icon

Mám veriť vešteniu?

9. dec 2025

Ahojte
Mám veriť alebo nie? Bola som u vestici a tá mi povedala že som spravila chybu že som odišla od ex aj keď bol aký bol. Vysla jej pri ex karta že je môj osudový chlap. A že zbehne sa všetko rýchlo a budem babatko mat s ex. Ale zároveň že to bude veľmi krutý vzťah ( alkohol financie ) ale čo mám priateľa, ze to bude vzťah prechádzka záhradou. A je na mne čo chcem. Tak ja som zmätená cil jakoze. Najskôr chyba že som odišla od ex a potom dobre že som odišla. 🤦🏽‍♀️😀

martinmmartin
9. dec 2025

@anonym_autor take by som ti vyvestil aj ja . Stacilo by aby si o sebe chvilku rozpravala

really8
9. dec 2025

@anonym_autor jasne, vyber si toho chudobneho alkoholika. You made my day

anonym_99604b
9. dec 2025

Kresťan ktorému záleží na bohu k veštici nepôjde, lebo vie že sa to jeho bohu hnusí a varuje ľudí aby sa tým neznečistili. Ateista čo neverí na duchovné veci prečo by veril že nejaká veštica má nadprirodzenú moc poznať jeho budúcnosť?

anonym_1cdd2e
9. dec 2025

😂jasne, treba im verit. Esteze sa da na hlupych ludoch zarabat.
anonym_99604b praveze najviac naivnych je co su veriaci. Ti veria vsetkemu, aj vestici.

januska12323
9. dec 2025

Aha takže by si chcela dieťa s alkoholikom?

anonym_639e73
9. dec 2025

@anonym_autor kolko si jej za túto kydanicu zaplatila?

anonym_d56c06
9. dec 2025

Tiez by som opustila normalneho chlapa a isla rodit deti alkoholikovi na zaklade vestby. Co by sa tam mohlo pokazit?

viestta
9. dec 2025

Mila vestica nech si toho chudobneho alkoholika vezme sama a ty konecne zacni pouzivat to co mas v hlave. Alebo tam mas seno?

anonym_e1f078
9. dec 2025

@anonym_autor nemusi verit, mne nikdy nic nevyslo.

anonym_3feea5
9. dec 2025

no ak je ta vestica taka ako bianke co vestila ze bude svadba s jovineckom tak preco nie 😀

marryliese
9. dec 2025

@anonym_autor vráť sa k ex, ak si tak mimo že chodíš k veštici škoda toho súčasného normálneho pre teba.

luga_luga
9. dec 2025

v prvom rade sme dostali slobodnu volbu, prave preto by som ja k vestici nesla - rozhodujem sa sama, ty si sla za vesticou (z nejakeho dovodu), ktora ti povedala, co by sa dialo v dvoch odlisnych scenaroch, ani tym by som neverila, kedze sa v priebehu zivota mozes rozhodnut vzdy inak podla svojej slobodnej vole, coho vysledkom bude, ze sa nenaplni ani jeden z dvoch predpovedanych scenarov 🙂

yoginka231
9. dec 2025

Nie je to blbost.

really8
9. dec 2025
@yoginka231

Nie je to blbost.

@yoginka231 si si ista ze nechces pouzit ciarku?

danica2711
9. dec 2025

@anonym_autor ty nie si zmätená čil jakože, ty si zmätená celkovo. S takýmto myslením (ak sa to tak dá nazvať) uveríš ešte viacerým vešticiam a opitým expriateľom...

tinka3435
9. dec 2025

Výber si čo tebe viac vyhovuje stoho a keď sa niečo má také stať tak sa stane