Podarilo sa vám rozísť s partnerom vďaka mágii?
Ahojte, máte niektorá skúsenosť, že sa vám podarilo rozísť sa vďaka mágii s partnerom, s ktorým to nefungovalo? Ak áno, máte nejaký kontakt na nejakú takú osobu, čo sa mágii venuje?
@viestta šikovná aj čítať vie 😀
@paloma0123 dokonca aj pisat, na neuverenie, vsak?
@anonym_e3a8b0 ja som sa niečo spýtala a pokiaľ mi k tomu nemá kto niečo normálne odpísať a nie sa do mňa navážať, tak nech nereaguje
@paloma0123 Si na omyle. Reagovať môžeme na čo chceme. Keby si sa seriozne na niečo pýtala, tak objasníš túto bizarnú a otázku bez pointy.
@nyusika nemám dôvod ti tu vypisovať niečo, do čoho ťa nič nie je
@paloma0123 no ale takto. Musíš špecifikovať kto sa ma s kým rozísť. Od toho závisí ake zaklínadlo zvoliť aby to aj reálne fungovalo.
@paloma0123 čiže ty sa chceš tak rozísť s partnerom, aby on nevedel o tom, že si sa s ním chcela rozísť? Aby si to hodila akože na osud? Aby si nebola ty tá zlá?...
@paloma0123 dokonca aj pisat, na neuverenie, vsak?
@viestta sakra máš pravdu 😀
@viestta potom nápis spravím ti cenu. Dievčatá tu prestrelili ja to spravím za dobrú cenu k spokojnosti nás oboch
@lenkasarka ja nemam zaujem o tvoje sluzby, to Paloma, tam adresuj ponuku
@lenkasarka ja nemam zaujem o tvoje sluzby, to Paloma, tam adresuj ponuku
@viestta ani o moje ? bude zlavicka
@anonym_e3a8b0 ja som sa niečo spýtala a pokiaľ mi k tomu nemá kto niečo normálne odpísať a nie sa do mňa navážať, tak nech nereaguje
@paloma0123 aká otázka, také odpovede, čo si čakala, krémeše ? 😂
@sissy27 to som sa mala ja opytat 😀 😀
@sissy27 náhodou. Toto tu sú "krémeše" oproti tomu co ma reálne napadlo po prečítaní prispevku... 🤌🏼
@lenkasarka @nyusika (aj ostatne cardejnice, co ponukli svoje sluzby), vy glancujte metly, za chvilu je Lucie, tak aby ste na krizne cesty doleteli vyfesakovane a na vytunenych lietadlach, ked uz o vase sluzby nie je zaujem (ja viem vytunit metlu na portvis je bez penazi trochen zlozite, ale treba sa snazit)
@lenkasarka @nyusika (aj ostatne cardejnice, co ponukli svoje sluzby), vy glancujte metly, za chvilu je Lucie, tak aby ste na krizne cesty doleteli vyfesakovane a na vytunenych lietadlach, ked uz o vase sluzby nie je zaujem (ja viem vytunit metlu na portvis je bez penazi trochen zlozite, ale treba sa snazit)
@viestta nová doba, nová doba mame vysávače
@viestta ja mam metlu s hlavou jendorozca...zozadu prdi flitre
Zadarmo som sa zbavila chuja čo mal čvirika ktorého si nevedel udržať na uzde.
Žiadna mágia 😄
@paloma0123 Obyčajne sa dá s partnerom, s ktorým to nefunguje rozísť tak, že sa porozprávajú a povedia si rovno svoje výhrady, čo sa mu na ňom nepozdáva, prečo nevie v takom vzťahu fungovať. Nato netreba žiadna mágia, niektorí hlavne mladí to vyriešia iba SMS-kou.
@paloma0123 paci sa,mas to gratis 😘
slovenskom folklóre a poverách "starých bosoriek" existovali praktiky na odvrátenie lásky, nazývané aj rozluka alebo ochladenie citov. Tieto rituály však boli považované za "čiernu mágiu" a spájali sa s veľkým rizikom.
Tu je pohľad do toho, čo sa v minulosti tradovalo a prečo sa pred tým varovalo.
1. Symbolika v ľudovej mágii (Čo sa používalo)
Staré recepty na rozchod takmer vždy využívali symboliku ochladenia, kyslosti, ostrosti alebo rozdelenia.
Ocot a citrón: Verilo sa, že ak sa do jedla alebo nápoja partnerov (alebo na ich prah) pridá ocot či iná kyslá zložka so zámerom, ich vzťah "skysne" a stratí sladkosť.
