Podarilo sa vám rozísť s partnerom vďaka mágii?
Ahojte, máte niektorá skúsenosť, že sa vám podarilo rozísť sa vďaka mágii s partnerom, s ktorým to nefungovalo? Ak áno, máte nejaký kontakt na nejakú takú osobu, čo sa mágii venuje?
@tundra Ano aj tak sa na to da pozerat.Ale uznaj tonco je toto?Potom sa necudujem ze nam vladne fico.Prepnuti ludia 😂
@maminkadeticiek a prepnutí ľudia na nete, tých je tiež požehnane, čo potrebujú všetko komentovať bez dôvodu! a politizovať!!!!!
@petronelag keď neviete prečo sa to pýtam, na čo to zbytočne komentujete a mudrujete všetci nechápem, mňa vaše komenty nezaujímajú
@paloma0123 ani ty nás nezaujímaš my sa len bavíme na tvoj účet
@paloma0123 Si na omyle. Reagovať môžeme na čo chceme. Keby si sa seriozne na niečo pýtala, tak objasníš túto bizarnú a otázku bez pointy.
@anonym_e3a8b0 pointu to má, treba čítať a prečo sa to pýtam, nemusím nikomu vysvetľovať
@paloma0123 ani ty nás nezaujímaš my sa len bavíme na tvoj účet
@anonym_9c04f9 to ma teší, že sa bavíš, presne o to mi išlo spraviť ti krásne poobedie 😀
Nechápem ľudia, čo sa tu do koho navážate, pokiaľ k tomu nemáte, čo povedať, na čo to zbytočne komentujete, odbavujte sa doma na záclone.
Nie, ale kamoška vždy keď niečo stratila sa pomodlila k sv Antonkovi a potom to našla. Istý čas mala príšerného frajera, vtedy asi stratila rozum. Myslím že sa určite pomodlila, rozum sa našiel a rozišla sa s ním
@paloma0123 tak na toto si dávaj veľký pozor aby sa to neobrátilo proti tebe
https://www.youtube.com/watch?v=LQxa3Qvy5cY@maminkadeticiek a prepnutí ľudia na nete, tých je tiež požehnane, čo potrebujú všetko komentovať bez dôvodu! a politizovať!!!!!
@paloma0123 😂
@paloma0123 ja som sa nerozišla kôli mágii,ale viackrát sa mi stalo,že som niečo len tak povedala a ono sa to vyplnilo....prvá moja skúsenosť bola o rozchode jedného známeho.
Len to neviem len tak z hlavy,ale vždy som poznala stav a okolnosti okolo toho,čo sa dialo.........
@paloma0123 😂
@maminkadeticiek cim viac vykricnikov, tym vacsia "pravda" 😅
abraka-dabra a je fuc 😀 alebo skus mu to povedat -lacnejsie istejsie a cuduj sa svete-funguje to ...
abraka-dabra a je fuc 😀 alebo skus mu to povedat -lacnejsie istejsie a cuduj sa svete-funguje to ...
@ukgirls ja sa obavam, ze tu je celkom opacny problem. Niekto jej dal kopacky a ona si mysli, ze mu nejaka dala pocarovat aby sa s nou rozisiel. Ale mozno ho len ocarila...
@anonym_9c04f9 to ma teší, že sa bavíš, presne o to mi išlo spraviť ti krásne poobedie 😀
@paloma0123 a už máš umyté okná?
Kukni na voyo miniseriu Guru, ako guru Jara odhackoval holky co chceli zabudnut na ex. Real story z CR. A clovek si hovori ze kto mu na to mohol naletiet...vuala
Táto veštica robí rituály, skús sa jej spýtať. https://www.vesticavesper.sk/
Pošli mi tisícku a ja ti ho odčarujem.
@paloma0123 s takými vecami nieje dobré sa zahrávať
@anonym_e3a8b0 ja som sa niečo spýtala a pokiaľ mi k tomu nemá kto niečo normálne odpísať a nie sa do mňa navážať, tak nech nereaguje
@paloma0123 pokiaľ sa ti odpovede nepozdávajú, uvedom si jedno - na blbú otázku blbá odpoveď
Skús sa prestať sprchovať, odíde aj sám.
Napíš mi

@paloma0123 Obyčajne sa dá s partnerom, s ktorým to nefunguje rozísť tak, že sa porozprávajú a povedia si rovno svoje výhrady, čo sa mu na ňom nepozdáva, prečo nevie v takom vzťahu fungovať. Nato netreba žiadna mágia, niektorí hlavne mladí to vyriešia iba SMS-kou.
@petronelag keď neviete prečo sa to pýtam, na čo to zbytočne komentujete a mudrujete všetci nechápem, mňa vaše komenty nezaujímajú