Skúsenosti s vešticou v Leviciach

lusettka007
11. jan 2018

ahojte,

Prosím Vás aké máte skúsenosti s vešticou Kotlárovou v leviciach? alebo nepoznáte nejakú dobrú vešticu v LV alebo blízkom okolí? ale takú ktorú máte overenú a spnilo sa všetko čo vám povedala ďakujem

aniatko
11. jan 2018

Never takým sprostostiam, pôsobia cez zlého ešte ti viac uskodia

alami
11. jan 2018

Naozaj neodporúčam žiadať o radu vesticu. Potrebuješ si do života pustiť pôsobenie Zlého? Nie je to fór. To je fakt. A po druhé, ak sa dozvies niečo zlé, budeš žiť v neustálom strachu a očakávaní kedy sa to stane? Dobre si to premysli.

thami
11. jan 2018

bola som u nej a neodporucam... uplne hluposti mi povedala... nic z toho sa nesplnilo, naopak vsetko dopadlo uplne naopak ako hovorila...

katharines
11. jan 2018

Ziaden diabol nevie o buducnosti vobec nic a teda ani vestice. Zato sila slova a manipulacia ma silu. Zvaz, ci ti dalsie duchovne, dusevne a telesne trapenia za to stoja.

ivka225
12. jan 2018

Vestice v Leviciach su rovnake podvodnicky ako v akomkolvek inom meste.

nora1977
10. aug 2023

Chcem Vám ozrejmiť, kto je vlastne veštkyňa. Pravá veštkyňa je tá , ktorá vás usmerní na ceste vášho života , objasní vám situáciu , prečo sa vám to deje a čo máte a ako vyriešiť , ale voľba je na vás. Keď chcete zmeniť niečo vo vašom živote , musíte začať u seba. Všetky veštkyne nie sú podvodníčky , súvaj také ,ktoré majú dar od Boha nazrieť do vás a vidieť vám do duše, či sa vám to páči , či nie.

katharines
11. aug 2023

@nora1977 ziadna vestkyna nema dar od Boha. Ak by mala, nebola by to vestkyna a urcite by svoje sluzby neponukala na nete a nebrala za to peniaze.