Ľad a chlad: Rituály zmrazovania (vloženie mien do vody a nechanie zamrznúť) mali slúžiť na ochladenie vášne.
Mak a drobné semená: Sypanie maku medzi dvoch ľudí (symbolicky alebo na miesto, kadiaľ kráčali) malo spôsobiť hádky – toľko hádok, koľko je zrniečok maku.
Otočenie chrbtom: Pri rituáloch sa často používali fotografie alebo figúrky, ktoré sa otočili chrbtom k sebe a zviazali čiernou niťou, čo symbolizovalo odcudzenie.
2. Zákon trojnásobnej odplaty (Varovanie)
Väčšina tradícií (od wiccy až po slovanské bosoráctvo) dôrazne varuje pred mágiou, ktorá zasahuje do cudzieho osudu bez súhlasu.
„Všetko zlé, čo vyšleš, sa ti vráti trikrát.“
Ak sa niekto pokúša rozbiť vzťah z pomsty, žiarlivosti alebo závisti, verí sa, že táto negatívna energia nezostane len pri cieli, ale vráti sa k odosielateľovi v podobe nešťastia v jeho vlastnom živote, zdraví alebo vzťahoch.
3. Psychologický rozmer
Často, keď človek hľadá takýto recept, je to volanie po spravodlivosti alebo zmiernení vlastnej bolesti (napríklad ak vás partner opustil kvôli inej osobe).
Staré bosorky by v takomto prípade skôr odporučili rituál "odstrihnutia pút" (Cord Cutting). Ten nie je zameraný na ublíženie tomu páru, ale na to, aby tebe prestalo záležať na nich a aby sa preťala energetická väzba, ktorá ťa k nim stále púta a bolí.
Bezpečná alternatíva: Rituál odstrihnutia (pre vlastný pokoj)
Namiesto útoku na iných sa v modernejšej spirituálnej praxi odporúča tento postup na získanie pokoja:
Vizualizácia: Predstav si povraz, ktorý ťa spája s danou osobou/párom.
Zámer: Povedz si, že si berieš svoju energiu späť a ich energiu im vraciaš.
Gesto: Fyzicky alebo v mysli prestrihni tento povraz (napríklad nožnicami do vzduchu) s vedomím, že ich prepúšťaš zo svojho života, aby si mohol/mohla ísť ďalej.
@paloma0123 a este jeden postup:
Rituál odstrihnutia energetických pút (Cord Cutting)
Tento rituál je určený na preťatie nezdravých energetických väzieb s osobou, s ktorou už nechceš byť prepojený/á, alebo s konkrétnou situáciou (v tomto prípade hnevom na nich/na ich vzťah).
Čo budeš potrebovať:
2 sviečky (ľubovoľná farba, ale často sa používa biela pre jasnosť a čierna pre absorbovanie negatívneho).
Sviečka 1: Reprezentuje teba.
Sviečka 2: Reprezentuje osobu/situáciu/vzťah, od ktorého sa odpútavaš.
Čistá bavlnená niť alebo špagát.
Bezpečná nehorľavá podložka (taniere, kovový plech).
Zápalky/zapaľovač.
Postup:
Príprava Sviečok: Na sviečku č. 1 vyryj svoje meno (alebo symbol) a na sviečku č. 2 napíš meno osoby/páru alebo len slovo "Vzťah", od ktorého sa chceš odpútať.
Umiestnenie: Postav sviečky asi 20–30 cm od seba na nehorľavú podložku.
Spojenie: Zviaž sviečky voľne, ale pevne, pomocou pripravenej nite. Vytvor oblúk, ktorý nie je príliš napnutý.
Zámer (Intencia): Zapáľ obe sviečky a sústreď sa na svoj zámer. Povedz nahlas alebo v duchu:
"Pretínam všetky nezdravé väzby a energetické laná, ktoré ma k vám pútajú. Beriem si späť svoju silu. Prepúšťam hnev, žiarlivosť a bolesť. Odteraz ideme každý svojou cestou. Som slobodný/á."
Priebeh: Nechaj sviečky horieť. Keď plameň prejde cez niť a niť prehorí, symbolicky sa preťala energetická väzba.
Ukončenie: Po pretrhnutí väzby nechaj sviečky ešte chvíľu horieť a potom ich bezpečne uhas. (Niektoré tradície odporúčajú nechať ich dohorieť celé, ak je to bezpečné).
