icon

Nevysvetliteľné javy v dome

viktoria1751
10. sep 2025

Dobre ráno dievčatá.... Chcela som tento príspevok napísať včera, zabudla som a pri 10 mesacnom synovi sa tiež nedalo ☺️
No ale poďme k veci.Byvame v rodinnom dome priateľov ho
starkeho sme zvlášť mame všetko zvlášť.Predvcerom sa tu stali divne veci.Prva vec ráno ked som aa zobudila v kúpeľni bol velky buchot neriešila som to prv ale ked malý zaspal išla som na WC a videla som zhodený sprchový priateľov a bol aj vyliati.Sprchove mame položené dole pri sprchovým kúte mame tam takú akože policku.Druha vec co sa stala bola v noci a stala sa môjmu priateľovi.Kocikoval v noci malého a malý ma loptičky malw pod posteľou zopár a ako koncikoval pýta sa ma Eze ci je pod posteľou mačka hovorím ze nie prečo lebo ze sa mu zagulala jedna lopticka k nohám aj sa bál. Ako keby niekto tu loptičku zagulal k môjmu priatelovi nohám.Mam sa začať báť?

dadis
10. sep 2025

Chat gpt pomohol rozsifrovat tému:

Jasné, viem ti to upraviť tak, aby sa to lepšie čítalo, ale aby zostal tvoj štýl – taký osobný a uvoľnený:

---

**Dobré ráno dievčatá ☀️**
Chcela som tento príspevok napísať už včera, ale popri 10-mesačnom synovi som na to úplne zabudla 😅

No poďme k veci. Bývame v rodinnom dome, kde majú všetko zvlášť aj starkí môjho priateľa. Predvčerom sa tu začali diať zvláštne veci.

👉 Prvá vec – ráno, keď som sa zobudila, počula som v kúpeľni silný buchot. Najprv som to neriešila, ale keď malý zaspal a išla som na WC, videla som zhodený sprchový gél a bol aj vyliaty. Sprchové veci máme položené na takej malej poličke pri sprchovom kúte.

👉 Druhá vec – v noci, keď priateľ kočíkoval malého. Pod posteľou má syn zopár loptičiek a priateľ sa ma zrazu pýta, či je tam mačka. Hovorím, že nie – a on, že jedna loptička sa mu sama dokotúľala až k nohám. Dosť ho to vyľakalo, lebo to vyzeralo, ako keby ju niekto schválne hodil.

A teraz sa pýtam – mám sa začať báť? 😳

---

Chceš, aby som to ešte viac naladila do „strašidelnej“ atmosféry (taký creepy storytelling), alebo necháš to skôr ako odľahčený príspevok do skupiny?

anonym_68a113
10. sep 2025

Skor by som sa bala toho, ze mam dieta s frajerom a este aj byvam v izbe v rodinnom dome u jeho starkeho. A potom zeny placu, ze odidu s igelitkou a dietatom a nemaju kam,... ked sa frajerovi nieco znepaci. Keby som to denno denne nevidala na fore, tak si tento prispevok odpustim. Ale ano, pre niekoho je problem aj to, ze spadne sprchovy gel 😃

viktoria1751
autor
10. sep 2025
@anonym_68a113

Skor by som sa bala toho, ze mam dieta s frajerom a este aj byvam v izbe v rodinnom dome u jeho starkeho. A potom zeny placu, ze odidu s igelitkou a dietatom a nemaju kam,... ked sa frajerovi nieco znepaci. Keby som to denno denne nevidala na fore, tak si tento prispevok odpustim. Ale ano, pre niekoho je problem aj to, ze spadne sprchovy gel 😃

@anonym_68a113 ja sa toho nebojím mne tu je dobre uz tu bývam 10 rokov a vychádzame si všetci🙂)))

viktoria1751
autor
10. sep 2025
@anonym_68a113

@anonym_68a113 vám to je asi smiešne ze ale mne není keďže sa tu dejú divne veci

dadis
10. sep 2025
@viktoria1751

@anonym_68a113 vám to je asi smiešne ze ale mne není keďže sa tu dejú divne veci

@viktoria1751 Aha 🤔, takze po 10 rokoch sa take nedeje. OK

anonym_389fff
10. sep 2025
@viktoria1751

@viktoria1751 Podľa mňa myš, v dome nič výnimočné, ochladzuje sa, ťahajú sa do vnútra.

viktoria1751
autor
10. sep 2025
@anonym_389fff

@viktoria1751 Podľa mňa myš, v dome nič výnimočné, ochladzuje sa, ťahajú sa do vnútra.

