Odporúčanie na overenú vešticu
Dobrý deň vie mi niekto odporucit naozaj overenú vešticu ? Komentare od veci ma nezaujíma. Ďakujem
@sunn90
Ziadna overená vestica neexistuje
@zmrzlinka2021 existuje len moja už zomrela preto hladam niekoho iného
to mas jedno, vyvesti si aj sama, vysledok bude furt to iste
to mas jedno, vyvesti si aj sama, vysledok bude furt to iste
@martinmmartin otázka znela inak ak nevieš odpoved , zbytočne od veci slova ma nezaujímajú
Odpoved k veci: žiadna vestica neexistuje, to len intelektovo a psychicky slabší veria na veštice
@sunn90 chceš len minúť peniaze pre dobrý pocit, alebo sa chceš zapliesť do kontaktu s padlými anjelmi?
@martinmmartin otázka znela inak ak nevieš odpoved , zbytočne od veci slova ma nezaujímajú
@sunn90 chapem, ze to nechapes a asi prechadzas stadiom ciernej magie, ale naozaj sa tymto nepotrebujes zaoberat, aby ti niekto povedal, co ta caka a co mas robit. Ved ty ako clovek si silna, ty zivot zvladnes aj bez ciernomagovskych barliciek, ktore ti mozu este aj uskodit.
@sunn90 nič mimoriadne sa ti tento rok nestane, budes mať covid z ktorého sa dostaneš von, v lete budete mať úmrtie v rodine a v na jeseň budeš mať možnosť inej lepšej práce a ak nezabudneš pred Vianocami podať keno tak vyhráš nie malú čiastku
@sunn90 a tak ja sa nato dám teda
Niektoré ženy alebo možno aj muži? Maju naozaj takýto dar. Bola som u jednej, pretože som uz bola nešťastná z toho ako sa nam nedarilo mat dieta...a povedala mi, ze do 13 mesiacov porodim a bolo tak 🙂
Iny pripad, mala som.partnera, jz je ex. Tvrdil mi, ze je policajt ale nezdalo sa mi to, bol príliš často mimo a ona sa zasmiala, zs policajt nieje a tie nočné co mi tvrdí nieje vôbec v praci, on mi to nepotvrdil. Začal si s jednou znamoi po našom rozchode a ta mi povedala, zs pracuje vo fabrike na alkohol 😉
Niektoré ženy alebo možno aj muži? Maju naozaj takýto dar. Bola som u jednej, pretože som uz bola nešťastná z toho ako sa nam nedarilo mat dieta...a povedala mi, ze do 13 mesiacov porodim a bolo tak 🙂
Iny pripad, mala som.partnera, jz je ex. Tvrdil mi, ze je policajt ale nezdalo sa mi to, bol príliš často mimo a ona sa zasmiala, zs policajt nieje a tie nočné co mi tvrdí nieje vôbec v praci, on mi to nepotvrdil. Začal si s jednou znamoi po našom rozchode a ta mi povedala, zs pracuje vo fabrike na alkohol 😉
@anonym_00c0a5 viete mi dať kontakt prosím
"tarot mluvi" - nájdeš ju na Facebooku. Je z čiech. Dávala som si minulého roka koncom januára robiť ročný výklad a keď si prejdem celý ten minulý rok tak mala pravdu. Neviem ako, ale mala. Nedávala som jej žiadne konkrétne otázky, nechala som ju samu aby mi urobila výklad na rok.
Ja som mala kolegu Cigáňa, ktorý vyveštil veci, ktoré sa naozaj stali.. Kolegyňa nemohla mať 3 roky dieťa, on jej vyveštil , že v januári otehotnie a dieťa je už aj na svete. Okrem toho x ďalších vecí, ktoré sa splnili. Takže tento dar niektorí ľudia naozaj majú.

@sunn90
Ziadna overená vestica neexistuje