi pravdepodobné to bola len predstava spojená so smútkom. Boh berie duše, po ich smrti, k sebe. Nechodia nám tu hore dole. 🙂 takže môžeš mať kľud. Už nepríde. Môže ti len poslať odkaz vo sne - a iba pozitívny. Ak by to bolo niečo negatívne, nie je to od mŕtveho človeka, lebo toto Boh nepovoľuje. Nemusíš sa teda strachovať. Oddýchni si hlavne dobre. 🙂
Mier s Tebou
@bibimatusova je možné teda, že z traumy straty dedka, ktorého si ľúbila, si tak trochu stratila napoly vedomie a pancky atak sa ti spustil v inej podobe než doteraz (halucinácie).
Určite sa upokoj. Ono sa to totiž nedeje, žeby sa mŕtvi prechádzali okolo živých. Veľmi pravdepodobné to bola len predstava spojená so smútkom. Boh berie duše, po ich smrti, k sebe. Nechodia nám tu hore dole. 🙂 takže môžeš mať kľud. Už nepríde. Môže ti len poslať odkaz vo sne - a iba pozitívny. Ak by to bolo niečo negatívne, nie je to od mŕtveho človeka, lebo toto Boh nepovoľuje. Nemusíš sa teda strachovať. Oddýchni si hlavne dobre. 🙂
Mier s Tebou
@lenkakravcova ďakujem veľmi pekne za upokojenie a vysvetlenie… stalo sa mi to prvý krat… prajem vám pekný zvyšok večera dobrú noc 🙂🙂😇😇😇
@bibimatusova Pred spaním by si nemala húliť trávu.
@bibimatusova Pred spaním by si nemala húliť trávu.
@chrobak7 kokooos😅 túto noc som sa nahulila a normálne nič sa mi neobjavovalo😅😅😅😅
Možno si mala iba halucináciu, po smrti býva
@lenkakravcova ďakujem veľmi pekne za upokojenie a vysvetlenie… stalo sa mi to prvý krat… prajem vám pekný zvyšok večera dobrú noc 🙂🙂😇😇😇
@bibimatusova ta informacia o jeho smrti ta rozhodila tak, ze si zle zaspala, zle spala a z toho si mala spankovu paralyzu (zodpoveda tomu ten opis toho, co si citila/videla). Je to uplne normalne, deje sa to vela ludom a spustacom je stres a unava.
Dnes by uz mqlo byt lepsie....
Islo o spankovu paralyzu na 100% - zazila som nieco podobne
Ja som tiez o smrti babky nevedela. A ked tusim este pred tym ako som sa to dozvedela, som raz vecer normalne zaspala a zobudila sa v noci na to, ze niekto stoji pri mojej posteli. Som sa dost zlakla az ptm mi doslo ci sa neprisla babka rozlucit.
A ked som chodila na zs tak sa mi snivalo s mrtvym riaditelom 🫣
Áno, je to spánková paralýza, počas tej sú bežné tzv. hypnagogické halucinácie

Cize najprv ti to oznamili a az potom bolo bubu?