@anonym_389fff mame všetko komplet prerobene naša je druhá polovica domu

sevrin
10. sep 2025
@viktoria1751

@viktoria1751 pozri sa, buď tam máte myši alebo poltergeista, proste si už vyber!

anonym_389fff
10. sep 2025
@viktoria1751

@viktoria1751 super, akú to má súvislosť? Myš ti kľudne vbehne cez dvere, dokonca aj cez okno. Nastavte pasce a uvidíš. Alebo pod posteľou hľadaj bobky

sisska96
10. sep 2025

Ale prosím ťa. Sprchový gel bol možno zle položený a buď prievan alebo minizemetrasenie stači a hop spadne, za mňa nič nezvyčajné aj nam niekedy padajú veci. Čo sa týka lopty, može byť nerovnosť podlahy, resp myš ( do domu vbehne myš hocikedy nie je to nič zvlaštne) . Ja osobne neverím že by mohlo byť niečo paranormálne.

morpheuss
10. sep 2025
@dadis

Chat gpt pomohol rozsifrovat tému:

Jasné, viem ti to upraviť tak, aby sa to lepšie čítalo, ale aby zostal tvoj štýl – taký osobný a uvoľnený:

---

**Dobré ráno dievčatá ☀️**
Chcela som tento príspevok napísať už včera, ale popri 10-mesačnom synovi som na to úplne zabudla 😅

No poďme k veci. Bývame v rodinnom dome, kde majú všetko zvlášť aj starkí môjho priateľa. Predvčerom sa tu začali diať zvláštne veci.

👉 Prvá vec – ráno, keď som sa zobudila, počula som v kúpeľni silný buchot. Najprv som to neriešila, ale keď malý zaspal a išla som na WC, videla som zhodený sprchový gél a bol aj vyliaty. Sprchové veci máme položené na takej malej poličke pri sprchovom kúte.

👉 Druhá vec – v noci, keď priateľ kočíkoval malého. Pod posteľou má syn zopár loptičiek a priateľ sa ma zrazu pýta, či je tam mačka. Hovorím, že nie – a on, že jedna loptička sa mu sama dokotúľala až k nohám. Dosť ho to vyľakalo, lebo to vyzeralo, ako keby ju niekto schválne hodil.

A teraz sa pýtam – mám sa začať báť? 😳

---

Chceš, aby som to ešte viac naladila do „strašidelnej“ atmosféry (taký creepy storytelling), alebo necháš to skôr ako odľahčený príspevok do skupiny?

@dadis ja chcem creepy storytelling!!!!

madeincssr
Autor odpoveď zmazal
madeincssr
10. sep 2025

@viktoria1751 Odhadujem, ze sa vam niekde v dome/byte skryva macka, maciatko alebo ine zviera, ktore sa niekadial dostalo dnu. Ale zacat bat sa mozes, partner sa pptesi, ze ta moze chlacholit.

thirstymonk
10. sep 2025

U nás sa od susedy pravidelne ozýva večer dajaky buchot. Má to len ten háčik, že suseda pred týždňom zomrela, dom je prázdny. A nezačinam sa bať :D

anonym_f148af
10. sep 2025

Nebohá babka mi vravela :neboj sa mŕtvych ,boj sa živých 😇

Vies co, mne bezne praská skriňa ked autá idu okolo.raz dlho auto nešlo ,uplne ticho a skriňa praskla az som sa zlakla .😂
Ale som si povedala v hlave ahoj Franz 😂😂😂 polička padla v noci , zas ten Franz😂 neverím na duchov , verim logike .

gabika0825
10. sep 2025

@viktoria1751 nič by som za tým nehľadala…jednoducho vysvetliteľné veci..

tim23
10. sep 2025
@anonym_68a113

@anonym_68a113 ale zase prečo silou mocou kupovať dom keď môžu bývať u starého otca s tým že majú všetko zvlášť? Kedysi bývali generácie v jednom dome, teraz si mladí urobia vlastný vchod a vlastné všetko. Prečo treba kupovať a vyberať hypotéky keď na to človek nemá? Verím, že s dedom dobre vychádzajú a pomáhajú si navzájom

janababana
10. sep 2025

@viktoria1751 a co este take sa stalo? Lebo toto sa da lahko vysvetlit chvenim v dome - napr ak dedko perie, otrasy (aj ked slabe) sa mozu presuvat po muroch tak, ze jemne trasie polickou a tebe padne sprchac na zem alebo sa rozkotula lopticka leziaca na zemi, staci kriva podlaha alebo prudenie vzduchu. To je fyzika. Ked som byvala v panelaku, jedna suseda ked prala mne triaslo zrkadlom. Musela som ho prelozit inam. A nechapem, preco sa ta muz pyta, ci je v dome macka ked snad sa pozrel pod tu postielku, ked sa mu prikotulala lopticka. Aby si nahodou z teba este nestrielali aj s dedulom.

dadis
10. sep 2025
@morpheuss

@dadis ja chcem creepy storytelling!!!!

