Prevtelenie duše
Dobry den mam jednu otazku neviem ci sa niekto s tym uz niekto stretol...mam kamarata ktory sam vie ze snim nieco nieje v poriadku chodi po doktoroch ale stratil v nich doveru lebo kedze vie ze ten problem ma a dr bohuzial na to da len caj gynko uz ma nazor ze tam nepojde lebo tam chodi zbytocne.... No ale idem k veci o co sa jedna... Raz bol na dovolenke isiel do mesta... mesto bolo prazdne a on pocul jasne hlasy v hlave a od vted to zacalo... On o sebe povie ze si mysli ze ho vnoci niekto doslova naprogramuje co ma dalsi den robit.. Ma pocit ako by ho niekto ovladal... Niekedy sa sam niekam vyberie a ani nevie kam a uz ked sa len precitne co tam robi, alebo sa strati v rodnom meste ktore dobre pozna a v momente chyti paniku. Vidno na nom ze jeden den sa vazne o niecom rozpravame ale druhy den rano mi da otazku akoby o nicom nevedel popri tom sme s o tom 20minut bavili. .. Ked ide popri kostole normalne ako by zmeravel... Moj nazor je ze asi vela sa venoval studovaniu preco pocul vtedy ten hlas... knih ma doma plno o magiach a podobnycg veciach a jeho hlava pracuje s takymi myslienkami ze az fakt nechapem kde sa to v nom berie... Viete mi poradit prosim kam snim zajst ked dr su na toto prikratky... Mate neake skusenosti... Sme vsetci ochotny mu pomoct len fakt nevieme ako
Je to paranoidna schizofrenia, vsetky pozitivne priznaky. Zalieci sa a prestane to.
@nnikuskaa zdravy rozum pre pana 🤣 lebo neviem ci by si toho psychiatra nemala aj ty navstivit
@klarissa25 zas mudra dama... 👏 Pekny den
Paranoidná schizofrénia. Smer psychiater, potrebuje lieky.
Kvalitné vyšetrenie u psychiatra a možno neurológa. Od schyzy, cez paranoju až po poškodenie mozgu to môže byť hocico
Keď absolvoval 3 vyšetrenia u psychiatrov,tak nechápem,čo to boli za odborníci,keď na hlasy v hlave a tvrdenie,že ho niekto na programu je (údajne)dali len čaj ginko. Veď to sú seriózne príznaky začínajúcej psychózy,keď sa to nebude liečiť,je kľudne možné,že o chvíľu si ublíži,alebo ublíži niekomu inému,lebo "ho tak naprogramovali-
"To,že bol u troch psychiatrov dali mu len ginko,vieš naozaj od nejakej serióznej osoby,alebo od neho?Lebo to sa mi ani nechce veriť,že by toto pro tých príznakoch seriózny lekár odporučil
Niekedy sa sam niekam vyberie a ani nevie kam a uz ked sa len precitne co tam robi, alebo sa strati v rodnom meste ktore dobre pozna a v momente chyti paniku. Vidno na nom ze jeden den sa vazne o niecom rozpravame ale druhy den rano mi da otazku akoby o nicom nevedel popri tom sme s o tom 20minut bavili.
-tato pasaz je asi najdolezitejsia....
-poznas ho do tej miery, ze vies, ci nemal uraz, uraz hlavy?
- ci nebral zakazane latky?
-ci nema nador v mozgu?
-aj v mladom veku moze vzniknut a rozvijat sa demencia...mozu mu chybat dolezite neurotransmitery
.kolko ma rokov?
@nnikuskaa Skúste ísť za exorcistom
Niekedy sa sam niekam vyberie a ani nevie kam a uz ked sa len precitne co tam robi, alebo sa strati v rodnom meste ktore dobre pozna a v momente chyti paniku. Vidno na nom ze jeden den sa vazne o niecom rozpravame ale druhy den rano mi da otazku akoby o nicom nevedel popri tom sme s o tom 20minut bavili.
-tato pasaz je asi najdolezitejsia....
-poznas ho do tej miery, ze vies, ci nemal uraz, uraz hlavy?
- ci nebral zakazane latky?
-ci nema nador v mozgu?
-aj v mladom veku moze vzniknut a rozvijat sa demencia...mozu mu chybat dolezite neurotransmitery
.kolko ma rokov?
@anonym_52ae6b ma 34 rokov. ano chodi snim matka priamo k dr
@nnikuskaa však ja sa ani nečudujem že mu nič nenašli. Bola som raz s príbuznými pri psychiatrovi a doslovne to bol jeden bezocivy a bezohľadný človek, nechápem ako taký človek čo má mať empatiu môže toto vypustiť z úst. Ťakže treba len poriadne hľadať a možno si aj zaplatiť poriadneho psychiatra
Keď sa zaoberá s mágiou, jeho život ovplyvňujú démoni a tieto stavy aj hlasy budú spôsobené od nich.
Musí zničiť všetko čo je spojené s okultizmom, šprititizmom, mágiou, veštením.
@nnikuskaa vsetko co pises napoveda o posadnuti zlym duchom a ked je ako zmeraveny pri kostole to len potvrdzuje. Ked sa venoval magii a okultizmu je to jasne o tycto pripadoch som pocula x krat. Obratit sa k Bohu a Jezisovi Kristovi. Modlit sa len tak moze byt toho zbaveny. Pripadne sa povypravat s jednym kazatelom Alexander Barkoci on sa venuje takymto veciam kopec svedectiev na YouTube si mozes kuknut aj na nete ho najdes
Paranoidná schizofrénia. Smer psychiater, potrebuje lieky.
@yelena159 es pocuje hlasy a je zmeraveny pri kostole tam ide o nieco ine ako schiza

No uz davno mal navstivit psychiatra… na toto neexistuje nijake ine mozne riesenie