Ľubom regulerne dr*e 😂😂😂😂😂😂😂
Ľubom regulerne dr*e 😂😂😂😂😂😂😂
@maminkadeticiek lepsie, nez politicke hadky😂
@paloma0123 a este jeden postup:
Rituál odstrihnutia energetických pút (Cord Cutting)
Tento rituál je určený na preťatie nezdravých energetických väzieb s osobou, s ktorou už nechceš byť prepojený/á, alebo s konkrétnou situáciou (v tomto prípade hnevom na nich/na ich vzťah).
Čo budeš potrebovať:
2 sviečky (ľubovoľná farba, ale často sa používa biela pre jasnosť a čierna pre absorbovanie negatívneho).
Sviečka 1: Reprezentuje teba.
Sviečka 2: Reprezentuje osobu/situáciu/vzťah, od ktorého sa odpútavaš.
Čistá bavlnená niť alebo špagát.
Bezpečná nehorľavá podložka (taniere, kovový plech).
Zápalky/zapaľovač.
Postup:
Príprava Sviečok: Na sviečku č. 1 vyryj svoje meno (alebo symbol) a na sviečku č. 2 napíš meno osoby/páru alebo len slovo "Vzťah", od ktorého sa chceš odpútať.
Umiestnenie: Postav sviečky asi 20–30 cm od seba na nehorľavú podložku.
Spojenie: Zviaž sviečky voľne, ale pevne, pomocou pripravenej nite. Vytvor oblúk, ktorý nie je príliš napnutý.
Zámer (Intencia): Zapáľ obe sviečky a sústreď sa na svoj zámer. Povedz nahlas alebo v duchu:
"Pretínam všetky nezdravé väzby a energetické laná, ktoré ma k vám pútajú. Beriem si späť svoju silu. Prepúšťam hnev, žiarlivosť a bolesť. Odteraz ideme každý svojou cestou. Som slobodný/á."
Priebeh: Nechaj sviečky horieť. Keď plameň prejde cez niť a niť prehorí, symbolicky sa preťala energetická väzba.
Ukončenie: Po pretrhnutí väzby nechaj sviečky ešte chvíľu horieť a potom ich bezpečne uhas. (Niektoré tradície odporúčajú nechať ich dohorieť celé, ak je to bezpečné).
@tundra Na tých rituáloch niečo je, ale radšej ich netreba robiť neskúsenou osobou,
mňa sa minule pýtala známa, že si kúpila 2 sloníky pre šťastie a keď upratovala jeden spadol a odlomila sa mu noha, tak ona to zlepila lepidlom a teraz nevie, či jej aj taký sloník s chobotom dohora, ale so zlomenou, zalepenou nohou bude prinášať šťastie. Zároveň ho nechcela vyhodiť do koša, že tam sa celý rozbije, ja tiež neviem, čo s takým robiť. Čo by ste v takom prípade poradila?
@maminkadeticiek lepsie, nez politicke hadky😂
@tundra Ano aj tak sa na to da pozerat.Ale uznaj tonco je toto?Potom sa necudujem ze nam vladne fico.Prepnuti ludia 😂
@tundra Na tých rituáloch niečo je, ale radšej ich netreba robiť neskúsenou osobou,
mňa sa minule pýtala známa, že si kúpila 2 sloníky pre šťastie a keď upratovala jeden spadol a odlomila sa mu noha, tak ona to zlepila lepidlom a teraz nevie, či jej aj taký sloník s chobotom dohora, ale so zlomenou, zalepenou nohou bude prinášať šťastie. Zároveň ho nechcela vyhodiť do koša, že tam sa celý rozbije, ja tiež neviem, čo s takým robiť. Čo by ste v takom prípade poradila?
@petronelag v tomto ti neporadim,asi ani googl...
To co som napisal autorke som vyguglil,prisiel som z roboty,odhrnul sneh a čilujem s telefonom..
@tundra Ano aj tak sa na to da pozerat.Ale uznaj tonco je toto?Potom sa necudujem ze nam vladne fico.Prepnuti ludia 😂
@maminkadeticiek co ti mam na to napisat,nemam s tym ziadne skusenosti,len googlim...

Ano, magicky som otvorila svoje usta a vyjadrila som co citim a ze to chcem ukoncit. Vzdy chvilu podliehali carovnemu presvedseniu, ze sa to bude dat zachranit ak budu doliezat, neskor sebaklamu, ze ostaneme kamaratmi do konca zivota. Moja magia rozchodu vsak bola silnejsia a 2x som do toho isteho hnoja nikdy nevstupila! 🔮✨🪄