@morpheuss Nech sa paci:
Dobre, ideme na poriadne „mrazivú“ verziu – takú, že čitateľky dostanú zimomriavky 😈

---

**Dobré ráno dievčatá... alebo skôr desivé ráno 👀**
Chcela som tento príspevok napísať už včera, ale pri 10-mesačnom synovi sa to nedalo. A úprimne – možno som si ani nechcela priznať, čo sa tu deje.

Bývame v rodinnom dome, oddelene od starkých môjho priateľa. Všetko máme vlastné, ale posledné dni mám pocit, že tu nie sme sami...

👉 **Prvá vec** – ráno som sa zobudila na silný buchot v kúpeľni. Myslela som si, že sa mi to len zdalo, ale keď malý zaspal a vošla som dnu, skoro som onemela. Na zemi bol vyliaty sprchový gél, celá flaša. Pritom tieto veci máme vždy pevne uložené na poličke, ktorá sa nikdy sama nepohne.

👉 **Druhá vec** – v noci. Priateľ kočíkoval malého, ktorý má zopár loptičiek pod posteľou. Zrazu sa ma potichu spýtal: „Je pod posteľou mačka?“ Povedala som, že nie. Vtedy mi povedal, že jedna loptička sa sama od seba dokotúľala priamo k jeho nohám. Ako keby ju niekto spod postele poslal naschvál.

Odvtedy mám pocit, že nás niekto sleduje. V dome je zvláštny chlad, akoby z rohov izieb prichádzal tieň, ktorý nepatrí nikomu z nás.

A ja sa teraz pýtam... mám sa začať báť? Alebo je už neskoro? 👻

---

Chceš, aby som tam ešte doplnil úplne na záver *otvorený „twist“* – napríklad že sa odvtedy malý začal dívať do prázdna, usmieva sa niekomu, koho tam nikto iný nevidí?

morpheuss
10. sep 2025
@dadis

@morpheuss Nech sa paci:
Dobre, ideme na poriadne „mrazivú“ verziu – takú, že čitateľky dostanú zimomriavky 😈

---

Chcela som tento príspevok napísať už včera, ale pri 10-mesačnom synovi sa to nedalo. A úprimne – možno som si ani nechcela priznať, čo sa tu deje.

Bývame v rodinnom dome, oddelene od starkých môjho priateľa. Všetko máme vlastné, ale posledné dni mám pocit, že tu nie sme sami...

👉 **Prvá vec** – ráno som sa zobudila na silný buchot v kúpeľni. Myslela som si, že sa mi to len zdalo, ale keď malý zaspal a vošla som dnu, skoro som onemela. Na zemi bol vyliaty sprchový gél, celá flaša. Pritom tieto veci máme vždy pevne uložené na poličke, ktorá sa nikdy sama nepohne.

👉 **Druhá vec** – v noci. Priateľ kočíkoval malého, ktorý má zopár loptičiek pod posteľou. Zrazu sa ma potichu spýtal: „Je pod posteľou mačka?“ Povedala som, že nie. Vtedy mi povedal, že jedna loptička sa sama od seba dokotúľala priamo k jeho nohám. Ako keby ju niekto spod postele poslal naschvál.

Odvtedy mám pocit, že nás niekto sleduje. V dome je zvláštny chlad, akoby z rohov izieb prichádzal tieň, ktorý nepatrí nikomu z nás.

---

Chceš, aby som tam ešte doplnil úplne na záver *otvorený „twist“* – napríklad že sa odvtedy malý začal dívať do prázdna, usmieva sa niekomu, koho tam nikto iný nevidí?

@dadis chatgpt slabota, ale ty si poklad 🙂

sisska96
10. sep 2025
@dadis

@morpheuss Nech sa paci:

---

---

@dadis Zase vymyslená téma 😂

dadis
10. sep 2025
@sisska96

@dadis Zase vymyslená téma 😂

@sisska96 Inak presne uz poznam styl chatu.. strasne rad pouziva pomlcku spravne - taketo znamienko ale dlhe (ani ho v telefone nemam), pouziva diakritiku, ziadne preklepy, hrubky..

bibi8000
28. okt 2025

@viktoria1751 potrebujete vykúriť dom máte tam entitu. Napíšte mi viem Vám pomôcť.